Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.460
Οταν πλενω δεν μιλαω !!Αυτά είναι υπέροχα νέα.!!! Θα τον πλένεις και θα απαγγέλεις τα ποιήματα σου... Για όση ώρα θα έχεις κενό το στόμα σου τουλάχιστον
Οταν πλενω δεν μιλαω !!Αυτά είναι υπέροχα νέα.!!! Θα τον πλένεις και θα απαγγέλεις τα ποιήματα σου... Για όση ώρα θα έχεις κενό το στόμα σου τουλάχιστον
Μου βαζεις δυσκολα !!Αφου από κανάρα σε κανάρα γυρνάω... τι λες να είμαι, εσύ που ξέρεις από ζώδια?
Θα σου τον σφυρίζω εγώ τότε τον σκοπόΟταν πλενω δεν μιλαω !!
Αν το βρεις τι θες να κερδίσεις?Μου βαζεις δυσκολα !!
Ο ταύρος βαριέται εύκολα τους συντρόφους του και ο ιχθύς !!
Ισως τοξοτης ???
Αν το βρω τι κερδίζω ??
Σφυριξε μου ενα τραγουδι !!Θα σου τον σφυρίζω εγώ τότε τον σκοπό
Το κορμι σου !!Αν το βρεις τι θες να κερδίσεις?
Μέσα... τι ζώδιο είμαι?Το κορμι σου !!
Δέχομαι παραγγελίες γιατί εμένα το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι "το πουλάκι τσίου"Σφυριξε μου ενα τραγουδι !!
ΤαυροςΜέσα... τι ζώδιο είμαι?
Ναι αλλά Ποιανού το πουλάκι τσίου το δικό σου ή το δικό μου??Δέχομαι παραγγελίες γιατί εμένα το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι "το πουλάκι τσίου"
Δυστυχώς για εσένα, είμαι τοξότης...Ταυρος
Όπα όπα.... Σε αυτή τη φάση νομίζω πως μόνο εγώ έχω πτηνόΝαι αλλά Ποιανού το πουλάκι τσίου το δικό σου ή το δικό μου??
Εγω εχω παπακι !!Όπα όπα.... Σε αυτή τη φάση νομίζω πως μόνο εγώ έχω πτηνό
Το έχασα το κορμί πατριώτη !!Δυστυχώς για εσένα, είμαι τοξότης...
Έχω ακούσει πως είναι χαλαρωτικό να χαϊδεύεις ένα παπάκι όταν σου πλένουν τα παπαρια...Εγω εχω παπακι !!
....και τον λουτσο !!Έχω ακούσει πως είναι χαλαρωτικό να χαϊδεύεις ένα παπάκι όταν σου πλένουν τα παπαρια...
Την παραγγελία λοιπόν για να την προετοιμάσω... Μην χάσουμε χρόνο όσο μου τον πλένεις....και τον λουτσο !!
Γενικώς δεν μιλάς ..μην παρεξηγηθεί για γλωσσουΟταν πλενω δεν μιλαω !!