Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.442
δεν εχεις αφησει κουνουπι να περασει ολοι οι δρομοι οδηγουν στην εκκλησιαΚαλημέρα αγάπη της καρδιάς μου!!
Ελενααααα... ντροπή!!Για τρίο για τέσσερα για πέντε !!
Όσο πιο πολλοι τόσο καλύτερα !!
σου προεκυψε πολυ ξεπεταγμενη η μελλουσα κυρια κοκοβικουΕλενααααα... ντροπή!!
Κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες μπας και με παντρευτεί κανένας !!δεν εχεις αφησει κουνουπι να περασει ολοι οι δρομοι οδηγουν στην εκκλησια
σε αυτους τους χαλεπους καιρους που ζουμε εξαφανιστηκαν και τα κοροιδαΚάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες μπας και με παντρευτεί κανένας !!
Τι να σε κάνω εσένα δεν σε θέλω πας από νήμα σε νημα και καυλαντιζεις !!Ελενααααα... ντροπή!!
εκλογες ερχονται οποτε τι να κανει υποσχεται γαμουςΤι να σε κάνω εσένα δεν σε θέλω πας από νήμα σε νημα και καυλαντιζεις !!
Είναι ζουηρούλης!!εκλογες ερχονται οποτε τι να κανει υποσχεται γαμους
Το καπελάκι μου και φεύγω!!σου προεκυψε πολυ ξεπεταγμενη η μελλουσα κυρια κοκοβικου
Το έκοψα... τσέκαρε με αν θες..Τι να σε κάνω εσένα δεν σε θέλω πας από νήμα σε νημα και καυλαντιζεις !!
Το καπελάκι μου και φεύγω!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το έκοψα... τσέκαρε με αν θες..
Είναι ζουηρούλης!!
Άσε θα αγοράσω άλλο προϊόν πιο ήσυχο !!
Η εμπιστοσύνη χάθηκε που είναι το πιο σημαντικό σε μία σχέση !!Το καπελάκι μου και φεύγω!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το έκοψα... τσέκαρε με αν θες..
επιβεβαιωνω θελει να αραξει εισαι λεει το λιμανακι της καρδιας τουΗ εμπιστοσύνη χάθηκε που είναι το πιο σημαντικό σε μία σχέση !!
Το σεξ είναι το πιο σημαντικό μωρό μου αλλά είσαι μικρούλα και δεν ξέρεις... όταν σε κάνω να στάζεις τα ξεχνάς όλα μου τα ατοπήματα!!Η εμπιστοσύνη χάθηκε που είναι το πιο σημαντικό σε μία σχέση !!
τι εχει χαλασει καμια σωληνα τυχερουλα νουνα τον χτυπησες τον υδραυλικοΤο σεξ είναι το πιο σημαντικό μωρό μου αλλά είσαι μικρούλα και δεν ξέρεις... όταν σε κάνω να στάζεις τα ξεχνάς όλα μου τα ατοπήματα!!
Μικρή και άπειρη !!Το σεξ είναι το πιο σημαντικό μωρό μου αλλά είσαι μικρούλα και δεν ξέρεις... όταν σε κάνω να στάζεις τα ξεχνάς όλα μου τα ατοπήματα!!
Έχουν χαλάσει τα υδραυλικά μου και θα έρθει να μου τα φτιάξει !!τι εχει χαλασει καμια σωληνα τυχερουλα νουνα τον χτυπησες τον υδραυλικο