πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.150
- Πόντοι
- 12.056
να βρουμε και εναν ηλεκτρολογο για καβαντζαΈχουν χαλάσει τα υδραυλικά μου και θα έρθει να μου τα φτιάξει !!
Θα προτιμούσα να ηταν ηλεκτρολόγος !!
να βρουμε και εναν ηλεκτρολογο για καβαντζαΈχουν χαλάσει τα υδραυλικά μου και θα έρθει να μου τα φτιάξει !!
βγαλτο το γαμημενο μην τα παρω στο κρανιο και χωθω εκει αναμεσα και μετα δεν με βγαζει εξω με τιμωρια ουτε ο δασκαλος
Αυθόρμητη ήτανε ενώ πίνω τον καφέ μουβγαλτο το γαμημενο μην τα παρω στο κρανιο και χωθω εκει αναμεσα και μετα δεν με βγαζει εξω με τιμωρια ουτε ο δασκαλος
ψευτρααααααααααααααααααααΑυθόρμητη ήτανε ενώ πίνω τον καφέ μου
Της φτιάχνω τα υδραυλικά και της αλλάζω και τα φώτα! Πολυτεχνιτης!τι εχει χαλασει καμια σωληνα τυχερουλα νουνα τον χτυπησες τον υδραυλικο
Το ότι σου αλλάζω τα φώτα το έγραψα πριν διαβάσω το δικό σου μηνυμα.. εχω πολύ δούλευα σήμερα και δεν παρακολουθώ...Έχουν χαλάσει τα υδραυλικά μου και θα έρθει να μου τα φτιάξει !!
Πρέπει να γνωριστούμε με τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο...
14 ο μηνας για αυτο τοσες νυφες που θα τις βαλεις νοικιασες πουλμανΤο ότι σου αλλάζω τα φώτα το έγραψα πριν διαβάσω το δικό σου μηνυμα.. εχω πολύ δούλευα σήμερα και δεν παρακολουθώ...
Που θα παει που θα παει........
δασκαλεεεε αμαρτανεις παλιΠου θα παει που θα παει........
Εγω φρονιμος οπως παντα....δασκαλεεεε αμαρτανεις παλι
Μπααα σαν το ξεχασμένο σταχυ είμαι...14 ο μηνας για αυτο τοσες νυφες που θα τις βαλεις νοικιασες πουλμαν
θα σε αγαπησουν παλι παροδικο ειναι προσωρινα αφεσου στην αγκαλια τις 110 το πολυ πολυ να βρεθεις μνηστευμενοςΜπααα σαν το ξεχασμένο σταχυ είμαι...
έχω μια απορία,το σουτιέν υποστηρίζει το στήθος, η το στήθος υποστηρίζει το σουτιέν?
έχω μια απορία,το σουτιέν υποστηρίζει το στήθος, η το στήθος υποστηρίζει το σουτιέν?
μάλλον το δεύτερο!!
πιασε 2 καραφακια τσιπουρο και κατσε να τα πιουμε γιατι δεν προκειτε να δουμεΟταν το στηθος ειναι μεγαλο και ωραιο, το σουτιεν το περιοριζει.
Πρεπει να αφαιρειται με συνοπτικες διαδικασιες!
πιασε 2 καραφακια τσιπουρο και κατσε να τα πιουμε γιατι δεν προκειτε να δουμε
Free those titles baby!!!Οταν το στηθος ειναι μεγαλο και ωραιο, το σουτιεν το περιοριζει.
Πρεπει να αφαιρειται με συνοπτικες διαδικασιες!