Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.153
- Πόντοι
- 456
Για πάμε... γιατί όλο καλύτερο το κάνεις.!!! Ποιά φίλη σου;;; Ποιήτρια και αυτή;;;Οχι μονο σου δεν το δεχομαι αν δεν μπορω εγω θα σου στειλω την φιλη μου !!
Για πάμε... γιατί όλο καλύτερο το κάνεις.!!! Ποιά φίλη σου;;; Ποιήτρια και αυτή;;;Οχι μονο σου δεν το δεχομαι αν δεν μπορω εγω θα σου στειλω την φιλη μου !!
Η ποιήτρια του site είμαι μόνο εγώ!Για πάμε... γιατί όλο καλύτερο το κάνεις.!!! Ποιά φίλη σου;;; Ποιήτρια και αυτή;;;
τόσο πολυ?30 χρονων ειμαι !!
Τι ζώδιο είσαι?Συγγνώμη προτιμάς το ποδόσφαιρο από μένα ??
Εγώ θέλω ο άντρας που θα παντρευτώ να ειμαι πρώτη στην καρδιά του !!
Παρεμπιπτόντως δεν ξέρω από ομάδες καθόλου μόνο από ζώδια !!
Ψεμματα ειπα ειμαι 29 !!τόσο πολυ?
Μην κλεβεις....Ψεμματα ειπα ειμαι 29 !!
Άμα το βρεις θα κερδίσεις μία νύχτα πάθους μαζί μου !!Τι ζώδιο είσαι?
Δίδυμος.Άμα το βρεις θα κερδίσεις μία νύχτα πάθους μαζί μου !!
Ρε αγαπη μ....Δίδυμος.
Περιμένω λεπτομέρειες για την φίλη σου τότε... Μην τον βγάλω να τον μου τον πλύνει μια άγνωστηΗ ποιήτρια του site είμαι μόνο εγώ!
Ταύρος είσαι?Ρε αγαπη μ....
Σου μοιαζω για διδυμος ??
Οι διδυμοι δεν ειναι ρομαντικοι δεν κρατανε τον λογο τους και συνεχεια αλλαζουν γνωμη για τα παντα !!
Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος αποχώρεις !!
Εσυ εισαι πιο αυστηρη απο μενα.Ρε αγαπη μ....
Σου μοιαζω για διδυμος ??
Οι διδυμοι δεν ειναι ρομαντικοι δεν κρατανε τον λογο τους και συνεχεια αλλαζουν γνωμη για τα παντα !!
Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος αποχώρεις !!
Θα στον πλυνω εγω που ειμαι γνωστη !Περιμένω λεπτομέρειες για την φίλη σου τότε... Μην τον βγάλω να τον μου τον πλύνει μια άγνωστη
Αφου δεν ξερει απο ζωδια !!Εσυ εισαι πιο αυστηρη απο μενα.
Είμαι το καλύτερο, αυτό ξέρω μόνο..Αφου δεν ξερει απο ζωδια !!
Μονο η ΑΕΚ τον ενδιαφερει !!
Ναι εχεις και ενα δικιο τωρα ετσι οπως το θετεις.Αφου δεν ξερει απο ζωδια !!
Μονο η ΑΕΚ τον ενδιαφερει !!
Λεων ??Είμαι το καλύτερο, αυτό ξέρω μόνο..
Αφου από κανάρα σε κανάρα γυρνάω... τι λες να είμαι, εσύ που ξέρεις από ζώδια?Λεων ??
Αυτά είναι υπέροχα νέα.!!! Θα τον πλένεις και θα απαγγέλεις τα ποιήματα σου... Για όση ώρα θα έχεις κενό το στόμα σου τουλάχιστονΘα στον πλυνω εγω που ειμαι γνωστη !