Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.984
Η επιθυμια μου η μεγαλη ειναι να παρω αντρα μαγειρα !!τελικά είχες όνειρο να παρεις άντρα ντετέκτιβ!!!!
Η επιθυμια μου η μεγαλη ειναι να παρω αντρα μαγειρα !!τελικά είχες όνειρο να παρεις άντρα ντετέκτιβ!!!!
δυστυχώς το μόνο που ξέρω από κουζίνα είναι να φτιάχνω φραπέ!!!!Η επιθυμια μου η μεγαλη ειναι να παρω αντρα μαγειρα !!
Σύζυγος αποκλείεται... Αυτός έχει ημερομηνία λήξης.Θελω να γινεις ο μελλων συζυγος μου !!
Παντρεψουμε εσυ και θα σου εχω οικιακη βοηθο να σου μαγειρευει !δυστυχώς το μόνο που ξέρω από κουζίνα είναι να φτιάχνω φραπέ!!!!
εδώ και τώρα!!!Παντρεψουμε εσυ και θα σου εχω οικιακη βοηθο να σου μαγειρευει !
Ο μέλλων είπε η Έλενα, μεχρι τότε πολλά ίσως έχουν αλλάξει!!!Σύζυγος αποκλείεται... Αυτός έχει ημερομηνία λήξης.
Εγώ είμαι φίλος και μένω για πάντα. Οπότε οτι άλλο θέλεις....
Όλα χρειάζονται... Μην αρνίσαι τις βοήθειες... Θα τρέχεις μετάεδώ και τώρα!!!
Οικιακη βοηθος δεν μας χρειάζεται,αφού εσυ είσαι υπέροχη μαγείρισσα!
θα παρω τη βοήθεια του κοινού!Όλα χρειάζονται... Μην αρνίσαι τις βοήθειες... Θα τρέχεις μετά
Ο μέλλων αρχίζει απο αύριο μέχρι.......Ο μέλλων είπε η Έλενα, μεχρι τότε πολλά ίσως έχουν αλλάξει!!!
Ναι , αλλά αν κοινό είμαστε οι του νήματος, θα χάσεις την σύζυγο... Θα κάνει αλλαγή συζύγου. Ικανή την έχω..θα παρω τη βοήθεια του κοινού!
Ο μελλων αρχίζει μετά τη λήξη του γάμου της με εμενα,υπολόγισε καμμια 20αρια χρόνια, min!Ο μέλλων αρχίζει απο αύριο
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? Η 110 θα κάτσει 20 χρόνια παντρεμένη.... χιχιχιΟ μελλων αρχίζει μετά τη λήξη του γάμου της με εμενα,υπολόγισε καμμια 20αρια χρόνια, min!
Ελα να κλεφτουμε !Ο μελλων αρχίζει μετά τη λήξη του γάμου της με εμενα,υπολόγισε καμμια 20αρια χρόνια, min!
και λίγα λέω!!!Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? Η 110 θα κάτσει 20 χρόνια παντρεμένη.... χιχιχι
κατεβάζω το αμάξι και εφτασαΕλα να κλεφτουμε !
Αααα !! Δεν μου αρεσει το χρωμα !κατεβάζω το αμάξι και εφτασα
Α όλα κι όλα,το χρώμα δεν αλλάζει με τιποτα,μετά δεν θα με βάζουν στο parking στο καραισκακηςΑααα !! Δεν μου αρεσει το χρωμα !
Μου αρεσει το φουξια !!Α όλα κι όλα,το χρώμα δεν αλλάζει με τιποτα,μετά δεν θα με βάζουν στο parking στο καραισκακης
emena παρε μου το αμαξι και ας ειναι και φουξια με βουλεςΜου αρεσει το φουξια !!
Αλλα αφου υπαρχει πρόβλημμα οκ θα το δεχτω !!
Για πες τι θα μου κανεις;Εγω δεν κανω καταγγελιες !!
Ειμαι μαγκακι θα σε αναλαβω προσωπικά ...........
πάλι κάτι δεν σου κάνει... Το ιδιότροπη τελικά είναι επιεικής χαρακτηρισμός...Αααα !! Δεν μου αρεσει το χρωμα !