πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.254
- Πόντοι
- 12.056
μην μου δινεις σημασια ειμαι λιγο κακος ερωτηση θα ειναι με απ ολα ??Ε όχι και σπαγγος ρε φιλε... θα παίρναμε ένα σουβλάκι και θα το μοιραζομασταν...
μην μου δινεις σημασια ειμαι λιγο κακος ερωτηση θα ειναι με απ ολα ??Ε όχι και σπαγγος ρε φιλε... θα παίρναμε ένα σουβλάκι και θα το μοιραζομασταν...
τι να πουνε ξερεις τι λεει ο λαος μας ειδε ο μεθυσμενος το τρελο και φοβηθηκεΓια ρωτα τις καμαριερες του πριβε και του μπιλ ποσο τσιγγουνα ειμαι .
Αυτες ξερουν .........
Στα ωπα ωπα τις εχω.......
Ερώτηση παγίδα μυρίζομαι... ότι θέλει το κορίτσι!! Εγώ τα τρώω όλα!μην μου δινεις σημασια ειμαι λιγο κακος ερωτηση θα ειναι με απ ολα ??
Πιστεύω να μη με βάλει να πληρώσω εγώ τα σουβλάκια !!μην μου δινεις σημασια ειμαι λιγο κακος ερωτηση θα ειναι με απ ολα ??
για να μην ξοδευτεις το λεω στην θεσ/νικη ειναι εξτρα το τζατζικιΕρώτηση παγίδα μυρίζομαι... ότι θέλει το κορίτσι!! Εγώ τα τρώω όλα!
Θεσσαλονίκη είναι η Έλενα?για να μην ξοδευτεις το λεω στην θεσ/νικη ειναι εξτρα το τζατζικι
οχι αλλα δεν θα την πας μια εκδρομη στον λευκο πυργοΘεσσαλονίκη είναι η Έλενα?
πες τα ρε κοριτσαρε,γίναμε ξαφνικά όλοι του ποιοτικού!!!Γιατι η καρδουλα δεν ειναι ρομαντικη ??
Πας να τη βγάλεις με ποιηματάκια και τραγουδάκια που είναι στο τζαμπε???
ρομαντική είναι η Έλενα, δεν είναι χαζή!!Ορίστε κύριοι... ιδού! Η κυρία 110, η πολυδιαφημιζομενη ως αθεράπευτα ρομαντική... τσ τσ τσ ... το χρήμα κινεί τα νήματα... μου κατέστρεψες τα όνειρα μου... παιδιά δική σας! Δεν θέλω ούτε να την ξέρω, ούτε να την διαβάσω ούτε να την ακούσω (για σεξ δεν έχω άποψη γιαυτο δεν γράφω, κρατάω μια πισινή μήπως το κάνουμε στα τύφλα και
δασκαλεεεεε ακομη εξω εισαιΓατακια
Η @Ελενα110 θα αποφασισει αν θα κανει καταγγελια και θα με κλεισουν μεσαδασκαλεεεεε ακομη εξω εισαι
Αφού είναι έξτρα το τζατζίκι στη Θεσσαλονίκη ας παω μία βόλτα...για να μην ξοδευτεις το λεω στην θεσ/νικη ειναι εξτρα το τζατζικι
Θεωρείται και το τζατζίκι αλοιφή ?για να μην ξοδευτεις το λεω στην θεσ/νικη ειναι εξτρα το τζατζικι
σαν την voltarenΘεωρείται και το τζατζίκι αλοιφή ?
Για τη ελενα, απο όλα γινόμαστεΑπο ολα ειναι ο μητσος ...
1... αστυνόμος Σαΐνης
2... ο Σκαρμούτσος του MasterChef
2 σε 1 και σαμπουαν και μαλακτικό
Θελω να γινεις ο μελλων συζυγος μου !!Για τη ελενα, απο όλα γινόμαστε
τελικά είχες όνειρο να παρεις άντρα ντετέκτιβ!!!!Θελω να γινεις ο μελλων συζυγος μου !!