πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.680
- Πόντοι
- 12.056
Μόλις την σκοτώσειςεγώ πάλι θέλω να μαθω ποτε θα χωρίσω!!!
Μόλις την σκοτώσειςεγώ πάλι θέλω να μαθω ποτε θα χωρίσω!!!
από κρατικά ONE του προέδρου!!!πες και κανα κρατικό κανάλι να δειξεις λιγο ποιοτητα
θα το βλεπω εγω για σπασιμου στους αλλους 2 που ειναι της σαβουραςΠαιδιά ακούστε έχει ξεκινήσει ένα καινούργιο σίριαλ κάθε Σάββατο στις 10:00 στην ΕΡΤ1 που λέγεται 《το βραχιόλι της Φωτιάς》 και αλήθεια σας λέω είναι συγκλονιστικό σήριαλ...
Το είδα σήμερα στην επανάληψη και ξετρελάθηκα !!
Εγω θελω να μάθω ποτε θα κοψω το καπνισμα !!εγώ πάλι θέλω να μαθω ποτε θα χωρίσω!!!
ο Πολυζωης τι λεει ; δεν εχει κανα κόλπο;Εγω θελω να μάθω ποτε θα κοψω το καπνισμα !!
θα στο πω εγώ αυτό,ΠΟΤΕ!!!!Εγω θελω να μάθω ποτε θα κοψω το καπνισμα !!
Πολυζωη γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα??Ο γαμπρός αφού μοίραζε μονοπετρα όλη την ημέρα τώρα τον βλέπω εδω
οχι μηπως , σίγουραΠολυζωη γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα??
Μημπως ??
ζηλεύουμε,ζηλεύουμε?Πολυζωη γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα??
Μημπως ??
ΠΟΤΕ μην λες ΠΟΤΕ !!θα στο πω εγώ αυτό,ΠΟΤΕ!!!!
αυτό είναι η βασική μου αρχή στη ζωή!!!ΠΟΤΕ μην λες ΠΟΤΕ !!
Ο τυχερος !!οχι μηπως , σίγουρα
δεν προλαβαινουμε τωρα , βλεπουμε ΣερβαιβορΟ τυχερος !!
Εγώ η γλυκούλα που είμαι μόνη μου με ποιον να κάνω???
Εγω δεν μπορω γιατι θα με κλεισει μεσα ο κυρ πολυζωης.Ο τυχερος !!
Έχω μεγάλο ανταγωνιστή το survivor !!δεν προλαβαινουμε τωρα , βλεπουμε Σερβαιβορ
Μπα δεν θα το καταλάβει καν είναι απασχολημένος τώρα!!Εγω δεν μπορω γιατι θα με κλεισει μεσα ο κυρ πολυζωης.
Λεμε τωρα
Ωραια τοτε δεν θα με παρει χαμπαρι. Ευτυχως δεν τριζει το κρεβατι.Μπα δεν θα το καταλάβει καν είναι απασχολημένος τώρα!!
πόσο σε καταλαβαίνω, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγω!!!Ο τυχερος !!
Έλα να κάνουμε μαζί τρελίτσες !πόσο σε καταλαβαίνω, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγω!!!
Εγώ όταν κάνω σεξ σπάζω τα κρεβάτια!!Ωραια τοτε δεν θα με παρει χαμπαρι. Ευτυχως δεν τριζει το κρεβατι.