Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.235
- Πόντοι
- 12.756
Ρουφιανοκαρτελααααα
Ρουφιανοκαρτελααααα
Με όποιαν δασκάλα καθίσεις...Σε βλέπω για σινουρι....πας με χίλια
Λαμόγιο δάσκαλε αμέσως να προσφερθεις και καλαΤι τραβας και εσυ. Και οι δυο βγηκαν απιστοι. Ακουμπησε στον ωμο να κλαψεις. Ειμαι εδω για σενα.
Αρπαζεις την ευκαιρία στο λεπτόΤι τραβας και εσυ. Και οι δυο βγηκαν απιστοι. Ακουμπησε στον ωμο να κλαψεις. Ειμαι εδω για σενα.
Αυτος ειναι ο ρολος του δασκαλου. Να ειναι κοντα στις μαθητριες του.Λαμόγιο δάσκαλε αμέσως να προσφερθεις και καλα
Τώρα τώρα έφτασε η ώρα του περνάει πειθαρχικόΑρπαζεις την ευκαιρία στο λεπτό
Ωχ πρεπει να κρυφτω θα ερθουν να με μαζεψουν.Τώρα τώρα έφτασε η ώρα του περνάει πειθαρχικό
Σε έχει αναλάβει η ΕΥΠ δεν μπορείς να κρυφτείς έχει γίνει της υποκλοπής συνομιλίας το κάγκελοΩχ πρεπει να κρυφτω θα ερθουν να με μαζεψουν.
Πολυζωη τι μαθαίνω ???Τώρα τώρα έφτασε η ώρα του περνάει πειθαρχικό
Ναι για πες....μπας και την γλυτωσω εγωΠολυζωη τι μαθαίνω ???
Φλερτάρεις και άλλες κοπέλες??
ΝΑΙ η ΟΧΙ ???
Κακοήθειες του λεφτακια.... Ζηλεύει την όμορφαδα μουΠολυζωη τι μαθαίνω ???
ΝΑΙ η ΟΧΙ ???
Εγω σε πιστευω.....βαλε πλατη να γλυτωσω το πειθαρχικο.Κακοήθειες του λεφτακια.... Ζηλεύει την όμορφαδα μου
Ο Ηρακλής Πουαρω του bou!!!!Δεν παρακολουθείς... Γυρνάει στα άλλα νήματα και ψάχνει νύφη.... Αργείς και θα τον χάσεις.....
Απο ολα ειναι ο μητσος ...Ο Ηρακλής Πουαρω του bou!!!!
είμαστε όλοι υπό στενή παρακολουθηση
και γλυκομουτσουνος μαζί!Θα σου πω κάτι αλλά μην το πεις πουθενά.... είμαι γλυκοτσουτσουνος!
Μητσο,Σκαρμουτσο με τον μεγάλο.....!!!!Απο ολα ειναι ο μητσος ...
1... αστυνόμος Σαΐνης
2... ο Σκαρμούτσος του MasterChef
2 σε 1 και σαμπουαν και μαλακτικό
Με τον μεγαλο λούτσο ???Μητσο,Σκαρμουτσο με τον μεγάλο.....!!!!
ωχ ξέχασα, θα ρωτήσω τον Μήτσο,σίγουρα θα ξερει!!
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ ,ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ.Πολυζωη τι μαθαίνω ???
ΝΑΙ η ΟΧΙ ???
Τώρα δεν μπορεί να απαντήσει γιατί ξέρω ότι από τις 9:00 το βράδυ.ο πολυζωης κοιμάται βλέπει το δεύτερο όνειρο !!ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΙ ,ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ.
Μονο αληθειες