billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
Κιουνεφε,τα είχα τιμήσει δεόντως στη jeddah!Τώρα από τής 7.30.. σκιστηκα στο φαγητό...χτυπησα ένα κιουνεφε και ένα Καζάν νττπι
Κιουνεφε,τα είχα τιμήσει δεόντως στη jeddah!Τώρα από τής 7.30.. σκιστηκα στο φαγητό...χτυπησα ένα κιουνεφε και ένα Καζάν νττπι
Σήμερα που γυρνάω θα μπω μέσα στον Χατζή θα βγάλω όλα τα γλυκά φωτογραφίες και θα ποσταρω κάθε ημέρα από ένα στην 110 μπας και τελικά την φάμε την σοκολάτα έστω από το λιντλΚιουνεφε,τα είχα τιμήσει δεόντως στη jeddah!
πρέπει να διευκρινήσεις όμως,καμμια σχέση ο ΜΠΙΛ με το ΜΠΙΛ!!!Εγώ ήρθα Αθήνα και έχασα ένα κιλό
Το καλύτερο Ινστιτούτο .....το ΜΠΙΛ
πας και χανεις κιλα ...χαχαχαχα
Καλημέρα κούκλα.. Εσύ ξέρεις ποιούς θα δεις...Σήμερα θα δω τους μπουμπούκους μου πρώτα !!
Τις μπούμπουδες θα τις δω άλλη μέρα !!
Εκεί που είσαι Φέρε μας και κάνα γλυκάκι δώρο τσιγκούνη !!Σήμερα που γυρνάω θα μπω μέσα στον Χατζή θα βγάλω όλα τα γλυκά φωτογραφίες και θα ποσταρω κάθε ημέρα από ένα στην 110 μπας και τελικά την φάμε την σοκολάτα έστω από το λιντλ
Καλησπεεα ομορφε !!Καλησπέρα, καλή Κυριακή με καυλιάρικες στιγμές
ΚΑΛΗΣΠΕΕΑ !!Καλημερα Ελενα , εσυ και η καλοκαιρια σου
Εντάξει μωρέ κι αν ακουστεί και κάτι καμιά φορά τι έγινε, σιγά τα ωά..Καλησπεεα ομορφε !!
Με καυλιάρικες φωνές και παθιάρικες στιγμές !!
Εξαρτάται τι θα ακουστεί !!Εντάξει μωρέ κι αν ακουστεί και κάτι καμιά φορά τι έγινε, σιγά τα ωά..
Θέλω να πιστεύω καυλιάρικες φωνές από παθιάρικες στιγμέςΕξαρτάται τι θα ακουστεί !!
Τα φιλιά μου και την κορμάρα μου σου στέλνωΕκεί που είσαι Φέρε μας και κάνα γλυκάκι δώρο τσιγκούνη !!
Καλησπερα αγαπη !!Καλησπερα ομορφη μου μαθητρια. Ενα πουλακι μου ειπε γυρισες.
Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Παρασκευη βροχες....Σαββατο ηλιοφανεια. Λογικα αφου γυρισες κοντα μας.
Τα φιλια σου και το κορμι σου δεν τρωγονται αγορι μου γλυκο !!Τα φιλιά μου και την κορμάρα μου σου στέλνω
Πολυ αργα. Τωρα που ηρθες εκλεισαν οι δρομοι. Δεν μπορεις πλεον να φυγεις.Καλησπερα αγαπη !!
Αληθεια σου ειπε το πουλακι αθηνα ειμαι αν δεν με θελετε ομως να ξαναφυγω !!
Ολοι οι δρομοι οδηγουν σε εσενα !!Πολυ αργα. Τωρα που ηρθες εκλεισαν οι δρομοι. Δεν μπορεις πλεον να φυγεις.
Πολυ αργα. Τωρα που ηρθες εκλεισαν οι δρομοι. Δεν μπορεις πλεον να φυγεις.