πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.430
- Πόντοι
- 12.056
Σε φωτογραφία τι να το κάνω
Σε φωτογραφία τι να το κάνω
Πες μου που εισαι να την στειλω με κουριελ !!Σε φωτογραφία τι να το κάνω
Να μου στειλεις οδηγιες μην χαθω και δεν σε βρω. Μην περιμενεις αδικα.Ολοι οι δρομοι οδηγουν σε εσενα !!
Ο δασκαλος ειναι η νέα Ρώμη!Ολοι οι δρομοι οδηγουν σε εσενα !!
Αξιζεις τον κοπο μπορω να περιμενω οσο χρειαστει !!Να μου στειλεις οδηγιες μην χαθω και δεν σε βρω. Μην περιμενεις αδικα.
Ω ρε Bill μπον-βιβερ , πως φαινονται οι πολυταξιδεμενοιΟ δασκαλος ειναι η νέα Ρώμη!
Αξιζεις τον κοπο μπορω να περιμενω οσο χρειαστει !!
.
Ωραιο τραγουδακι !!
Και εγω ανταποδισω σε εσενα , και τις δυο φιλες σουΩραιο τραγουδακι !!
Συμφωνω και ανταποδιδω !!
............αμοιβαια !!!
Δεν θελει και δεν την αδικω !!Και εγω ανταποδισω σε εσενα , και τις δυο φιλες σου
Αλλα την μια , την Αννα590 μας την κρυβεις. Γιατι δεν την ψηνεις να κανει νημα ??
Αφου ειναι φιλη σου θα μετραει, και πρεπει να τη γνωρισουμε !!Δεν θελει και δεν την αδικω !!
Η αννα 590 ειναι ηρεμη δυναμη !!
Η αννα 590 δεν εχει ουτε βαιμπερ ποσο μαλλον να εχει νημα !Αφου ειναι φιλη σου θα μετραει, και πρεπει να τη γνωρισουμε !!
Χαχα μου αρεσει. Σαν και εμενα που ασχολουμε με κομπιουτερ και δεν εχω ουτε ΦΒ ουτε ΙνσταΗ αννα 590 δεν εχει ουτε βαιμπερ ποσο μαλλον να εχει νημα !
Δεν ειναι δυσκολο να την γνωρισει καποιος την παιρνει τηλ....... και κανονιζει !!
Ειναι ιδιαιτερο και σπανιο κοριτσι !
Ναι , γιατι ο καθε ανθρωπος εχει και το καλο και το κακο μεσα του
Καλυτερα που δεν εχει βαιμπερ γιατι ειναι τοσο γλυκια που δεν θα χαριζε απλοχερα αποκλεισμους σαν την φιλη της ........Χαχα μου αρεσει. Σαν και εμενα που ασχολουμε με κομπιουτερ και δεν εχω ουτε ΦΒ ουτε Ινστα
Εχουμε λοιπον δυο ιδιαιτερα και σπανια κοριτσια , που ειναι και φιλες και λιγο χρονο
Τι μπορει να γινει , τι μπορει να γινει ??
Δεν θελει και δεν την αδικω !!
Η αννα 590 ειναι ηρεμη δυναμη !!
Ναι και εσύ Που το έκλεισες το Viber τρεις ώρες Σε ψάχνω και δεν έχεις μπει καθόλουΚαλυτερα που δεν εχει βαιμπερ γιατι ειναι τοσο γλυκια που δεν θα χαριζε απλοχερα αποκλεισμους σαν την φιλη της ........
Ουτε εγω εχω ΦΒ......δεν ειχα ποτε !!
Μωρο μου να σου δωσω το δικο μου viber !!Ναι και εσύ Που το έκλεισες το Viber τρεις ώρες Σε ψάχνω και δεν έχεις μπει καθόλου
Φοβάσαι και δεν το έχεις δώσειΜωρο μου να σου δωσω το δικο μου viber !!