FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Μην αρχιζεις γιατι εχω δουλεια και πρεπει συγκεντρωμενος !!!!!!!!!!!!
Απευαισθητοποιηση τωρα
Μην αρχιζεις γιατι εχω δουλεια και πρεπει συγκεντρωμενος !!!!!!!!!!!!
Αντε , καλώς ηρθες και καλά να περάσεις σήμερα, τόσο καιρό έχεις να δεις τις μπουμπούδες...Οι δουλειές μου σήμερα ξεκινάνε μετά τις 4:00 το απόγευμα όποτε έχω χρόνο να γράφω στο site !!
Νυχάκια ακυρώθηκε το ραντεβού γιατί είχε πολύ δουλειά η κοπέλα
μάλλον από Τρίτη !!
Σήμερα θα δω τους μπουμπούκους μου πρώτα !!Αντε , καλώς ηρθες και καλά να περάσεις σήμερα, τόσο καιρό έχεις να δεις τις μπουμπούδες...
Δεν χωραω σε μια ακρουλα κι εγω ??Μην αρχιζεις γιατι εχω δουλεια και πρεπει συγκεντρωμενος !!!!!!!!!!!!
Απευαισθητοποιηση τωρα
Αυτο το ωραιο ιστιοφορο , ψαρευεις κιολας εκτος απο βολτες ???????????Δεν χωραω σε μια ακρουλα κι εγω ??
Ε είχες να δεις καιρό και τσουτσουνια?Σήμερα θα δω τους μπουμπούκους μου πρώτα !!
Τις μπούμπουδες θα τις δω άλλη μέρα !!
Σήμερα θα δω πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί !!Ε είχες να δεις καιρό και τσουτσουνια?
Με αυτό το ιστιοφορο είναι το όνειρό μου κάποια στιγμή να πάω μία βόλτα !!!Αυτο το ωραιο ιστιοφορο , ψαρευεις κιολας εκτος απο βολτες ???????????
Γιατί δεν μπορώ να σε πιστέψω?Σήμερα θα δω πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί !!
Για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά !!
Πρέπει να μάθεις στη ζωή σου να πιστεύεις τους ανθρώπους !!Γιατί δεν μπορώ να σε πιστέψω?
Εντάξει, φαίνεσαι ειλικρινείς άνθρωπος.Πρέπει να μάθεις στη ζωή σου να πιστεύεις τους ανθρώπους !!
Με ρώτησες κάτι και εγώ πολύ ευγενικά σου απάντησα!!
Εγω σε πιστευω , γιατι το εχεις κερδισειΠρέπει να μάθεις στη ζωή σου να πιστεύεις τους ανθρώπους !!
Αλλά ξέρω ότι τι δικό μου το έχεις περιποιηθεί μια φορά πολύ καλά.Πρέπει να μάθεις στη ζωή σου να πιστεύεις τους ανθρώπους !!
Ρε αρχοντα επικεντρωνεσαι σε κατι που ο γαιδαρος το εχει 5 φορες μεγαλυτερο Το πλατιαζειςΑλλά ξέρω ότι τι δικό μου το έχεις περιποιηθεί μια φορά πολύ καλά.
νομίζω ότι το μέσο μέλος του bou ανταγωνιζεται τον γάιδαρο στα ίσια!Ρε αρχοντα επικεντρωνεσαι σε κατι που ο γαιδαρος το εχει 5 φορες μεγαλυτερο Το πλατιαζεις
Που να χωρέσεις 50 κιλά... Όσο ένα σακί τσιμέντοΔεν χωραω σε μια ακρουλα κι εγω ??
Φίλε μαφιοζε δεν θα μιλάς για μυαλό εδώ να.....αν θέλεις να σου συστήσω τον χασάπη μουνομίζω ότι το μέσο μέλος του bou ανταγωνιζεται τον γάιδαρο στα ίσια!
τώρα στο μέγεθος,στο μυαλό,δεν ξέρω θα σε γελάσω!
Μπα μας θυμηθηκες ??Που να χωρέσεις 50 κιλά... Όσο ένα σακί τσιμέντο
Πάντα με αγάπηΜπα μας θυμηθηκες ??