FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Ε τοτε πως κοιμηθηκες παλι , ψευτρα !!!Φουσκωσε η λιμνουλα !!
Ε τοτε πως κοιμηθηκες παλι , ψευτρα !!!Φουσκωσε η λιμνουλα !!
φουσκώνει το νινακι με το νεράκι?Αφου ηπιες νερακι , το γλυκο σου το νινακι θα φουσκωσε. Δε μας τα λες ολα χαχαχα
Φουσκωνει και το παπακι και μετα παει να πλατσουρισει το τσαμενο !!φουσκώνει το νινακι με το νεράκι?
τι είναι παπάκι μπανιέρας?
Κοιμαμε ξανα δεν εχω θεμα ειδικα εδω που το σπιτι μου ειναι μεσα στην αγρια φυση !!Ε τοτε πως κοιμηθηκες παλι , ψευτρα !!!
μου αρέσει που απαντάς σε όλα,αναλυτικά!!!Κοιμαμε ξανα δεν εχω θεμα ειδικα εδω που το σπιτι μου ειναι μεσα στην αγρια φυση !!
Ηρεμια.....λουλουδια....πουλακια να κελαηδουν (μονο)....πως να μην κοιμασαι.Κοιμαμε ξανα δεν εχω θεμα ειδικα εδω που το σπιτι μου ειναι μεσα στην αγρια φυση !!
Κοιμαμε ξανα δεν εχω θεμα ειδικα εδω που το σπιτι μου ειναι μεσα στην αγρια φυση !!
και εδω οταν ηταν κελαηδουνε τα πουλακιαΗρεμια.....λουλουδια....πουλακια να κελαηδουν (μονο)....πως να μην κοιμασαι.
Αν δεν με θελετε να μην ξανερθω αθηνα !!και εδω οταν ηταν κελαηδουνε τα πουλακια
και με ποιον θα μιλας γλωσσου ε γλωσσουΑν δεν με θελετε να μην ξανερθω αθηνα !!
Να παω να κλειστω σε ενα ερημικο σπιτακι στο δασος !
Θα παρω και την αντριαννα και την αννα μαζι !!και με ποιον θα μιλας γλωσσου ε γλωσσου
πιο καταστροφικο σεναριο δεν εχω ακουσει λειπει και ο λουμιδης για συμπαραστασηΘα παρω και την αντριαννα και την αννα μαζι !!
Θα τις υιοθετησω !!
Κορες μου θα τις εχω !!
Ωραιο ???
Αυτος θα μου δημιουργησει ψυχολογικα !!πιο καταστροφικο σεναριο δεν εχω ακουσει λειπει και ο λουμιδης για συμπαρασταση
Αν το κανετε αυτο λαϊκο προσκυνημα θα εχουμε μεσα στην εξοχη........Θα παρω και την αντριαννα και την αννα μαζι !!
Θα τις υιοθετησω !!
Κορες μου θα τις εχω !!
Ωραιο ???
σαν την πιστη πηνελοπηΑυτος θα μου δημιουργησει ψυχολογικα !!
Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν ανταποκριθηκε στην αγαπη που του ειχα !!
Εγω ομως θα τον περιμενω οσα χρονια κι αν περασουν !!
Μαλλον καταλαβε οτι τα ειχες ταυτοχρονα και με τον Bravo και δεν αντεξε να σε μοιραζεται.Αυτος θα μου δημιουργησει ψυχολογικα !!
Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν ανταποκριθηκε στην αγαπη που του ειχα !!
Εγω ομως θα τον περιμενω οσα χρονια κι αν περασουν !!
Ε όχι!!!Αν δεν με θελετε να μην ξανερθω αθηνα !!
Να παω να κλειστω σε ενα ερημικο σπιτακι στο δασος !
Μαλλον καταλαβε οτι τα ειχες ταυτοχρονα και με τον Bravo και δεν αντεξε να σε μοιραζεται.
εγω παντως φιλε μαφιοζε την εχω φτιαξει δρομο να διαβει στρωμενο με αλατιΕ όχι!!!
μη μας το κάνεις αυτό!!!
Ελα μαζι μου ΜΠΙΛ !!Ε όχι!!!
μη μας το κάνεις αυτό!!!