πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.737
- Πόντοι
- 12.056
δασκαλεεεεεεεεεεε παραστρατεισες και εσυΓυρνα εσυ πισω και ολα θα γινουν. Υπομονη.
Αφου ζεσταινεσαι γδυσου κανεις δεν θα σε δει.![]()
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
δασκαλεεεεεεεεεεε παραστρατεισες και εσυΓυρνα εσυ πισω και ολα θα γινουν. Υπομονη.
Αφου ζεσταινεσαι γδυσου κανεις δεν θα σε δει.![]()
καλα το ειπα εγω οτι πας για αντιδημαρχος καθαριοτητας
Ειπα να κανω μια προσπαθεια μηπως πιασει αλλα εφαγα ακυρο και εγω.δασκαλεεεεεεεεεεε παραστρατεισες και εσυκριμα γιατι σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο
![]()
γατούλα?Νομιζεις μικρη γατουλα. Τωρα ξεκινανε τα ομορφα.
γατούλα?
Τιγρακι θα έλεγα!
Καλημερα......δεν μπορω παρα να συμφωνησω. Αλλα απο τιγρη μπορει να γλυτωσεις απο την ΕΛΕΝΑ με τιποτα.γατούλα?
Τιγρακι θα έλεγα!
ΑΝΤΡΟΤΡΑΓΑΝΙΣΤΡΑΚαλημερα......δεν μπορω παρα να συμφωνησω. Αλλα απο τιγρη μπορει να γλυτωσεις απο την ΕΛΕΝΑ με τιποτα.
βάλε κανα τέτοιο ρε μαν ,εγώ προτιμώ να γλύφω το γυμνό σου κορμί και να χαϊδεύω με ένα τριαντάφυλλο το γλυκό σου φρουτακι!
ρε εσυ που ειναι ο φιλος μου ο πολβάλε κανα τέτοιο ρε μαν ,
![]()
μπηκα στο νημα και πηγα να σκοτωθω ναπουμε
πρωινη πρωινη βλεπωΚαλημερα αγορια μου !!
Τωρα ξυπνησα
![]()
Καλημερα κοριτσακι μας.Καλημερα αγορια μου !!
Τωρα ξυπνησα
![]()
Ο καθαρος αερας και η φυση μου φερνουν υπνηλια !!Καλημερα κοριτσακι μας.
Ο υπνος τρεφει τα μωρα οποτε λογικο ειναι.
Εγω ποτε θα σε γλυψω ???εγώ προτιμώ να γλύφω το γυμνό σου κορμί και να χαϊδεύω με ένα τριαντάφυλλο το γλυκό σου φρουτακι!
ο αερας δεν μπορει να σου φερει και ενα γαμπροΟ καθαρος αερας και η φυση μου φερνουν υπνηλια !!
![]()
Εγω ποτε θα σε γλυψω ???![]()
Οχι μονο υπνηλια απο οτι βλεπω.....Εγω ποτε θα σε γλυψω ???![]()
μην το πειςΟχι μονο υπνηλια απο οτι βλεπω.....
Εμενα γιατι;μην το πειςγιατι θα σε βαλω τιμωρια στον πινακα να στεκεσαι στο ενα ποδι
![]()
η κοπελα ειναι μικρο κοριτσακι και γραφει οτι του κατεβειΕμενα γιατι;
Η κοπελα το εγραψε.