Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.428
Λειπω απο αθηνα και χορευουν οι γατες βλεπω !!η κοπελα ειναι μικρο κοριτσακι και γραφει οτι του κατεβει εσυ σαν δασκαλος πρεπει να πραξεις αλλιως
Λειπω απο αθηνα και χορευουν οι γατες βλεπω !!η κοπελα ειναι μικρο κοριτσακι και γραφει οτι του κατεβει εσυ σαν δασκαλος πρεπει να πραξεις αλλιως
τα ποντικια να δειςΛειπω απο αθηνα και χορευουν οι γατες βλεπω !!
Εισαστε φρονιμα αγορια ???τα ποντικια να δεις
ναι πολυ 16.30 εχουμε συναντηση εξω απο το κατιχητικο θα μπουκαρουμε ολοι μαζιΕισαστε φρονιμα αγορια ???
Εγω αναγκαστικα...... αλλα και εθελοντικα.....Εισαστε φρονιμα αγορια ???
τότε που θα σε γλυψω εγώ!!!Εγω ποτε θα σε γλυψω ???
στις 08.48 κάποια Ελενα 110 αντέδρασε με καρδούλα!!!Καλημερα αγορια μου !!
Τωρα ξυπνησα
Χαίρομαι... Και εγώ παραθαλάσσια είμαιΟ πολυζωης φίλε και η 110 είμαστε τυχεροί γιατί μένουμε δίπλα στο κύμα
μεχρι να αρμεξουν την γουρουνα εχει ωρα ακομηστις 08.48 κάποια Ελενα 110 αντέδρασε με καρδούλα!!!
Εσυ στον ύπνο σου?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
Μάτι πάλι θες να πάρεις....Εγω βλεπω τον σασμο !!
Ελπιζω η αργυρω επιτελους να κανει ερωτα με τον αστερη !!
Ο σαοβαρός πρέπει να κινείται σοβαρά και σταθερά.. Άμα αλλάζεις ρότα, να τα αποτελέσματα.. ΑκυροΕιπα να κανω μια προσπαθεια μηπως πιασει αλλα εφαγα ακυρο και εγω.
Ξυπνησα ηπια νερακι τσεκαρα το σαιτ και με ξαναπηρε ο υπνος στο ζεστο μου κρεβατακι !στις 08.48 κάποια Ελενα 110 αντέδρασε με καρδούλα!!!
Εσυ στον ύπνο σου?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
Θα το κανει μπροστα μου ειπε. Τι πιο καλυτερο. Αποκλειστικοτητα θα εχω. Μονο για μενα.Ο σαοβαρός πρέπει να κινείται σοβαρά και σταθερά.. Άμα αλλάζεις ρότα, να τα αποτελέσματα.. Ακυρο
Ωωωω τι ωραία!!!!Ξυπνησα ηπια νερακι τσεκαρα το σαιτ και με ξαναπηρε ο υπνος στο ζεστο μου κρεβατακι !
Αφου εχω εξαρτηση απο εσας !!Ωωωω τι ωραία!!!!
αυτό σημαίνει φιλομαθεια,διάλειμμα στον ύπνο για ενημέρωση!!!!
και εμείς από εσένα!Αφου εχω εξαρτηση απο εσας !!
Κράτα μικρό καλάθι..... Ο Πολυζώης που του έταξε δώρο, ακόμα περιμένει σοκολάτα..Θα το κανει μπροστα μου ειπε. Τι πιο καλυτερο. Αποκλειστικοτητα θα εχω. Μονο για μενα.
Το κρεββάτι είναι ζεστό απο το πάπλωμα ή απο τίποτα άλλο .....Ξυπνησα ηπια νερακι τσεκαρα το σαιτ και με ξαναπηρε ο υπνος στο ζεστο μου κρεβατακι !
Εμενα μου εμειναν ενθυμιο απο τον στρατο οι εξαρτησεις ημουν μαχιμος ενω καποιοι αλλοι ακομη και σημερα συνοδευουν την καλλιοπηΑφου εχω εξαρτηση απο εσας !!
Αφου ηπιες νερακι , το γλυκο σου το νινακι θα φουσκωσε. Δε μας τα λες ολα χαχαχαΞυπνησα ηπια νερακι τσεκαρα το σαιτ και με ξαναπηρε ο υπνος στο ζεστο μου κρεβατακι !
Φουσκωσε η λιμνουλα !!Αφου ηπιες νερακι , το γλυκο σου το νινακι θα φουσκωσε. Δε μας τα λες ολα χαχαχα