billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
μαζί σου μέχρι να σβήσει ο ηλιος!Ελα μαζι μου ΜΠΙΛ !!
μαζί σου μέχρι να σβήσει ο ηλιος!Ελα μαζι μου ΜΠΙΛ !!
στο δρομο ειναι οπου να ναι φθανειΕλα μαζι μου ΜΠΙΛ !!
Να πεσω στα ποδια του να συρθω στους δρομους να τον παρακαλεσω να με συγχωρεσει !!Μαλλον καταλαβε οτι τα ειχες ταυτοχρονα και με τον Bravo και δεν αντεξε να σε μοιραζεται.
Να πεσω στα ποδια του να συρθω στους δρομους να τον παρακαλεσω να με συγχωρεσει !!
Αλλιως θα φαρμακωθω !!
Λουμιδη σ αγαπω !!
Ωχχχ....ποιηματακι αθελα μου ειπα !
Θα κάνεις την κοκκινοσκουφίτσα και θα ΄λες.. Λύκε, λύκε είσαι εδώ??Αν δεν με θελετε να μην ξανερθω αθηνα !!
Να παω να κλειστω σε ενα ερημικο σπιτακι στο δασος !
Να του κανεις αφιερωσηΝα πεσω στα ποδια του να συρθω στους δρομους να τον παρακαλεσω να με συγχωρεσει !!
Αλλιως θα φαρμακωθω !!
Λουμιδη σ αγαπω !!
Πρεπει να απαρνηθεις την Αντριαννα !!Να πεσω στα ποδια του να συρθω στους δρομους να τον παρακαλεσω να με συγχωρεσει !!
Αλλιως θα φαρμακωθω !!
Λουμιδη σ αγαπω !!
Τωρα ολα βγαζουν νοημα....τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα.
Εγω θα ρθω να στησω τις καμερες για το reality. Εγγυημενη επιτυχιαΘα παρω και την αντριαννα και την αννα μαζι !!
Θα τις υιοθετησω !!
Κορες μου θα τις εχω !!
Ωραιο ???
Πω πω καταστροφή. Πάει το δάσος, πάει ο κήπος με τα λουλούδια, πάει και η ησυχία της φύσης...Θα παρω και την αντριαννα και την αννα μαζι !!
Θα τις υιοθετησω !!
Κορες μου θα τις εχω !!
Ωραιο ???
Μονο αν δεχτει ο πολυζωης να ειναι πρωταγωνιστης !!Εγω θα ρθω να στησω τις καμερες για το reality. Εγγυημενη επιτυχια
ερχομαι θελω πλανα φουλ ομως στο κορμι μου το φιδισιοΜονο αν δεχτει ο πολυζωης να ειναι πρωταγωνιστης !!
Μέσα. Και να φαίνονται και τα τατουάζ της 110 στο μπράτσο...ερχομαι θελω πλανα φουλ ομως στο κορμι μου το φιδισιο
ο ποπαυ ειναιΜέσα. Και να φαίνονται και τα τατουάζ της 110 στο μπράτσο...
Τι ώρα συνάντηση??
Τότε να κάνεις στο άλλο μπράτσο την 110. Αν και το άλλο είναι πιασμένο, βρες κάπου και καντην...ο ποπαυ ειναι
το λεει το τραγουδιΤότε να κάνεις στο άλλο μπράτσο την 110. Αν και το άλλο είναι πιασμένο, βρες κάπου και καντην...
εισαι πολυ παλιοπαιδο νουνα
Παλιοκοριτσο !!!εισαι πολυ παλιοπαιδο νουνα