Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.494
Αυτο το κορμί το θέλω επειγόντως !
Αυτο το κορμί το θέλω επειγόντως !
Γειτονευω και σε αλλα νηματα φιλεναδων μου !!Τι έγινες κούκλα.... Σε άλλα νήματα γράφεις... Εδώ τίποτα....
Μην μας πεις οτι πίνεις καφεδάκι και δεν έχεις ξυπνήσει ακόμα...
Η μόνη δικαιολογία σου, είναι να έχεις πάει γυμναστήριο να κάψεις τα πρόσθετα των γιορτών....
καλησπέρα Έλενα μουΓειτονευω και σε αλλα νηματα φιλεναδων μου !!
αυτο το κορμι νουνα ολες το θελουν θα το βγαλω σε δημοπρασια στο CASH OR TRASHΑυτο το κορμί το θέλω επειγόντως !
Προσοχη μονο αντι για CASH μη βρεθεις στο TRASH !!!!αυτο το κορμι νουνα ολες το θελουν θα το βγαλω σε δημοπρασια στο CASH OR TRASH
ζηλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΠροσοχη μονο αντι για CASH μη βρεθεις στο TRASH !!!!
Λεγε....λεγε το καλοκαιρι που θα με δεις ναυαγοσωστη στη Μυκονο να δουμε τι θα πεις!ζηλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
μην πατωσεις σαν το σαμινα φοβαμαιΛεγε....λεγε το καλοκαιρι που θα με δεις ναυαγοσωστη στη Μυκονο να δουμε τι θα πεις!
Moνο τις Λουλες φοβαμαι!μην πατωσεις σαν το σαμινα φοβαμαι
ξερω ενα τετοιο φιρικι που ειχε αγορασει 15 διαφορετικες καρτες αλλα ραντεβου δεν εκανε ποτε με την κοπελαΕππππ !!
Οσα αγορια εχω μπλοκαρει στο βαιμπερ γιατι μου κλεινετε ραντεβου απο αλλο τηλεφωνο ??
Θελετε να μπαινω στο δωματιο και να φευγω σε κλασματα δευτερολεπτου ???
Να ακουτε την ελενιτσα σας εχω μπλοκαρει γιατι δεν θελω να ξαναβρεθουμε !!
Καλη χρονια να εχετε !!
Ο ορισμος του callgirl. Εκλεκτικη . Οχι ολα τα σφαζω , ολα τα μαχαιρωνω , γιατι τοτε ΦυληςΕππππ !!
Οσα αγορια εχω μπλοκαρει στο βαιμπερ γιατι μου κλεινετε ραντεβου απο αλλο τηλεφωνο ??
Θελετε να μπαινω στο δωματιο και να φευγω σε κλασματα δευτερολεπτου ???
Να ακουτε την ελενιτσα σας εχω μπλοκαρει γιατι δεν θελω να ξαναβρεθουμε !!
Καλη χρονια να εχετε !!
Ισως λεω ισως σε καποια ατομα υπερισχύει ο εγωισμός!!ξερω ενα τετοιο φιρικι που ειχε αγορασει 15 διαφορετικες καρτες αλλα ραντεβου δεν εκανε ποτε με την κοπελα
Ισως λεω ισως σε καποια ατομα υπερισχύει ο εγωισμός!!
Π..χ.....
{ δεν θα μου ξανακλείσει εμένα αυτή ραντεβού》???
Εχει η κοπελα και αυτο το δικαιωμα χωρις να χρειαζεται να απολογηθει ΞΕΡΩ κυριο που εχει εστιατοριο και μου εχει πει .......((ελενα μου εχει τυχει κακο πελατη να μην τον ξανααφησω να κατσει στο εστιατοριο μου για τους δικους μου λογους ))..........
.......καλα εμενα αν δεν με ηθελαν σε ενα εστιατοριο δεν θα εκανα φασαρια !!οι κοπελες προφανως μπορειτε να συναντατε και να μην συναντατε οποιον θελετε. ο εστιατορας ομως ειναι παρανομος, αν θελει κανενας τετοιος πελατης θμπορει να τον τρεχει
.......καλα εμενα αν δεν με ηθελαν σε ενα εστιατοριο δεν θα εκανα φασαρια !!
Λεμε τωρα ....
Δεν χαθηκαν ουτε τα εστιατορια ουτε οι κοπελες ραντεβου γιατι μετα κατανταει εμμονη απο καποιους .......