billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
καλημέρα Έλενα μου!Όταν δεν νιώθεις Το άρωμα της βροχής κινδυνεύει η ψυχή σου
Θέλω μία ρωγμή εγώ στην ψυχή να μπαίνει μέσα η βροχή!!
Καλημερα
καλημέρα Έλενα μου!Όταν δεν νιώθεις Το άρωμα της βροχής κινδυνεύει η ψυχή σου
Καλημερα
νουνα αρχισες παλι τα προστυχαΌταν δεν νιώθεις Το άρωμα της βροχής κινδυνεύει η ψυχή σου
Καλημερα
Καλημερα βαφτιστήρι!!νουνα αρχισες παλι τα προστυχα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!καλημέρα Έλενα μου!
ειναι για τζακι κρασακι και φρουταΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
δεν μου αρεσει που βρεχει σημερα !
Καταθλιπτικος καιρος !
.......και αγκαλιτσαειναι για τζακι κρασακι και φρουτα
αυτο εννοειτε και γουτσου γουτσου.......και αγκαλιτσα
Μονη μου με ποιον να κανω γουτσου γουτσου με το μαξιλαρι μου ???.αυτο εννοειτε και γουτσου γουτσου
χειμώνας είναι,λογικο να βρεχει,ασε που ειναι ιδανικος καιρός για δύο ή και παραπανω!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !!
δεν μου αρεσει που βρεχει σημερα
ερχομαιΜονη μου με ποιον να κανω γουτσου γουτσου με το μαξιλαρι μου ???.
το νου σου γλυστραει εξωερχομαι
Εχεις αργησει πολυ !ερχομαι
α ρε πολυζώη, τρέχεις να βοηθήσεις και στην λέει και απο πάνω...Εχεις αργησει πολυ !
το καλο πραμα αργει να γινει νουναααααααΕχεις αργησει πολυ !
ρε φιλε τιποτα πειναλες ειμαστε η νουνα μου μου πηρε τουτου που δεν μασαει πουθενατο νου σου γλυστραει εξω
Εγώ θα σε πάω βόλτα κάποια στιγμή με το δικό μου το τουτου.!!ρε φιλε τιποτα πειναλες ειμαστε η νουνα μου μου πηρε τουτου που δεν μασαει πουθενα
να καλεσω συμβολαιογραφο πρωταΕγώ θα σε πάω βόλτα κάποια στιγμή με το δικό μου το τουτου.!!
πες μας μερα και ώρα να βγούμε να σας θαυμάσουμε!Εγώ θα σε πάω βόλτα κάποια στιγμή με το δικό μου το τουτου.!!
ρε τρελος εισαι και εσυ υπαρχει περιπτωση να μπω σε αμαξι που οδηγαει ο μουρλοκαμπεροπες μας μερα και ώρα να βγούμε να σας θαυμάσουμε!
Θα σε πεταξω οπου θελεις τσακα τσακα !!ρε τρελος εισαι και εσυ υπαρχει περιπτωση να μπω σε αμαξι που οδηγαει ο μουρλοκαμπερο