πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.447
- Πόντοι
- 12.056
πες μου οτι θες να με πεταξεις να παρω ενα τηλεφωνο στην πετρου ραλλη στην υπηρεσια καθαριοτητας του Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝΘα σε πεταξω οπου θελεις τσακα τσακα !!
πες μου οτι θες να με πεταξεις να παρω ενα τηλεφωνο στην πετρου ραλλη στην υπηρεσια καθαριοτητας του Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝΘα σε πεταξω οπου θελεις τσακα τσακα !!
Ρε παιδάκι μου με το αυτοκίνητο εννοώ που θέλεις να σε πετάξω είμαι και εκπληκτική οδηγός!!πες μου οτι θες να με πεταξεις να παρω ενα τηλεφωνο στην πετρου ραλλη στην υπηρεσια καθαριοτητας του Δ.ΑΘΗΝΑΙΩΝ
για αυτο περιμετρικα του κεντρου δεν υπαρχει κυκλοφοριακο προβλημα?Ρε παιδάκι μου με το αυτοκίνητο εννοώ που θέλεις να σε πετάξω είμαι και εκπληκτική οδηγός!!
Πατάω γκάζι και τρέχω!!
Δεν μου εχεις εμπιστοσυνη να σε παω μια βολτιτσα με το τουτου??για αυτο περιμετρικα του κεντρου δεν υπαρχει κυκλοφοριακο προβλημα?
εννοειτε απλετη απλος σκεφτομαι πιο νοσοκομειο αναλαμβανει πολυτραυματιες απο αυτοκινητιστικοΔεν μου εχεις εμπιστοσυνη να σε παω μια βολτιτσα με το τουτου??
Πες μου, να σου στείλω βυσσινάδα...εννοειτε απλετη απλος σκεφτομαι πιο νοσοκομειο αναλαμβανει πολυτραυματιες απο αυτοκινητιστικο
δεν ντρεπεσαι ρε βυσσιναδα θα μου στειλεις κουβαρντοπαιδο και εσυ σαν την 110Πες μου, να σου στείλω βυσσινάδα...
Στο νοσοκομείο βυσσινάδα. Τα άλλα, αφου βγείς...., στο σπίτι πιαδεν ντρεπεσαι ρε βυσσιναδα θα μου στειλεις κουβαρντοπαιδο και εσυ σαν την 110
Εγώ θα ντυθώ νοσοκόμα και θα τουΣτο νοσοκομείο βυσσινάδα. Τα άλλα, αφου βγείς...., στο σπίτι πια
τωρα μαλιστα πατα γκαζι τερμαΕγώ θα ντυθώ νοσοκόμα και θα του
φτιάξω μια σουπιτσα !
Νοσοκομα της ψυχης η του σωματος??Εγώ θα ντυθώ νοσοκόμα και θα του
φτιάξω μια σουπιτσα !
Και ψυχή και σωματος αγαπη !!Νοσοκομα της ψυχης η του σωματος??
Χαχα , ηταν ερωτηση πασα, ξεκινας απο το μυαλο και φτανεις στο σωμα , καπως ετσι ??Και ψυχή και σωματος αγαπη !!
Νοσοκομα της ψυχης η του σωματος??
Που να βρει δυνάμεις.... Με σουπίτσα και βυσσινάδα.... Χώμα θα είναι....Και ψυχή και σωματος αγαπη !!
Όλα απο το μυαλό ξεκινάνε !Χαχα , ηταν ερωτηση πασα, ξεκινας απο το μυαλο και φτανεις στο σωμα , καπως ετσι ??
Αυτό όμως είναι κατηλλειμένο απο την 110 (αν την γνωρίζετε).. Δεν υπάρχει χώρος για κάτι άλλοΌλα απο το μυαλό ξεκινάνε !
an εισαι στουρνος πως ξεκινας εχει τσοκΌλα απο το μυαλό ξεκινάνε !
Και τσακ και τσουκ !!an εισαι στουρνος πως ξεκινας εχει τσοκ
τακα τακα εχει η επειδη το πολυ το τακα τακα κανει το παιδι μλκ το εχουν βγαλει εκτος επιδοτησηςΚαι τσακ και τσουκ !!
Και ο στούρνος μυαλό έχει. Απλά θαμπώνει πιό γρήγορα, είναι πιο εύκολος για την 110 να τον κατακτήσει... Και όλα αυτά χωρίς τσοκan εισαι στουρνος πως ξεκινας εχει τσοκ