Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.819
- Πόντοι
- 5.956
Παντελονια τελικα φοραμε ή μονο αναφορες κανουμε. Περιμενω.
Εχω μια απορια και εγω.
Εχω μια απορια και εγω.
Με την απορία θα μείνεις ..Παντελονια τελικα φοραμε ή μονο αναφορες κανουμε. Περιμενω.
Εχω μια απορια και εγω.
Λες;;Με την απορία θα μείνεις ..
Ε ναι.... Περιμένεις να βγει ο άλλος και να πει θιχτηκα και πάτησα το κουμπί....
αρσενικοί πολλοί,άντρες λίγοι!!!Παντελονια τελικα φοραμε ή μονο αναφορες κανουμε. Περιμενω.
Εχω μια απορια και εγω.
Δηλαδή κάθε ημέρα και 1 κότα.... Μια χαρά θα έχουμε αυγά ακόμη και για πούλημαΗμερολογιο
Μερα 1
Παραμενω μαλακας και κοτα.
Παντελονια τελικα φοραμε ή μονο αναφορες κανουμε. Περιμενω.
Εχω μια απορια και εγω.
Το να μην είναι άνδρας το σκέφτηκε κανείς;;;;αρσενικοί πολλοί,άντρες λίγοι!!!
Κάποιος ήρθε χθες το βράδυ αλλά ποιος ????Και ενός φίλου του μπανάρανε τον λογαριασμό χθες (βέβαια αυτός είχε 2-3 προφίλ ), αλλά κάτι γίνεται τις τελευταίες 2-3 ημέρες!
Ε αφου εσυ τα φταις ολα. Εισαι επικεφαλης σκοτινου κυκλωματος που θελει να χειραγωγισει το μπουΈχετε χαιρετίσματα και από το Μάρκ 78 πάει κι αυτός!!
Αιωνία του η μνήμη!
Τον μπαναραν !!
Τι γινετε ???
ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!
μημπως τρεμει η θεση και η δικη μου ??
Μπα μπα , ξυπνήσαμεΚάποιος ήρθε χθες το βράδυ αλλά ποιος ????
Επειδη τα παιδια δεν ειπαν και κατι τραγικο , εχω την εντυπωση οτι υπαρχει μια πολιτικη για extra προστασια στα κοριτσια εδω , πραγμα λογικο απο εμπορικης αποψης γιατι αυτα κινουν το μπουΈχετε χαιρετίσματα και από το Μάρκ 78 πάει κι αυτός!!
Αιωνία του η μνήμη!
Τον μπαναραν !!
Τι γινετε ???
ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!
μημπως τρεμει η θεση και η δικη μου ??
Ολα εγω τα φταιω !!Ε αφου εσυ τα φταις ολα. Εισαι επικεφαλης σκοτινου κυκλωματος που θελει να χειραγωγισει το μπου
Τα μηνυματα στα μελη τα στελνεις με μυστικο κωδικα κρυμμενο σε ποιηματα και ανθοσυνθεσεις
Αγαπη αρεσεις( η οπως το λες εσυ κανεις τη ζωη των αντρων ομορφη ) και μοιραζεις εγκεφαλικαΟλα εγω τα φταιω !!
Για την κριση για τον πολεμο για τις ιωσεις που κυκλοφορουν τον τελευταιο καιρο !!
Ποια ειμαι τελικα ???
Σε ευχαριστω πολυ εισαι πολυ ευγενικος ........Αγαπη αρεσεις( η οπως το λες εσυ κανεις τη ζωη των αντρων ομορφη ) και μοιραζεις εγκεφαλικα
Η Έλενα 110Ολα εγω τα φταιω !!
Για την κριση για τον πολεμο για τις ιωσεις που κυκλοφορουν τον τελευταιο καιρο !!
Ποια ειμαι τελικα ???