πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.459
- Πόντοι
- 12.056
Δεν τον έχω για τόσο κορόιδοΕγώ θέλω τον Λουμίδη να βγει τώρα στο site και να πει Αγαπώ την Έλενα θέλω να την παντρευτώ!!
Δεν τον έχω για τόσο κορόιδοΕγώ θέλω τον Λουμίδη να βγει τώρα στο site και να πει Αγαπώ την Έλενα θέλω να την παντρευτώ!!
Προσεξε γιατι τελικα θα συμφωνησω με τον κ πολυζωη οτι εισαι για δεσιμο.Εγώ θέλω τον Λουμίδη να βγει τώρα στο site και να πει Αγαπώ την Έλενα θέλω να την παντρευτώ!!
Κριμα !!Δεν τον έχω για τόσο κορόιδο
Είπα στον Άι Βασίλη να μου τον φέρει δώρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά μου αρνήθηκε γιατί λέει δεν χωρούσε στο κουτί και πάνω στο έλκηθρο!!Προσεξε γιατι τελικα θα συμφωνησω με τον κ πολυζωη οτι εισαι για δεσιμο.
Μηπως οπως εχει παει Βραζιλια να φερει εναν ειδικο καφε που θα του δωσει το ονομα σου;
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Κριμα !!
Ένας μεγάλος έρωτας τελείωσε άδοξα!!
Η ελπίδα να πεθάνει εγώ να μην πεθάνω!!Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Νεα κοπελα εισαι. Εχεις πολλα χρονια μπροστα σου ακομα.Η ελπίδα να πεθάνει εγώ να μην πεθάνω!!
Εδώ οι καρυάτιδες ζουν αιώνες ολόκληρουςΝεα κοπελα εισαι. Εχεις πολλα χρονια μπροστα σου ακομα.
Λέω να κρατήσω το νημα μου μέχρι τα βαριά μου γεράματα......Εδώ οι καρυάτιδες ζουν αιώνες ολόκληρους
Τωρα καταλαβα τι σημαινει το 110. Τοσα χρονια θα ζησεις.Λέω να κρατήσω το νημα μου μέχρι τα βαριά μου γεράματα......
Το ένστικτό μου μου λέει ότι θα πεθάνω νέα !!Τωρα καταλαβα τι σημαινει το 110. Τοσα χρονια θα ζησεις.
Μπα δε νομιζω. Τοση ενεργεια και ομορφια δεν θσ παει χαμενη. Με τιποτα. Αντιθετα ανανεωνεσαι καθημερινα.Το ένστικτό μου μου λέει ότι θα πεθάνω νέα !!
Μέσα σε έναν όμορφο κήπο γεμάτο λουλούδια !!
Έναν-έναν τους βάζω για ύπνο στο τέλος θα μείνω μόνη μου!!Παει και ο κος πολυζωης. Τον πηρε ο υπνος πανω απο το πληκτρολογιο τελικα;
Μπα δε νομιζω....οπως λεει και το τραγουδι...Έναν-έναν τους βάζω για ύπνο στο τέλος θα μείνω μόνη μου!!
Καλυτερα οι δυο μας !!!Μπα δε νομιζω....οπως λεει και το τραγουδι...
Ντυσου ερχομαι να σε παρω να τα σπασουμε.....στη συνεχεια να δουμε το ηλιοβασιλεμα......και μετα οτι προκυψει.Καλυτερα οι δυο μας !!!
Τελικά τα καταφέραμε και τους κοίμησαμε όλους.....
Ωπα ...Ωπα ...Ωπα.......
Okay Αγαπούλα ντύνομαι και σε περιμένω!!Ντυσου ερχομαι να σε παρω να τα σπασουμε.....στη συνεχεια να δουμε το ηλιοβασιλεμα......και μετα οτι προκυψει.
Μονο το αρρωμα σου να βαλεις. Φτανει.Okay Αγαπούλα ντύνομαι και σε περιμένω!!