πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 80.590
- Πόντοι
- 12.056
Το απολυτήριο από εκεί θα το πάρει....Θα σου δωσω εγω σαν δασκαλος μια υπευθυνη δηλωση οτι καναμε ιδιαιτερα και δεν μπορουσες να πας.
Το απολυτήριο από εκεί θα το πάρει....Θα σου δωσω εγω σαν δασκαλος μια υπευθυνη δηλωση οτι καναμε ιδιαιτερα και δεν μπορουσες να πας.
Θέλεις να μπαναριστει όλο το νήμα μεταΛοιπον αν δεν φτασουμε τις 3000 σελιδες δεν σταματαμε. Για παμε δυνατα. Χαχαχαχα
Ο Μαρκ που είναι ρε παιδιά???Το απολυτήριο από εκεί θα το πάρει....
Καλά εσύ είσαι γνωστή μουρλοκαμπεροΟ Μαρκ που είναι ρε παιδιά???
Α καλά Ξέρω και αυτός ότι κοιμάται από τις 9:30.......χα χα χα χα
Η αξιόπιστη κοιμάται στις 8:00 η Άννα 590 κοιμάται στις 9:00 ο Μαρκ κοιμάται 9:30 από ότι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα....
Εγώ θέλω η φίλοι μου να ξενυχτάνε σαν και μένα!!!
Λα λα λα λα λα .........
Ο Μαρκ που είναι ρε παιδιά???
Α καλά Ξέρω και αυτός ότι κοιμάται από τις 9:30.......χα χα χα χα
Η αξιόπιστη κοιμάται στις 8:00 η Άννα 590 κοιμάται στις 9:00 ο Μαρκ κοιμάται 9:30 από ότι βλέπω δεν πάνε καλά τα πράγματα....
Εγώ θέλω η φίλοι μου να ξενυχτάνε σαν και μένα!!!
Λα λα λα λα λα .........
δικός μου είσαι!!!!Έχω μαζέψει χυλοπίτες νουνα.... Έγω κάνω φασον του σκλαβενιτη τα μακαρόνια
Εγω ποιανου ειμαι ????δικός μου είσαι!!!!
Πάντα φίλε μαφιοζε κυκλοφορουσα με ωραιες γυναίκες... λόγω του μπλα μπλα...δικός μου είσαι!!!!
Αυτουνου που δεν θέλει να σε ξέρειΕγω ποιανου ειμαι ????
Εσυ εισαι η Ελενα μας.....της καρδιας μας.Εγω ποιανου ειμαι ????
Μόλις σου κατσικωθει στο σβέρκο έλα να μου πειςΕσυ εισαι η Ελενα μας.....της καρδιας μας.
Κατάλαβα κανένας δεν με θέλει δεν χωράω ουτε σε μία γωνίτσα σε αυτό το site??Μόλις σου κατσικωθει στο σβέρκο έλα να μου πεις
εγώ πάλι ετρωγα ουκ ολίγες χυλοπιτες!!!Πάντα φίλε μαφιοζε κυκλοφορουσα με ωραιες γυναίκες... λόγω του μπλα μπλα...
Πως νομίζεις φίλε έχω φτιάξει αυτό το Απολλώνιο κορμίεγώ πάλι ετρωγα ουκ ολίγες χυλοπιτες!!!
Πωπω παραποναααααΚατάλαβα κανένας δεν με θέλει δεν χωράω ουτε σε μία γωνίτσα σε αυτό το site??
Καλά Σε μία γωνίτσα στην καρδιά σας θα είναι πολύ δύσκολο...χαχαχα
Τρώγοντας μόνο φρούτα??Πως νομίζεις φίλε έχω φτιάξει αυτό το Απολλώνιο κορμί
Τρώγοντας τρυφερουδιαΤρώγοντας μόνο φρούτα??![]()
Ποιος τα λεει αυτα; Οχι γωνιτσα αλλα ολη την καρδια. Ακομη και του σκληρου πολυζωη.Κατάλαβα κανένας δεν με θέλει δεν χωράω ουτε σε μία γωνίτσα σε αυτό το site??
Καλά Σε μία γωνίτσα στην καρδιά σας θα είναι πολύ δύσκολο...χαχαχα
Εγώ θέλω τον Λουμίδη να βγει τώρα στο site και να πει Αγαπώ την Έλενα θέλω να την παντρευτώ!!Ποιος τα λεει αυτα; Οχι γωνιτσα αλλα ολη την καρδια. Ακομη και του σκληρου πολυζωη.