Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.821
- Πόντοι
- 5.956
Φαινεται απο το κορμι θανατηφορο που εχεις χτισει.Αυτές τις μέρες κάνω πολύ γυμναστική ρε παιδάκι μου !!
Απο προσωπικη αυτοψια...που εκανα.
Φαινεται απο το κορμι θανατηφορο που εχεις χτισει.Αυτές τις μέρες κάνω πολύ γυμναστική ρε παιδάκι μου !!
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη.....Φαινεται απο το κορμι θανατηφορο που εχεις χτισει.
Απο προσωπικη αυτοψια...που εκανα.
Έχω στηθεί στην τηλεόραση στο σταρ 23.10 έχει το περιμένοντας την νονάΣε ευχαριστώ πολύ αγάπη.....
Εγώ είμαι στο ζεστό μου κρεβατάκι και βλέπω ΣΚΑΪ μία ταινία με τον Tom Hanks.....Έχω στηθεί στην τηλεόραση στο σταρ 23.10 έχει το περιμένοντας την νονά
ΈρχομαιΕγώ είμαι στο ζεστό μου κρεβατάκι και βλέπω ΣΚΑΪ μία ταινία με τον Tom Hanks.....
Αλλά μόνη μου δεν λέει θέλω και παρέα..........
Έχεις αργήσει πολύ..........Έρχομαι
Περνώ το πόρσε του δον Κορλεόνε και σε μισό είμαι εκεί..άνοιξε χτυπάω το κουδούνιΈχεις αργήσει πολύ..........
Θα ανοίξω την αγκαλιά μου.......Περνώ το πόρσε του δον Κορλεόνε και σε μισό είμαι εκεί..άνοιξε χτυπάω το κουδούνι
Ούτε με κλωτσιές δεν φεύγωΘα ανοίξω την αγκαλιά μου.......
Καινούριο σενάριο είναι αυτουνουΤα καλά κορίτσια κοιμούνται από τις 10 το βράδυ σαν και μένα
Για ποια με πέρασες κανένας ζωηρό κοριτσάκι που κάνει γυμναστική στο μπιλο πριβέ???Καινούριο σενάριο είναι αυτουνου
Η μπουμπού νούμερο 1 θα πάρει ωτο 2 και 3Για ποια με πέρασες κανένας ζωηρό κοριτσάκι που κάνει γυμναστική στο μπιλο πριβέ???
Θέλω σασπένς θα πάρω τις φίλες μου να τις ξυπνήσω
Η Μπουμπού νούμερο 1 ξεκουράζεται και η Μπουμπού νούμερο 2 διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο........Η μπουμπού νούμερο 1 θα πάρει ωτο 2 και 3
Και η 3 στο Μπιλ κάνει εξάσκησηΗ Μπουμπού νούμερο 1 ξεκουράζεται και η Μπουμπού νούμερο 2 διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο........
Η νούμερο 3 ποια είναι μπερδεύτηκα??Και η 3 στο Μπιλ κάνει εξάσκηση
Ούτε εσύ δεν ξέρεις ποιος τι και γιατί αξιοπισταΗ νούμερο 3 ποια είναι μπερδεύτηκα??
3 αξιοπιστα κοριτσια ..........Ούτε εσύ δεν ξέρεις ποιος τι και γιατί αξιοπιστα
Την απάντηση θα μας την δώσει ο παπαγάλος3 αξιοπιστα κοριτσια ..........
Ο παπαγάλος πέταξε για άλλα δέντρα..........Την απάντηση θα μας την δώσει ο παπαγάλος