πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.526
- Πόντοι
- 12.056
φημεςΧρόνια Πολλά και καλά !
εγραψα πως εχω ακουσει ! δεν εξεφρασα προσωπικη αποψη !
φημεςΧρόνια Πολλά και καλά !
Οτι ειμαι τσιγγουνα λιγάκι ??Χρόνια Πολλά και καλά !
Όχι δεν είναι φήμες αφού από την τσιγκουνιά μου δεν μένω σε σπίτι μένω σε ένα χαρτόκουτο στο Σύνταγμα.......
νουνα ασε μην πεταξω βομβα εδω μεσα το ποσο XXXXLARGE εισαι γιατι μετα θα πεσει πολυ κλαμαΟτι ειμαι τσιγγουνα λιγάκι ??
σφικτη εγραψα για την ακριβειαΟτι ειμαι τσιγγουνα λιγάκι ??
εσυ εκλεψες το χαρτοκουτο που βαζω την ηλεκτρικη σκουπαΌχι δεν είναι φήμες αφού από την τσιγκουνιά μου δεν μένω σε σπίτι μένω σε ένα χαρτόκουτο στο Σύνταγμα.......
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι Εννοείται αλλά okay τι να πω !!σφικτη εγραψα για την ακριβεια
για την ακριβεια λεει δεν ξερει οτι το νημα ειναι discountΔεν καταλαβαίνω ακριβώς τι Εννοείται αλλά okay τι να πω !!
Εγώ την έκλεψα και να την κάνω σπιτάκι για το χειμώνα !!εσυ εκλεψες το χαρτοκουτο που βαζω την ηλεκτρικη σκουπα
Εγώ την έκλεψα και να την κάνω σπιτάκι για το χειμώνα !!
Κάπου πρέπει να μείνω !!
Χρονια πολλα καρδουλα μουKαλησπερααα ελενα!!! Χρονια πολλαα!!!! Βρισκεσαι αθηνα;;
εδω μας μπαστακωθηκες τελικα ας επλισουμε να σε παρει ο βοριαςΧρονια πολλα καρδουλα μου
ΑΘΗΝΑ ειμαι .......
Και ο βοριάς και ο Νοτιάς.....εδω μας μπαστακωθηκες τελικα ας επλισουμε να σε παρει ο βοριας
καταλαβαμε εθαψες τον γυμναστη τον κακομοιρη αιωνια του η μνημη και τωρα πας για γιογκαΚαι ο βοριάς και ο Νοτιάς.....
Σε λίγο εχω μάθημα γιόγκας στο Billy!!
Η δική σου να δεις!!!
Σφικτη πράγματι!!σφικτη εγραψα για την ακριβεια
Τσιγγουνα?Οτι ειμαι τσιγγουνα λιγάκι ??
ειδικα το κλαρακι που μας ενδιαφερει φιλε μαφιοζε ειναι πετραΣφικτη πράγματι!!
Η Έλενα έχει πολύ σφικτη κορμαρα!!!
κοψε τιποτα γιατι το βλεπω θα μας την πεφτουν για δανεικα εδω μεσα εκτος αν εχεις τιποτα να ξεπλυνουμε φιλε μαφιοζεΤσιγγουνα?
τα λεξικα στη λέξη "δοτικη" έχουν τη φωτογραφία σου!