Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 33.066
- Πόντοι
- 5.956
Γλυκο βασανακι θα ελεγα εγω.Βασανακι !!!
Αφου τα λατρευεις τα γλυκα
Γλυκο βασανακι θα ελεγα εγω.Βασανακι !!!
Τα γλυκα είναι ο μεγαλος ερωτας μου ...........Γλυκο βασανακι θα ελεγα εγω.
Αφου τα λατρευεις τα γλυκα
Φαινεται αλλωστε.......και τωρα ειναι και η περιοδος που εχει πολλους πειρασμουςΤα γλυκα είναι ο μεγαλος ερωτας μου ...........![]()
με αυτα που γραφεις ουρα θα κανουν οι γαμπροιΒασανακι !!!
ευτυχως την πληρωνουν τα ζαχαροπλαστειαΦαινεται αλλωστε.......και τωρα ειναι και η περιοδος που εχει πολλους πειρασμους
Καλημέρα κυρίε Πολυζώη!ευτυχως την πληρωνουν τα ζαχαροπλαστειααλλιως τρωει αντρες (αντροτραγανιστρα)
![]()
Καλημερα Frau Ελενα.Καλημέρα κυρίε Πολυζώη!
Είμαι θυμωμένη μαζί σας σας κρατάω μουτράκια γιατί πήγατε παραλία και δεν με πήρατε μαζί σας !
Γιατι ??![]()
οποτε θελεις καρδια μουΚαλημέρα κυρίε Πολυζώη!
Είμαι θυμωμένη μαζί σας σας κρατάω μουτράκια γιατί πήγατε παραλία και δεν με πήρατε μαζί σας !
Γιατι ??![]()
δασκαλε κλασσικα γκρινιαζει οπως το 99% των γυναικωνΚαλημερα Frau Ελενα.
Γιατι Herr πολυζωης;;;;
Τέτοια μου λες και δεν μπορώ να αντισταθώ στη γοητεία σου !!οποτε θελεις καρδια μουστις υπηρεσιες σας μεγαλειοτατη
![]()
Καλημέρα αγαπούλα !!Καλημερα Frau Ελενα.
Γιατι Herr πολυζωης;;;;
Ετσι σε γνωρισαμε για αυτο σε αγαπησαμε...Καλημέρα αγαπούλα !!
Είμαι λίγο παραπονιάρα αφού με ξέρετε......![]()
αυτα ειναι ασυγχωρητα λαθη δασκαλεΕτσι σε γνωρισαμε για αυτο σε αγαπησαμε...
![]()
Ρε αγάπη αν κάποτε σταμάτησω..... να έρχομαι Αθήνα ποια θα σας γράφει στο site ποιηματάκια ποια θα σας βάζει λουλουδάκια ποια θα σας σπάζει τα νεύρακιααυτα ειναι ασυγχωρητα λαθη δασκαλε![]()
φυγε εσυΡε αγάπη αν κάποτε σταμάτησω..... να έρχομαι Αθήνα ποια θα σας γράφει στο site ποιηματάκια ποια θα σας βάζει λουλουδάκια ποια θα σας σπάζει τα νεύρακια![]()
Αχ αυτη η μερα αν ερθει θα πηδηχτω απο το παραθυρο.Ρε αγάπη αν κάποτε σταμάτησω..... να έρχομαι Αθήνα ποια θα σας γράφει στο site ποιηματάκια ποια θα σας βάζει λουλουδάκια ποια θα σας σπάζει τα νεύρακια![]()
δεν εισαι εκπαιδευμενος δασκαλεΑχ αυτη η μερα αν ερθει θα πηδηχτω απο το παραθυρο.
βγες λιγο απο εδω μέσα , εχει ζωη εκει ε΄ξωδεν εισαι εκπαιδευμενος δασκαλεεμεις στο σινουρι καθε ημερα πηδαμε απο το παραθυρο του ισογειου
![]()
φιλε μου καλε καλε μου φιλεβγες λιγο απο εδω μέσα , εχει ζωη εκει ε΄ξω![]()