πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.523
- Πόντοι
- 12.056
Νουνα θα σου κάνω μυνηση για σεξουαλική παρενόχληση....ντροπή σου με βρήκες μικρό και αθώο και θέλεις να με ξεπουρλεψειςΕσένα θέλω αλλά δεν μου κάθεσαι!
Νουνα θα σου κάνω μυνηση για σεξουαλική παρενόχληση....ντροπή σου με βρήκες μικρό και αθώο και θέλεις να με ξεπουρλεψειςΕσένα θέλω αλλά δεν μου κάθεσαι!
Το ψαράκι μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι ελαφρύ φαγητό.!!Ωχχχχ ψυχη μου με ρετσινα απ τα Μεσογια!!!!!!!
Κάνε όσες μηνύσεις θέλεις εχω το καλύτερο δικηγόρο τον Κούγια!!Νουνα θα σου κάνω μυνηση για σεξουαλική παρενόχληση....ντροπή σου με βρήκες μικρό και αθώο και θέλεις να με ξεπουρλεψεις
Δεσκαλε ....βοηθεια!!!!!Το ψαράκι μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι ελαφρύ φαγητό.!!
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι και λάτρης του ΚΡΕΑΤΟΣ....μιαμμμμμμμ ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ
2 μέτρα δικηγόρος ταιριάζετε στο ύψοςΚάνε όσες μηνύσεις θέλεις εχω το καλύτερο δικηγόρο τον Κούγια!!
Είμαι εγώ κοντή ????2 μέτρα δικηγόρος ταιριάζετε στο ύψος
Όχι ψυχή μου,εμείς είμαστε πολύ ψηλοί!!Είμαι εγώ κοντή ????
Εσυ οντως εισαι πολυ ψηλος !!Όχι ψυχή μου,εμείς είμαστε πολύ ψηλοί!!
Από τότε ψηλωσες ε ΦασούλαΕσυ οντως εισαι πολυ ψηλος !!
Δεν θα ξεχασω οταν σε πρωτοειδα !!
Σαν στρουμφακι ημουν διπλα σου ..
Χαχαχαχαχαχαχα
νομίζω υπερβάλλεις!!!!Εσυ οντως εισαι πολυ ψηλος !!
Δεν θα ξεχασω οταν σε πρωτοειδα !!
Σαν στρουμφακι ημουν διπλα σου ..
Χαχαχαχαχαχαχα
Δεν είναι κακό υπάρχει και η έκφραση κοντοπουτανο... Η συγκεκριμένη απλός δεν είναι κοντήνομίζω υπερβάλλεις!!!!
μια κουκλαρα δεν μπορεί ποτέ να μοιάζει με στρουμφακι!!!
Καλημέρα κυρίε Πολυζώη τι πανέμορφο μέρος είναι αυτό!!!
Μου μοιάζει λίγο αλλά τόσο όμορφο σαν εμένα δεν είναιΚαλημέρα κυρίε Πολυζώη τι πανέμορφο μέρος είναι αυτό!!!
Πηγές βόλτα στην παραλία χωρίς εμένα ??Μου μοιάζει λίγο αλλά τόσο όμορφο σαν εμένα δεν είναι
Θέλεις να έρθω να σε πάρω? Με παπά και Με κουμπάροΠηγές βόλτα στην παραλία χωρίς εμένα ??
Ελα άλλο μην αργεις ......Θέλεις να έρθω να σε πάρω? Με παπά και Με κουμπάρο
Είναι 12 η ώρα είναι η ώρα τον τρελών έλεγε η ΑρλέταΕλα άλλο μην αργεις ......