billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
το κωλαράκι πέτρα και οι βυζαρες έχουν βγάλει τον Νεύτωνα μαλακα!ειδικα το κλαρακι που μας ενδιαφερει φιλε μαφιοζε ειναι πετρα
το κωλαράκι πέτρα και οι βυζαρες έχουν βγάλει τον Νεύτωνα μαλακα!ειδικα το κλαρακι που μας ενδιαφερει φιλε μαφιοζε ειναι πετρα
δεν ηξερα οτι και ο νευτωνας ειναι να τον βαλουμε υποψηφιο στον διαγωνισμοτο κωλαράκι πέτρα και οι βυζαρες έχουν βγάλει τον Νεύτωνα μαλακα!
κρύβε λόγια!!!κοψε τιποτα γιατι το βλεπω θα μας την πεφτουν για δανεικα εδω μεσα εκτος αν εχεις τιποτα να ξεπλυνουμε φιλε μαφιοζε
βαλε σκαφι τοτε να γινει χειρονακτικακρύβε λόγια!!!
στην εποχή της Καιλη δεν μιλάνε για πλυντήρια!
Καβούρια έχει η τσέπη τηςσφικτη εγραψα για την ακριβεια
πανε και αυτα τα εκανε σαλαταΚαβούρια έχει η τσέπη της
Γιορτές ήρθαν κάνε κάνα δωράκι!
Έκανε κάτι δωράκια παλιά κάτι κληρώσεις κτλπανε και αυτα τα εκανε σαλατα
ναι τα ληγμενα απο το σουπερ μαρκετ κατι γιαουρτια- κονσερβες κλπΈκανε κάτι δωράκια παλιά κάτι κληρώσεις κτλ
Νέο έτος έρχεται ο αιβασιλης είναι στο δρόμο
Μπα δεν την έχω για τέτοια κοπέλα που έχει μαζί της 20€ σαπουνακι για τους πελάτες το ξέρω γιατί έχω το ίδιο αν κάνει θα κάτι καλοναι τα ληγμενα απο το σουπερ μαρκετ κατι γιαουρτια- κονσερβες κλπ
Καλησπέρα όμορφε !!Με τετοια καλοκαιρια ολα τα λουλουδια θα ανθισουν μαζι με τις αμυγδαλιες
Καλησπερα Ελενα
πρεπει να ξεθεωθηκες 3 ωρες γιογκα πρεπει να εχεις πολυ καλη φυσικη καταστασηΚαλησπέρα όμορφε !!
ασε νουνα θα ερθω εγω τι να φανε και ποσο να φανε ολοι μαζι τους εχω για ορεκτικοΡε αγόρια Δεν ντρέπεστε να με λέτε τσιγκούνα::???
Ελάτε όλοι στο σπίτι μου την Πρωτοχρονιά να σας κάνω το τραπέζι......
Ρωτήστε την Άννα και την Αντριάνα αν είμαι τσιγγουνα ....
Εγω θα φερω τα γλυκα. Διοτι ειναι γνωστο οτι θελεις ενα μετα το φαγητο.Ρε αγόρια Δεν ντρέπεστε να με λέτε τσιγκούνα::???
Ελάτε όλοι στο σπίτι μου την Πρωτοχρονιά να σας κάνω το τραπέζι......
Ρωτήστε την Άννα και την Αντριάνα αν είμαι τσιγγουνα ....
Αυτές τις μέρες κάνω πολύ γυμναστική ρε παιδάκι μου !!πρεπει να ξεθεωθηκες 3 ωρες γιογκα πρεπει να εχεις πολυ καλη φυσικη κατασταση
σιγα μην κανει δωρακι η κυρια σκρουτζΚαβούρια έχει η τσέπη της
Γιορτές ήρθαν κάνε κάνα δωράκι!
Ελενα αυτη η προσβολη ξεπλενεται μονο με ζαρντιερες !!!σιγα μην κανει δωρακι η κυρια σκρουτζ
χα χα χα !Ελενα αυτη η προσβολη ξεπλενεται μονο με ζαρντιερες !!!