batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
ειναι η ατιμη βατραχε....
είναι.....Ασε με τωρα ηρεμο βραδιατικα ολοι καυλομενη εδώ μεσα...
ειναι η ατιμη βατραχε....
Κατι τετοιες ωρες ειναι για αυτα τα σπορ....είναι.....Ασε με τωρα ηρεμο βραδιατικα ολοι καυλομενη εδώ μεσα...
Κατι τετοιες ωρες ειναι για αυτα τα σπορ....
Ακριβως αυτο ειπα και εγω στην περιπτωση της Ελενας και της Αθηνας,δεν τα λυπηθηκα δευτερολεπτο...τ σπορ πανε μ τ φραγκα κ τ φραγκα τρελος ......αλλα στην ελενα θ τ ριξω κ ν π ν γαμηθουν τ φραγκα
είναι ένα θεμα αλλα καβλες είναι αυτές ρ μουτροτο mini 15λεπτο που το εχει στα 50ευρω η Ελενα στο site της το εχει δοκιμασει κανεις???
στο 5λεπτο εχει καμια προσφορα ξερει κανεις???
Aυτο πηρα φιλε μου των 50ευρω...Επειδη θελω να ειμαι δικαιος και το εχω δηλωσει ειμαι της αποψης οτι πληρωνεις παιρνεις...Λοιπον δεν υπαρχει social time(στην ουσια ενα λεπτο,πως σε λενε,απο που,με τι ασχολεισαι κλπ),μπαινεις ξεντυνεσαι και κρεβατι...Αλλα απο εκει και περα ρολοι δεν κοιταξα(καθισα σιγουρα πανω απο 15,τωρα ηταν 20 ηταν 25) δεν ξερω απλα το υπολογισα στο οτι αλλαξαμε 3 στασεις,γλυψιματα,χουφτωματα κλπ) και το συν ειναι οτι στο 50αρικο ειναι και ενεργητικη και παθητικη και αμοιβαιο 69(στην ουσια ενα φουλ προγραμμα)..πενατακαθαρη,μαντηλακια,αντησηπτικα,στοματικα διαλλυματα,χωρος εξαιρετικος...το mini 15λεπτο που το εχει στα 50ευρω η Ελενα στο site της το εχει δοκιμασει κανεις???
φιλάκια σε όλα τα τρελά μωρά... τα λέμε Σαλόνικα αύριο...
http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-ElenaSunrise-3255915&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]
[MEDIA=youtube]GATBV9OYzks[/MEDIA]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-ElenaSunrise-3262081&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]
:-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα...αχ αυτή η πόλη πως με καυλώνει....
φιλάκια μωρούλια...... :-* :-* :-*
καλημέρα...αχ αυτή η πόλη πως με καυλώνει....
φιλάκια μωρούλια...... :-* :-* :-*
το mini 15λεπτο που το εχει στα 50ευρω η Ελενα στο site της το εχει δοκιμασει κανεις???
το mini 15λεπτο ειναι ουσιαστικα ενα maxi 5 λεπτο
ακριβώς 5 λεπτα το πολύ έτσι είναι μεγάλη ξεπετουα η μανδαμμμμ έτσι...άμα της δώσεις 100 η 150 κάτι θα κάνει ασε μακριά από το μωρό..
το mini 15λεπτο ειναι ουσιαστικα ενα maxi 5 λεπτο