μη μου ρίχνεις εμένα φταίξιμο αγάπη, και μην τα ισοπεδώνεις έτσι όλα.
απο τα βίντεο μου, απο τις φώτο μου, απο τη δουλειά που έχω κάνει και γενικά στη προώθηση μου κλπ,
νομίζω πως φαίνεται πεντακάθαρα ότι το απολαμβάνω πλήρως και είμαι το
[size=12pt]απόλυτο πορνίδιο και τελείως διεστραμμένο άτομο[/size] και γουστάρω τρελά αυτό που κάνω!!!
είμαι άρρωστη με το σεξ!!! και πολλή άρρωστη όταν φτιάχνονται με τη πάρτι μου, πάρτο ως ψυχασθένεια τι να κάνουμε, αφού μ αρέσει.......
Στη δουλειά μου, δεν μπορώ να υποσχεθώ και λόγο χημείας και αμοιβής τα πυροτεχνήματα του Disney,
αυτό που εγγυώμαι όμως, είναι ότι παρέχω 100% τυπικές και επαγγελματικές υπηρεσίες και δεν πρόκειται να στερήσω το χρόνο που επέλεξες ούτε να σε ξεπετάξω και αφήστε τα κουραφέξαλα με
"μακριά, ξεπέτα, προσοχή" και μαλακίες,
εγώ αυτά που σιχαίνομαι και τα κάνουν κάποιες άλλες που βάζουν πελατάκια στο δωμάτιο, τους κοροϊδεύουν, τους ξεπετάνε και μετά το συζητάνε και σπάνε πλάκα, εγώ δεν τα κάνω ποτέ και δεν τα έκανα ποτέ! και ούτε πρόκειται! γιατί πολύ απλά δεν μου πάει σαν χαρακτήρας να το κάνω, και δεν έχω και την ανάγκη να το κάνω.
Αν με έκλεισες για το τέταρτο μου έπιασες κουβέντα, έκανες το μπάνιο σου, για γαμήσι λιγότερος χρόνος η σου φύγανε,
[size=12pt]την ώρα που ξεκώλιαζες τη κωλάρα μου[/size] και δεν σου έφτασε εγώ τι φταίω????
.......αλλά, όχι ότι σε πίεσα εγώ και ήταν 5 λεπτά!!!!! μη τρελαθούμε.
να τονίσω!
το πως το εισέπραξες εσύ δε σημαίνει ότι όλοι θα έχουν την ίδια γκαύλα καθώς παίζουν πολλοί παράμετροι, και παράμετροι απο τη πλευρά σου, αλλά και απο τη δική μου και τη διάθεση μου και τη γκαύλα που τη φτιάχνεις "και" εσύ..
αυτά, καλή σας μέρα και να περνάτε καλά σε ότι κάνετε...........