Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ακριβώς 5 λεπτα το πολύ έτσι είναι μεγάλη ξεπετουα η μανδαμμμμ έτσι...άμα της δώσεις 100 η 150 κάτι θα κάνει ασε μακριά από το μωρό..

η μέγας ψεύτης είσαι, η τράνς είσαι, η κάτι,,,, άλλο φταίει........!  :think: εγώ είμαι πάντα σωστή και εξηγημένη. ΤΕΛΟΣ!  :uglystupid:
φιλάκια.... :-* :-* :-*

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πάντως ρε τύποι αυτό που όσοι πάτε σε αχειρούργητες τρανς είσαστε όλοι σας ενεργητικοί και μόνο τις πηδάτε, αν θέλουμε το πιστεύουμε. :)

Η κοπέλα είναι κουκλάρα κι αν τον έκοβε την παντρευόμουν, που λέει ο λόγος, αλλά εδώ όλες οι γυναίκες call girls προσφέρουν στραπονάκι στο μενού τους (κάποιες λένε σε ποσοστό 70-80% της πελατείας τους!), το δικό της που είναι κρεάτινο το αφήνετε έτσι "ανεκμετάλλευτο" προσπαθείτε να μας πείτε; ;)

Ενδιαφέρον πάντως θα είχε να μας έλεγε η ίδια η Έλενα τί ποσοστό της πελατείας της αδιαφορεί για τα "προσόντα" της και πάει μαζί της μόνο για να την πηδήσει! Δεν θα παραβιάσει κανένα απόρρητο, ποσοστό θα μας πει όχι ονόματα...

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως ρε τύποι αυτό που όσοι πάτε σε αχειρούργητες τρανς είσαστε όλοι σας ενεργητικοί και μόνο τις πηδάτε, αν θέλουμε το πιστεύουμε. :)

Η κοπέλα είναι κουκλάρα κι αν τον έκοβε την παντρευόμουν, που λέει ο λόγος, αλλά εδώ όλες οι γυναίκες call girls προσφέρουν στραπονάκι στο μενού τους (κάποιες λένε σε ποσοστό 70-80% της πελατείας τους!), το δικό της που είναι κρεάτινο το αφήνετε έτσι "ανεκμετάλλευτο" προσπαθείτε να μας πείτε;

μωρό μου δεν τον κόβω!!!  :erection:
αν σ αρέσω όπως με γέννησε η μαμά μου! ΛΟΛ αλλά έτσι κ αλλιώς ίσως να μην κολλάμε στο κρεβάτι, εμένα μ αρέσουν άντρες ανομαλιάριδες που γλύφουν τέλεια κ έχουν κωλάρες!!!! άσε είμαι διαστροφική πορνοκουκλάρα  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν σ αρέσω όπως με γέννησε η μαμά μου! ΛΟΛ αλλά έτσι κ αλλιώς ίσως να μην κολλάμε στο κρεβάτι, εμένα μ αρέσουν άντρες ανομαλιάριδες που γλύφουν τέλεια κ έχουν κωλάρες!!!! άσε είμαι διαστροφική πορνοκουκλάρα  :2funny:

καλά μην τα παραλές κιόλας... η μαμά σου δεν σε γέννησε με βυζιά έβαλε το χεράκι της και η επιστήμη σε αυτό...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Βρε κούκλα λες να περίμενα να τον κόψεις για πάρτη μου που δεν με ξέρεις καν; Σχήμα λόγου ήταν.
Τώρα όπως ακριβώς σε γέννησε η μαμά σου δεν είσαι αλλιώς δεν θα έλεγα πως είσαι κουκλάρα, ίσως να έλεγα πως είσαι κούκλος. :)
"Που γλύφουν" εννοείς παπάρια, διότι κι εγώ γλύφω αλλά μουνιά.

Την απορία μου θα μου την λύσεις τώρα; Τί ποσοστό των εφήμερων εραστών σου δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον πούτσο σου. Να υποθέσω μηδενικό;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα μιλησω για το ατομο μου...οταν πληρωνω για να κανω σεξ ειδικα αν πηγαινω πρωτη φορα με καποιο ατομο που εκδιδεται θελω λιγο χρονο...να πουμε κανα2 κουβεντες να χαλαρωσω και να λειτουργεισω...εκτος αν πριν καμια ωρα εχω παρει κανα μπλε χαπακι :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.ο ευχαριστημενος πελατης θα ξαναπαει...οταν ακουω για 10λεπτα και 20λεπτα αγχωνομαι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ασφαλως το εκδιδομενο ατομο δεν ειναι υποχρεομενο να συμπεριφερθει τον πελατη σαν γκομενο...αλλα καπου ενδιαμεσα να υπαρχει η χρυση τομη :grin: :grin: :grin:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βρε κούκλα λες να περίμενα να τον κόψεις για πάρτη μου που δεν με ξέρεις καν; Σχήμα λόγου ήταν.
Τώρα όπως ακριβώς σε γέννησε η μαμά σου δεν είσαι αλλιώς δεν θα έλεγα πως είσαι κουκλάρα, ίσως να έλεγα πως είσαι κούκλος. :)
"Που γλύφουν" εννοείς παπάρια, διότι κι εγώ γλύφω αλλά μουνιά.

Την απορία μου θα μου την λύσεις τώρα; Τί ποσοστό των εφήμερων εραστών σου δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον πούτσο σου. Να υποθέσω μηδενικό;

ξέρεις κανένα μωρό που να έχει βυζιά? γιατί εγώ δεν ξέρω.  :cheesy:  παπάρι όμως όλα τα αγοράκια. τώρα η δική μου περίπτωση θηλυκογένεσης με ώθησε να γίνω τράνς, και γουστάρω που είμαι τράνς!

ευτυχώς που ο κόσμος ο περισσότερος γουστάρει μουνιά γιατί θα μου τον είχαν ξεχαρβαλώσει!  :2funny:  :2funny:

99% ενεργοπαθητικοί! άλλωστε το λέω και στη σελίδα μου, γουστάρω λιγότερο ενεργητικούς...  :-*

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
θα μιλησω για το ατομο μου...οταν πληρωνω για να κανω σεξ ειδικα αν πηγαινω πρωτη φορα με καποιο ατομο που εκδιδεται θελω λιγο χρονο...να πουμε κανα2 κουβεντες να χαλαρωσω και να λειτουργεισω...εκτος αν πριν καμια ωρα εχω παρει κανα μπλε χαπακι :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.ο ευχαριστημενος πελατης θα ξαναπαει...οταν ακουω για 10λεπτα και 20λεπτα αγχωνομαι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ασφαλως το εκδιδομενο ατομο δεν ειναι υποχρεομενο να συμπεριφερθει τον πελατη σαν γκομενο...αλλα καπου ενδιαμεσα να υπαρχει η χρυση τομη :grin: :grin: :grin:

μωρό μου εγώ δουλεύω με τον χρόνο που θα με κλείσεις. μου λες πχ μια ώρα και 6 το απόγευμα έρχεσαι ας πούμε, μιλάμε πίνεις το ποτό σου κάνεις το μπανάκι σου μετά κάνουμε σεξ, σύνολο 1 ώρα, κ η κουβεντούλα είναι στις υπηρεσίες μου.
φιλάκια :-* :-* :-*

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μωρό μου εγώ δουλεύω με τον χρόνο που θα με κλείσεις. μου λες πχ μια ώρα και 6 το απόγευμα έρχεσαι ας πούμε, μιλάμε πίνεις το ποτό σου κάνεις το μπανάκι σου μετά κάνουμε σεξ, σύνολο 1 ώρα, κ η κουβεντούλα είναι στις υπηρεσίες μου.
φιλάκια :-* :-* :-*
αν και μιλησα γενικα και οχι για σενα ευχαριστω με καλυψες :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σας αφιερώνω τραγουδακι φιλάκια!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

thessalonikios88

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
453
Πόντοι
21
eisai koukla!!!! egw kai m ton poutso s t eftiaxna mazi s kanena problima ;-) eisai thea fobero kormi kolara kai poli wraios poutsos!!!!!  :fuck2:  :pipa1:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Προσοχή παιδιά στις δήθεν που κονομανε με λόγια μέσα από σάιτ!Όλες ειναι καυλιαρες στα λόγια και όταν πας σε ξεπετανε στο δευτερόλεπτο!Εγώ θα το φωναξω όταν βρω την καυλιαρα τρανς που θα αξίζει!φιλια

Greek Kolaris

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 15 ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προσοχή παιδιά στις δήθεν που κονομανε με λόγια μέσα από σάιτ!Όλες ειναι καυλιαρες στα λόγια και όταν πας σε ξεπετανε στο δευτερόλεπτο!Εγώ θα το φωναξω όταν βρω την καυλιαρα τρανς που θα αξίζει!φιλια

μη μου ρίχνεις εμένα φταίξιμο αγάπη, και μην τα ισοπεδώνεις έτσι όλα.
απο τα βίντεο μου, απο τις φώτο μου, απο τη δουλειά που έχω κάνει και γενικά στη προώθηση μου κλπ,
νομίζω πως φαίνεται πεντακάθαρα ότι το απολαμβάνω πλήρως και είμαι το [size=12pt]απόλυτο πορνίδιο και τελείως διεστραμμένο άτομο[/size] και γουστάρω τρελά αυτό που κάνω!!!
είμαι άρρωστη με το σεξ!!! και πολλή άρρωστη όταν φτιάχνονται με τη πάρτι μου, πάρτο ως ψυχασθένεια τι να κάνουμε, αφού μ αρέσει.......

Στη δουλειά μου, δεν μπορώ να υποσχεθώ και λόγο χημείας και αμοιβής τα πυροτεχνήματα του Disney, 
αυτό που εγγυώμαι όμως, είναι ότι παρέχω 100% τυπικές και επαγγελματικές υπηρεσίες και δεν πρόκειται να στερήσω το χρόνο που επέλεξες ούτε να σε ξεπετάξω και αφήστε τα κουραφέξαλα με "μακριά, ξεπέτα, προσοχή" και μαλακίες,
εγώ αυτά που σιχαίνομαι και τα κάνουν κάποιες άλλες που βάζουν πελατάκια στο δωμάτιο, τους κοροϊδεύουν, τους ξεπετάνε και μετά το συζητάνε και σπάνε πλάκα, εγώ δεν τα κάνω ποτέ και δεν τα έκανα ποτέ! και ούτε πρόκειται! γιατί πολύ απλά δεν μου πάει σαν χαρακτήρας να το κάνω, και δεν έχω και την ανάγκη να το κάνω.

Αν με έκλεισες για το τέταρτο μου έπιασες κουβέντα, έκανες το μπάνιο σου, για γαμήσι λιγότερος χρόνος η σου φύγανε, [size=12pt]την ώρα που ξεκώλιαζες τη κωλάρα μου[/size] και δεν σου έφτασε εγώ τι φταίω????
.......αλλά, όχι ότι σε πίεσα εγώ και ήταν 5 λεπτά!!!!! μη τρελαθούμε.
να τονίσω! το πως το εισέπραξες εσύ δε σημαίνει ότι όλοι θα έχουν την ίδια γκαύλα καθώς παίζουν πολλοί παράμετροι,  και παράμετροι απο τη πλευρά σου, αλλά και απο τη δική μου και τη διάθεση μου και τη γκαύλα που τη φτιάχνεις "και" εσύ..
αυτά, καλή σας μέρα και να περνάτε καλά σε ότι κάνετε...........

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μη μου ρίχνεις εμένα φταίξιμο αγάπη, και μην τα ισοπεδώνεις έτσι όλα.
απο τα βίντεο μου, απο τις φώτο μου, απο τη δουλειά που έχω κάνει και γενικά στη προώθηση μου κλπ,
νομίζω πως φαίνεται πεντακάθαρα ότι το απολαμβάνω πλήρως και είμαι το [size=12pt]απόλυτο πορνίδιο και τελείως διεστραμμένο άτομο[/size] και γουστάρω τρελά αυτό που κάνω!!!
είμαι άρρωστη με το σεξ!!! και πολλή άρρωστη όταν φτιάχνονται με τη πάρτι μου, πάρτο ως ψυχασθένεια τι να κάνουμε, αφού μ αρέσει.......

Στη δουλειά μου, δεν μπορώ να υποσχεθώ και λόγο χημείας και αμοιβής τα πυροτεχνήματα του Disney, 
αυτό που εγγυώμαι όμως, είναι ότι παρέχω 100% τυπικές και επαγγελματικές υπηρεσίες και δεν πρόκειται να στερήσω το χρόνο που επέλεξες ούτε να σε ξεπετάξω και αφήστε τα κουραφέξαλα με "μακριά, ξεπέτα, προσοχή" και μαλακίες,
εγώ αυτά που σιχαίνομαι και τα κάνουν κάποιες άλλες που βάζουν πελατάκια στο δωμάτιο, τους κοροϊδεύουν, τους ξεπετάνε και μετά το συζητάνε και σπάνε πλάκα, εγώ δεν τα κάνω ποτέ και δεν τα έκανα ποτέ! και ούτε πρόκειται! γιατί πολύ απλά δεν μου πάει σαν χαρακτήρας να το κάνω, και δεν έχω και την ανάγκη να το κάνω.

Αν με έκλεισες για το τέταρτο μου έπιασες κουβέντα, έκανες το μπάνιο σου, για γαμήσι λιγότερος χρόνος η σου φύγανε, [size=12pt]την ώρα που ξεκώλιαζες τη κωλάρα μου[/size] και δεν σου έφτασε εγώ τι φταίω????
.......αλλά, όχι ότι σε πίεσα εγώ και ήταν 5 λεπτά!!!!! μη τρελαθούμε.
να τονίσω! το πως το εισέπραξες εσύ δε σημαίνει ότι όλοι θα έχουν την ίδια γκαύλα καθώς παίζουν πολλοί παράμετροι,  και παράμετροι απο τη πλευρά σου, αλλά και απο τη δική μου και τη διάθεση μου και τη γκαύλα που τη φτιάχνεις "και" εσύ..
αυτά, καλή σας μέρα και να περνάτε καλά σε ότι κάνετε...........
Σε ευχαριστώ που απαντήσεις!Πολύ θεωρία όμως...εγώ ξέρω ότι άμα γουσταρεις βουτας τον άλλον και τον κανείς έτσι που να σου τα ακουμπάει συνέχεια!Του δείχνεις τι σημαίνει σεξ...!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Κούκλα σαν να μην τα λες καλά!
Αν σου κλείσει δίωρο ο άλλος φυσικά θα φάτε αρκετή ώρα στην κουβέντα, δεν γίνεται να γαμιέστε δυό ώρες.
Αλλά αν έχει κλείσει 15 λεπτά ο φουκαράς και πιάσετε την κουβέντα τα δέκα, ε άστον ακόμα πέντε λεπτά τον άνθρωπο!

Χωρίς να σκοπεύω να σε πάρω πολύ money hunder σε βρίσκω!
Θα μου πεις συριζαία δεν είσαι, τί άλλο να περιμένει κανείς; :)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
θα συμφωνήσω μαζί σου gianevan......
Έλενα από εμφάνιση είσαι ανάμεσα στις τοπ 3 στην Ελλάδα και καλύτερη ακόμα κι από κάποιες εισαγόμενες που έρχονται....δεν φτάνει όμως αυτό....πρέπει τον άλλον να τον κερδίζεις και με τη συμπεριφορά σου  και δεν φτάνει απλά να είσαι μια " άψογη" επαγγελματίας...ρώτα και κάποιες άλλες συναδέλφους σου ..... από την άλλη θα μου πεις σκασιλάρα σου, αφού υπάρχουν αγαπούληδες που σου τα ακουμπάνε...πάντα θα υπάρχουν και τέτοιοι  :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom