Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnsdim

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η κοπέλα κατέχει καλά την τέχνη.....ιδίως σε πρωτάρηδες.
Γουστάρει πολύ να γίνει η δασκάλα σου και το πετυχαίνει τις περισσότερες φορές φαντάζομαι.....
Αν σε καταφέρει να σε στήσει στα 4 (πολύ δύσκολα της αντιστέκεσαι....) σε σουβλίζει σιγά σιγά και αργά στην αρχή μέχρι να σε χαλαρώσει τελείως.Και όταν καταλάβει οτι της έχεις παραδοθεί.....αρχίζει το γλέντι.
Φανταστικό μωρό πραγματικά και γεννημένη αφέντρα.
Μαζί με την Αθηνά είναι πιστεύω οτι καλύτερο στην Αθήνα.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Η κοπέλα κατέχει καλά την τέχνη.....ιδίως σε πρωτάρηδες.
Γουστάρει πολύ να γίνει η δασκάλα σου και το πετυχαίνει τις περισσότερες φορές φαντάζομαι.....
Αν σε καταφέρει να σε στήσει στα 4 (πολύ δύσκολα της αντιστέκεσαι....) σε σουβλίζει σιγά σιγά και αργά στην αρχή μέχρι να σε χαλαρώσει τελείως.Και όταν καταλάβει οτι της έχεις παραδοθεί.....αρχίζει το γλέντι.
Φανταστικό μωρό πραγματικά και γεννημένη αφέντρα.
Μαζί με την Αθηνά είναι πιστεύω οτι καλύτερο στην Αθήνα.

Ρε τύπε γιατί γράφεις σε δεύτερο πρόσωπο?  :-
Πες: "μου το φέρμαρε παιδιά και το ευχαριστήθηκα!"  :grin:
Δεν τρέχει τίποτα μην ντρέπεσαι! Μακριά από τον κώλο μας κι όπου θέλει ας μπει!!  :tooth:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ρε τύπε γιατί γράφεις σε δεύτερο πρόσωπο?  :-
Πες: "μου το φέρμαρε παιδιά και το ευχαριστήθηκα!"  :grin:
Δεν τρέχει τίποτα μην ντρέπεσαι! Μακριά από τον κώλο μας κι όπου θέλει ας μπει!!  :tooth:
απο τα λεγομενα του προφανως και τον εχει φαει. δεν νομιζω να το αρνειται. απευθυνεται σε αλλον και τον συμβουλευει οποτε πολυ σωστα μπορει να χρησιμοποιει δευτερο προσωπο. μπορει να πει "πηγαινε ελα θα περασεις καλα", δεν ειναι υποχρεωμενος να πει "πηγα ηρθα περασα καλα".
το αστειο που το βρισκεις? στο οτι ειναι ομοφυλοφιλος? εγω συχαινομαι και δεν παω παροτι πολλες τρανς εχουν θηλυκο σωμα , αλλοι δεν συχαινονται, γουσταρουν και πανε. αν θες να κατηγορισεις τους ομοφυλοφιλους για τις πουστιες που κανουν πεσ το ευθεως, αυτη καθε αυτη η ομοφυλοφιλια απο μονη της σαν εννοια δεν εχει κατι το αστειο οπως και η ετεροφυλοφιλια, ειναι απλα σεξουαλικες προτιμησεις.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Βατραχούλη μου καλημέρα!!!  :-* :-*

δεν είναι όλοι μου οι πελάτες παθητικοί.. και δεν με ενοχλεί καθόλου.. εγώ απλά εκπληρώνω τις φαντασιώσεις τους..
επειδή το εργαλείο μου είναι χοντρό  :rolleyes: τις περισσότερες φορές και εάν ο άλλος είναι στενός και το επιχειρεί και για πρώτη φορά δεν πετυχαίνει.. αλλά, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ελαστικότητα και γίνεται άνετα..
Φίλε μου boubouna, τα στενά κωλαράκια, δεν είναι στις προτιμήσεις μου, γιατί έχει δυσκολία το πράγμα και πόνο, πολλές φορές και από τη πλευρά του δέκτη αλλά και από τη δική μου και αποφεύγω να στραπατσάρω τη πολύτιμη γιγάντια κλειτορίδα μου  :2funny:
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

1)Διαβασα ολο το thread και πρεπει να πω οτι ο Αλεφαντος ειναι ολα τα λεφτα...ειδικα το Avatar σου χαχαχα! Ετσι ρε! ο Αλεφας γαμαει τα παντα και παει κοντρα στο συστημα  :2funny:
2)Επειδη απ'οτι καταλαβα ο καθενας μπορει να γραψει το μακρυ και το κοντο του , το οποιο ομως μπορει να βλαψει την δουλεια του αλλου , καλο θα ειναι να μπορει να αποδειξει αυτα που λεει .
3)Ελενα , καταλαβαινω οτι οσο μπορεις (λογω της φυσης του επαγγελματος σου) εισαι σωστη επαγγελματιας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση απο προσωπικη περιεργεια. Πιο πολυ σου αρεσει να εισαι παθητικη η ενεργητικη? τι σε φτιαχνει περισσότερο? η ισως εχει να κανει και με το τι ''σου βγαζει'' το ατομο με το οποιο εισαι στο κρεββατι? θα μπορουσες σε μια σχεση με το αγορι σου να εισαι στο κρεββατι μονο ενεργητικη η μονο παθητικη?
4)Εισαι πραγματικα πολυ ομορφη , μην αφηνεις να σε ''κατεβαζουν'' ολοι οι πικροχολοι/ες. Οπως λεει ενας γνωστος μου : ''καλυτερα να σε ζηλευουν παρα να σε λυπουνται''.

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
199
Πόντοι
1
Πειτε με ΤΟΥΒΛΟ, αλλα δεν βρισκω κριτικες για το κοριτσι... αν μπορει καποιος να με βοηθησει... PM .
Κυριως ελπιζω να μην ειναι ξεπετιαρα... διοτι εχω σκοπο να το δοκιμασω...

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
517
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδες , που χαθηκε αυτη η ψυχη ??
Απο τελος του 2014 εχει να φανει εδω αλλα και στο site της να κανει κανενα update...
Αν ξερει κατι κανεις ενημερωνει .....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.320
Πόντοι
606
ζει μουτρο μ αγχωνεσαι

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
εε γραψε και τιποτα!μη μας αφηνεις στο σκοταδι!!
Χρονος αναλογως του προγραμματος(και παραπανω αν χρειαστει,χωρις ιχνος βιασυνης),ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ οπως και ο χωρος της...Απο χαρακτηριστικα ειναι οπως στις φωτο...Απο υπηρεσιες οτι και να ζητησεις το πραγματοποιει...δεν εκλαψα ουτε cent απο αυτα που εδωσα...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.320
Πόντοι
606
Χρονος αναλογως του προγραμματος(και παραπανω αν χρειαστει,χωρις ιχνος βιασυνης),ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ οπως και ο χωρος της...Απο χαρακτηριστικα ειναι οπως στις φωτο...Απο υπηρεσιες οτι και να ζητησεις το πραγματοποιει...δεν εκλαψα ουτε cent απο αυτα που εδωσα...

ωραιος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Φωτια μας βαζεις μεγαλε ;)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Καλησπερα παιδες , που χαθηκε αυτη η ψυχη ??
Απο τελος του 2014 εχει να φανει εδω αλλα και στο site της να κανει κανενα update...
Αν ξερει κατι κανεις ενημερωνει .....
πρεπει να μαζευει τα χαρτια της να καταθεσει για συνταξη σιγα σιγα... πολλα χρονια στο  :pipa2: κουρμπετι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom