Νέα

Elena Sunrise

• Μέλος που άνοιξε το νήμα a!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
δικό σου το πρόβλημα... καλύτερα γράφε σε θέματα με χειρουργημένες, εδώ τι θες? κάτι σε τρώει??
εγώ, ΕΧΩ ΠΟΥΤΣΟ και τον ΧΑΙΡΟΜΑΙ! :cum:
Καλά μη ξετσουτσουνίζεις κι εσύ αμέσως-αμέσως, θα σκιαχτεί!  :grin:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Αχ βρε Έλενα (σε έχω και φίλη στο Fb) μην προκαλείς τον κόσμο και εμένα μου αρέσεις, είσαι κορμάρα, αλλά δεν το έχω ξανακάνει και αρνούμε να ενδώσω σε μη εγχειρησμένες!!Φοβάμαι πάνω στην έκσταση μη προκύψει κάτι άλλο.....!!!Μετά το σώνεις...νομίζω πως όχι!! Τι λες;

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αχ βρε Έλενα (σε έχω και φίλη στο Fb) μην προκαλείς τον κόσμο και εμένα μου αρέσεις, είσαι κορμάρα, αλλά δεν το έχω ξανακάνει και αρνούμε να ενδώσω σε μη εγχειρησμένες!!Φοβάμαι πάνω στην έκσταση μη προκύψει κάτι άλλο.....!!!Μετά το σώνεις...νομίζω πως όχι!! Τι λες;
δηλαδή, αν χρησιμοποιήσεις τον κώλο σου αντί για προς τα έξω, που τον χρησιμοποιείς σήμερα..αλλά τον χρησιμοποιήσεις προς τα μέσα.. έγινε το τέλος του κόσμου.. ήρθε η αποκάλυψη..  :2funny: :2funny:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
δηλαδή, αν χρησιμοποιήσεις τον κώλο σου αντί για προς τα έξω, που τον χρησιμοποιείς σήμερα..αλλά τον χρησιμοποιήσεις προς τα μέσα.. έγινε το τέλος του κόσμου.. ήρθε η αποκάλυψη..  :2funny: :2funny:
Kαι αν δεν μου αρέσει...; Ξαναεπανέρχεται στη "φυσική του θέση";

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
είναι το ίδιο με όταν βάζεις δάχτυλο στη μύτη και τη ξύνεις.. επανέρχεται η κακομοίρα  :2funny: :2funny:
Ατυχές το παράδειγμα..νομίζω!!  Όταν δεν το έχεις ξανακάνει φοβάσαι και είναι φυσικό, δεν το συζητάμε εάν τυχόν σου αρέσει και ειδικά με αυτή (τρανς) που το έκανες ,τότε σε έχει έρμαιο συνεχώς...σε πηγαίνει-εδώ πάει-γαμ....ντας!! Κάνω λάθος και εδώ;

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ατυχές το παράδειγμα..νομίζω!!  Όταν δεν το έχεις ξανακάνει φοβάσαι και είναι φυσικό, δεν το συζητάμε εάν τυχόν σου αρέσει και ειδικά με αυτή (τρανς) που το έκανες ,τότε σε έχει έρμαιο συνεχώς...σε πηγαίνει-εδώ πάει-γαμ....ντας!! Κάνω λάθος και εδώ;
έχεις εμμονές, πραγματικά λυπάμαι για τέτοια σκεπτικά τρομολαγνείας. το παράδειγμα μου είναι απόλυτα σχετικό, μόνο που η μύτη δεν έχει απολήξεις αισθητήριων νεύρων που διεγείρουν, όπως ο κώλος/προστάτης.. όσο για τη παθητική σου πλευρά.. μείνε με την ιδέα-φαντασίωση  :zfuck:
good luck  ;)

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Εσύ βλέπω το αναλύεις  επιστημονικά, το έχεις δουλέψει το πράγμα, αυτό φαίνεται, όμως αν και σε βρίσκω πράγματι εκπληκτική και ατέλειωτα ελκυστική  και μου δίνεις την αίσθηση ότι θα νιώσω την απόλυτη ηδονή-σχεδόν πείσθηκα θα έλεγα,είμαι και ευαιασθητούλης γαρ- εντούτοις καλό είναι να παραμείνει και κάνας αρσενικός σε τούτη εδώ την πλάση...νομίζω;Και μόνο που κουβέντιασα έστω και έτσι μαζί σου ήταν μια μοναδική για μένα εμπειρία-μη σου πω νιώθω ήδη ψημένος- οπότε τα λέμε, εάν εσύ το θελήσεις  ποτέ!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
δικό σου το πρόβλημα... καλύτερα γράφε σε θέματα με χειρουργημένες, εδώ τι θες? κάτι σε τρώει??
εγώ, ΕΧΩ ΠΟΥΤΣΟ και τον ΧΑΙΡΟΜΑΙ! :cum:
Καλά μην τρελλαίνεσαι,δεν είχα πρόθεση να σε θίξω...

Πίστεψε με δεν με τρώει τίποτα,απλώς μπερδεύω τους όρους τραβεστί,τρανς,κτλ κτλ...

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
είναι στην αρχή του το μωρό, αργότερα θα του αρέσουν να ξεπροβάλλουν γιγάντιες κλειτορίδες  :2funny:
Σε αυτά διαφωνώ, δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ σε προδιαθέτουν ότι θα σου αρέσει εάν κάτσεις και τον φας!!! Δεδομένο; Δεν νομίζω...απλά είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά τα λόγια για εκείνους που νιώθουν παθητικοί και τρελλαίνονται με την ιδέα!!! Δεν είμαστε όμως όλοι παθητικοί, ΑΡΑ δεν θα μας αρέσει!!!

sunrise

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βατραχούλη μου καλημέρα!!!  :-* :-*

δεν είναι όλοι μου οι πελάτες παθητικοί.. και δεν με ενοχλεί καθόλου.. εγώ απλά εκπληρώνω τις φαντασιώσεις τους..
επειδή το εργαλείο μου είναι χοντρό  :rolleyes: τις περισσότερες φορές και εάν ο άλλος είναι στενός και το επιχειρεί και για πρώτη φορά δεν πετυχαίνει.. αλλά, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ελαστικότητα και γίνεται άνετα..
Φίλε μου boubouna, τα στενά κωλαράκια, δεν είναι στις προτιμήσεις μου, γιατί έχει δυσκολία το πράγμα και πόνο, πολλές φορές και από τη πλευρά του δέκτη αλλά και από τη δική μου και αποφεύγω να στραπατσάρω τη πολύτιμη γιγάντια κλειτορίδα μου  :2funny:
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

Σε αυτά διαφωνώ, δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ σε προδιαθέτουν ότι θα σου αρέσει εάν κάτσεις και τον φας!!! Δεδομένο; Δεν νομίζω...απλά είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά τα λόγια για εκείνους που νιώθουν παθητικοί και τρελλαίνονται με την ιδέα!!! Δεν είμαστε όμως όλοι παθητικοί, ΑΡΑ δεν θα μας αρέσει!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Βατραχούλη μου καλημέρα!!!  :-* :-*

δεν είναι όλοι μου οι πελάτες παθητικοί.. και δεν με ενοχλεί καθόλου.. εγώ απλά εκπληρώνω τις φαντασιώσεις τους..
επειδή το εργαλείο μου είναι χοντρό  :rolleyes: τις περισσότερες φορές και εάν ο άλλος είναι στενός και το επιχειρεί και για πρώτη φορά δεν πετυχαίνει.. αλλά, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ελαστικότητα και γίνεται άνετα..
Φίλε μου boubouna, τα στενά κωλαράκια, δεν είναι στις προτιμήσεις μου, γιατί έχει δυσκολία το πράγμα και πόνο, πολλές φορές και από τη πλευρά του δέκτη αλλά και από τη δική μου και αποφεύγω να στραπατσάρω τη πολύτιμη γιγάντια κλειτορίδα μου  :2funny:
Άρα λοιπόν καταλήξαμε!!! Το καλύτερο λοιπόν είναι που είμαι ενεργητικός και αρκετά καλός (θα έλεγα και με καλό εργαλείο) οπότε γιατί να ψαχνόμαστε και να πονάμε (συ είπας), οπότε αποφασίσαμε: foul ενεργητικά!!!

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Κουκλάρα Μας Elena Sunrise !!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.318
Πόντοι
606
Βατραχούλη μου καλημέρα!!!  :-* :-*

επειδή το εργαλείο μου είναι χοντρό  :rolleyes: τις περισσότερες φορές και εάν ο άλλος είναι στενός και το επιχειρεί και για πρώτη φορά δεν πετυχαίνει.. αλλά, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ελαστικότητα και γίνεται άνετα..
Φίλε μου boubouna, τα στενά κωλαράκια, δεν είναι στις προτιμήσεις μου, γιατί έχει δυσκολία το πράγμα και πόνο, πολλές φορές και από τη πλευρά του δέκτη αλλά και από τη δική μου και αποφεύγω να στραπατσάρω τη πολύτιμη γιγάντια κλειτορίδα μου  :2funny:
καλα κανεις γιατι και ολοι δεν θελεου να τον  :zfuck: :zfuck:οποτε καλα να περνας απο μενα..

kosvi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera, ithela na rwtisw gia arxario 21 xronwn h elena sunrise einai h katalili?

* Στο Forum γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες!

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Kalispera, ithela na rwtisw gia arxario 21 xronwn h elena sunrise einai h katalili?

σε τρωει ο κολος σου μεγαλε απο τις φωτο της μαλαπερδας της και το παχος της την κοβεις να ειναι για παρθενα κολαρακια??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom