enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Γίνεται πάντως κι έτσι, για να στο λέω...Ωραίο το αστειάκι σου αλλά το ίδιο κάνει...
Γίνεται πάντως κι έτσι, για να στο λέω...Ωραίο το αστειάκι σου αλλά το ίδιο κάνει...
Ωραίο το αστειάκι σου αλλά το ίδιο κάνει...
Καλά μη ξετσουτσουνίζεις κι εσύ αμέσως-αμέσως, θα σκιαχτεί!δικό σου το πρόβλημα... καλύτερα γράφε σε θέματα με χειρουργημένες, εδώ τι θες? κάτι σε τρώει??
εγώ, ΕΧΩ ΠΟΥΤΣΟ και τον ΧΑΙΡΟΜΑΙ!
Καλά μη ξετσουτσουνίζεις κι εσύ αμέσως-αμέσως, θα σκιαχτεί!
δηλαδή, αν χρησιμοποιήσεις τον κώλο σου αντί για προς τα έξω, που τον χρησιμοποιείς σήμερα..αλλά τον χρησιμοποιήσεις προς τα μέσα.. έγινε το τέλος του κόσμου.. ήρθε η αποκάλυψη..Αχ βρε Έλενα (σε έχω και φίλη στο Fb) μην προκαλείς τον κόσμο και εμένα μου αρέσεις, είσαι κορμάρα, αλλά δεν το έχω ξανακάνει και αρνούμε να ενδώσω σε μη εγχειρησμένες!!Φοβάμαι πάνω στην έκσταση μη προκύψει κάτι άλλο.....!!!Μετά το σώνεις...νομίζω πως όχι!! Τι λες;
Kαι αν δεν μου αρέσει...; Ξαναεπανέρχεται στη "φυσική του θέση";δηλαδή, αν χρησιμοποιήσεις τον κώλο σου αντί για προς τα έξω, που τον χρησιμοποιείς σήμερα..αλλά τον χρησιμοποιήσεις προς τα μέσα.. έγινε το τέλος του κόσμου.. ήρθε η αποκάλυψη..
είναι το ίδιο με όταν βάζεις δάχτυλο στη μύτη και τη ξύνεις.. επανέρχεται η κακομοίραKαι αν δεν μου αρέσει...; Ξαναεπανέρχεται στη "φυσική του θέση";
Ατυχές το παράδειγμα..νομίζω!! Όταν δεν το έχεις ξανακάνει φοβάσαι και είναι φυσικό, δεν το συζητάμε εάν τυχόν σου αρέσει και ειδικά με αυτή (τρανς) που το έκανες ,τότε σε έχει έρμαιο συνεχώς...σε πηγαίνει-εδώ πάει-γαμ....ντας!! Κάνω λάθος και εδώ;είναι το ίδιο με όταν βάζεις δάχτυλο στη μύτη και τη ξύνεις.. επανέρχεται η κακομοίρα
έχεις εμμονές, πραγματικά λυπάμαι για τέτοια σκεπτικά τρομολαγνείας. το παράδειγμα μου είναι απόλυτα σχετικό, μόνο που η μύτη δεν έχει απολήξεις αισθητήριων νεύρων που διεγείρουν, όπως ο κώλος/προστάτης.. όσο για τη παθητική σου πλευρά.. μείνε με την ιδέα-φαντασίωσηΑτυχές το παράδειγμα..νομίζω!! Όταν δεν το έχεις ξανακάνει φοβάσαι και είναι φυσικό, δεν το συζητάμε εάν τυχόν σου αρέσει και ειδικά με αυτή (τρανς) που το έκανες ,τότε σε έχει έρμαιο συνεχώς...σε πηγαίνει-εδώ πάει-γαμ....ντας!! Κάνω λάθος και εδώ;
Καλά μην τρελλαίνεσαι,δεν είχα πρόθεση να σε θίξω...δικό σου το πρόβλημα... καλύτερα γράφε σε θέματα με χειρουργημένες, εδώ τι θες? κάτι σε τρώει??
εγώ, ΕΧΩ ΠΟΥΤΣΟ και τον ΧΑΙΡΟΜΑΙ!
Σε αυτά διαφωνώ, δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ σε προδιαθέτουν ότι θα σου αρέσει εάν κάτσεις και τον φας!!! Δεδομένο; Δεν νομίζω...απλά είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά τα λόγια για εκείνους που νιώθουν παθητικοί και τρελλαίνονται με την ιδέα!!! Δεν είμαστε όμως όλοι παθητικοί, ΑΡΑ δεν θα μας αρέσει!!!είναι στην αρχή του το μωρό, αργότερα θα του αρέσουν να ξεπροβάλλουν γιγάντιες κλειτορίδες
Σε αυτά διαφωνώ, δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ σε προδιαθέτουν ότι θα σου αρέσει εάν κάτσεις και τον φας!!! Δεδομένο; Δεν νομίζω...απλά είναι μέσα στο παιχνίδι αυτά τα λόγια για εκείνους που νιώθουν παθητικοί και τρελλαίνονται με την ιδέα!!! Δεν είμαστε όμως όλοι παθητικοί, ΑΡΑ δεν θα μας αρέσει!!!
Άρα λοιπόν καταλήξαμε!!! Το καλύτερο λοιπόν είναι που είμαι ενεργητικός και αρκετά καλός (θα έλεγα και με καλό εργαλείο) οπότε γιατί να ψαχνόμαστε και να πονάμε (συ είπας), οπότε αποφασίσαμε: foul ενεργητικά!!!Βατραχούλη μου καλημέρα!!! :-* :-*
δεν είναι όλοι μου οι πελάτες παθητικοί.. και δεν με ενοχλεί καθόλου.. εγώ απλά εκπληρώνω τις φαντασιώσεις τους..
επειδή το εργαλείο μου είναι χοντρό τις περισσότερες φορές και εάν ο άλλος είναι στενός και το επιχειρεί και για πρώτη φορά δεν πετυχαίνει.. αλλά, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ελαστικότητα και γίνεται άνετα..
Φίλε μου boubouna, τα στενά κωλαράκια, δεν είναι στις προτιμήσεις μου, γιατί έχει δυσκολία το πράγμα και πόνο, πολλές φορές και από τη πλευρά του δέκτη αλλά και από τη δική μου και αποφεύγω να στραπατσάρω τη πολύτιμη γιγάντια κλειτορίδα μου
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα κανεις γιατι και ολοι δεν θελεου να τον οποτε καλα να περνας απο μενα..Βατραχούλη μου καλημέρα!!! :-* :-*
δεν είναι όλοι μου οι πελάτες παθητικοί.. και δεν με ενοχλεί καθόλου.. εγώ απλά εκπληρώνω τις φαντασιώσεις τους..
επειδή το εργαλείο μου είναι χοντρό τις περισσότερες φορές και εάν ο άλλος είναι στενός και το επιχειρεί και για πρώτη φορά δεν πετυχαίνει.. αλλά, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ελαστικότητα και γίνεται άνετα..
Φίλε μου boubouna, τα στενά κωλαράκια, δεν είναι στις προτιμήσεις μου, γιατί έχει δυσκολία το πράγμα και πόνο, πολλές φορές και από τη πλευρά του δέκτη αλλά και από τη δική μου και αποφεύγω να στραπατσάρω τη πολύτιμη γιγάντια κλειτορίδα μου
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kalispera, ithela na rwtisw gia arxario 21 xronwn h elena sunrise einai h katalili?