sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο το μωρο εδωσε ρεσιταλ εχτες στο wipe out...
οχιιιι....εχω πεθανει απο τα γελιααααααα....ωωχχχχχχ ωχχχχ
εμενα μου κανει για κοντοπουτανο,με τα ψωμακια του,αλλα βυζι φανταζομαι ατσουμπαλο,καλο χαμογελο(προτερημα),και ψωναρα βλαχα
τοσο χαλια ρε φιλε? εχει πουτανια ομως...
Πολυ μου αρεσει αυτο το μωρο..
Εχει και αυτη τη μικρη βραχναδα στη φωνη λες και της εχουν μεινει τα χυσια στο λαιμο και με τρελαινει..
Υπάρχει; Δεν ειδα κάπου αυτο το μωρο..
Ρε εσυ daniel72 κανω αναζητηση. Εσυ τι λες? Οτι μου ερθει ποσταρω χωρις να κανω check? Τοσο μακακα τυπο με εχεις?
Δοκιμασα με Ελενα Καρποντινη / Ελενη Καρποντικη και παλι δεν εβγαλε..
Ας συγχωνευθει παρακαλω..
η αναζήτηση που κάνεις δεν πιάνει...έχω δοκιμάσει και εγώ κατά το παρελθόν...χρειάζεται σχολαστική αναζήτηση σελίδα προς σελίδα όλης της κατηγορίας
Πουσταλεκο καραμπουζουκλη, θελω να παω wipe-out μονο και μονο για να στριμωξω το Ελενακι...Αυτη δεν ειναι που παρουσιαζε το wipe out? Αυτο που μοιαζει με το καστρο του τακεσι με τους κινεζους που δειχνει ο σκαι?
Καλο ξεκωλιδι!
daniel ευχαριστω για την ενημερωση. Αν ειναι ετσι, την θα μας τρωει χρονο να ψαχνουμε τις σελιδες.
Και να σου καθοταν τυπε δεν το παρουσιαζει αυτη το 2ο ακουσαΠουσταλεκο καραμπουζουκλη, θελω να παω wipe-out μονο και μονο για να στριμωξω το Ελενακι...
αλλα δε μου εκατσε εφετος (το wipe-out). Ελπιζω να υπαρχει 3ος κυκλος.
δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς
και συ που τα ξες αυτα ρε εξυπνακιαΠάντως έγκυρες πηγές λένε πώς η "κορασίδα" στον ANT1 μόνο τα πόμολα δεν είχε πάρει!!!
Του το ειπε ο περιπτερας , που ειναι κολλητος του ξαδερφου του καμεραμανατζη...και συ που τα ξες αυτα ρε εξυπνακια
Θα ρωτουσα πριν πηγαινα. Το μισο ταξιδι ειναι να πας και να "πασπατεψεις" το Ελενακι...Και να σου καθοταν τυπε δεν το παρουσιαζει αυτη το 2ο ακουσα