Επισκέπτης
δεν κανει τιποτε φιλε..Το θέμα συγχωνεύτηκε.
Thanks Pleasure
δεν κανει τιποτε φιλε..Το θέμα συγχωνεύτηκε.
Thanks Pleasure
Ναι , λεει πως μεχρι περισυ ηταν πολυ ευκολη, για να μην πω πως εψαχνε αυτη. Δεν ειναι τυπος που λεει μαλακιες οσα χρονια τον ξερω. Παντως φετος το παιζει πολυ ντιβα λεει. Ωραιο βυζακι και κωλαρακι και ωραια μπουτακια και χειλακιαο φίλος σου την γ***ησε?
ειναι ονως τρελο μωρο!!!ειδικα οταν γελαει ειναι πολυ τρέλα!!!!
οχιιιι....εχω πεθανει απο τα γελιααααααα....ωωχχχχχχ ωχχχχεκτος απο καρπο,λοκω ντινη???
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 00:29 από AssFiller »
Mε προλαβε ο συναδελφος νιοθοκολης!!!
εντάξυ ρε παίδες, καλό μουνί αλλα όχι τόσο καλό ωστε να είναι επώνυμο...
Μια που την ξέρεις , ισχύουν πανω κατω αυτα που μου ειπε ο φιλος? ηταν ευκολη?Την γνωριζω αρκετα καλα απο επαγγελματικη συνεργασια και ενα θα πω,ειναι πολυ καλο παιδι,στυλ Κηφισιωτισσα ψιλο-ψωνακι,δεν το παιζει ντιβα,ειναι χυμα,εχει μια αυθεντικη παιδικοτητα ακομα και τωρα στα 28(ειναι της πρωινης σχολης και φιλοσοφιας με τη μαλακια να παει συννεφο ακολουθοντας πιστα το δρομο και το I.Q της καθε Μενεγακη
Γαυρακι δηλωνει το Ελενακι σημερα στον Πρωταθλητη!!!
Επίσης έπεσε στα χέρια μου το ελενακαρ ατ λαιβ τελεια κομ . Το μεταφερω με καθε επιφυλαξη ως μου σου νου της
Αν γουσταρετε πειτε μου να σας βαλω τις φωτος αμα δεν παρετε τον Πρωταθλητη , εγω αν και ΑΕΚτζης το πηρα (και γραφει και βλακειες για ταχα εγληματα στο Περιστερι ,ημαρτον)
μουναρα ειναιΧωρις να ειναι τίποτα το ιδιαίτερο, ξερει να αναστατώνει τους ανδρες