Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Εσείς είδατε κούραση εγω ειδα το δαχτυλιδι .... Σουπερ
Εσείς είδατε κούραση εγω ειδα το δαχτυλιδι .... Σουπερ
Εγω ειμαι σιγχουρη εκει ..κρυβεται ενα ΘΕΡΙΟ ανημεροΑπορώ γιατί το βάζεις σε " ", θα νομίζει καμία οτι το γράφουμε χαιδευτικά και δε θα καταλάβει οτι κυριολεκτούμε.
Καθε μερα ειναι τοσα πολλα γιαβρι μου, που δεν ξερω απ που να αρχισω ..Ελενα σε ποια ασανσέρ κυκλοφορείς και τρομάζεις κοσμο ; Χαχχα να περάσουμε να δουμε αν θα τρομάξουμε
Tα κορόιδα και τα ρολόγια δουλεύουν ;)να στεκομαστε ορθιοι και ας κουραζομαστε...
Και στην "κουρασμένη" φωτογραφία, εμένα με φουντώνουν τα όσα μαντεύω! Είπαμε... ξέρεις εσύ!!!!!
Η θα σου στείλει φωτο με μπαλα η φωτο με μπαλάκια; Χαχα ποσο δίνεις απόδοση στο ενα ποσο στο αλλο ;χαχαTα κορόιδα και τα ρολόγια δουλεύουν ;)
Σεξοχώτατη.......
Παρακαλώ θερμά την εξοχώτητά Σας, να μου κάνει ένα χατήρι......
Πέφτω γονατιστός στα όμορφα Σας ποζιαρίνια ως πιστός Σας στρατιώτης και Σας εκπληπαρώ....
Επιθυμώ να μου αποστείλετε μέσω email μια φωτογραφία με μπάλα ποδοσφαίρου ώστε να την έχω για αβατάρ.
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση του σχόλιου μου.
Υ.Γ.
Όταν διάβασες το email, απαντάς εδώ ό,τι χρειάζεται.
Ντυσιμο το λες αυτο με ζωναρια.. Ποτε θα σοβαρευτεις [size=20pt]να σε κυκλοφορησω[/size]
Καλησπερα τρελε μουTα κορόιδα και τα ρολόγια δουλεύουν ;)
Σεξοχώτατη.......
Παρακαλώ θερμά την εξοχώτητά Σας, να μου κάνει ένα χατήρι......
Πέφτω γονατιστός στα όμορφα Σας ποζιαρίνια ως πιστός Σας στρατιώτης και Σας εκπληπαρώ....
Επιθυμώ να μου αποστείλετε μέσω email μια φωτογραφία με μπάλα ποδοσφαίρου ώστε να την έχω για αβατάρ.
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση του σχόλιου μου.
Υ.Γ.
Όταν διάβασες το email, απαντάς εδώ ό,τι χρειάζεται.
Καλως, τον προστυχο τον ανδρα ..
Εγω ειμαι σιγχουρη εκει ..κρυβεται ενα ΘΕΡΙΟ ανημερο
Α ναι.. το ξεχασα οτι για να μπορεις να συμετεχεις απο κει, πρεπει να ειναι 8cm σε πληρη στυση.. :SΚρύβε λόγια και θα με διώξουν από το διπλανό νήμα τα παππούδια. :S :S :S :S
Καλως, τον προστυχο τον ανδρα ..
Εισαι ευπρεπως ενδεδυμενος ?? Η να βαλω τα σκουσμαρια
Α ναι.. το ξεχασα οτι για να μπορεις να συμετεχεις απο κει, πρεπει να ειναι 8cm σε πληρη στυση.. :S
Πςςςς... Σε παντρευομαι
Ελενα τα μελη του διπλανού νήματος πληρώνουν οπως οι καραφλοι στο κουρέα ; Μισό παράβολο ;Α ναι.. το ξεχασα οτι για να μπορεις να συμετεχεις απο κει, πρεπει να ειναι 8cm σε πληρη στυση.. :S