barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.506
Πςςςς... Σε παντρευομαι
[size=70pt]ΠΑΡΤΑ ΤΡΟΥΜΠΑΚΗ[/size]
Πςςςς... Σε παντρευομαι
Με αυτη τη δηλωση σαμπάνιες θα ανοίξουν στο δίπλα νημα και θα φωναζουν στο γαμπρό άξιος άξιοςΠςςςς... Σε παντρευομαι
Δυστυχισμενο μου αγορι και εσυ...Τι τραβας ..
Και να τα νταουλια κ να τα βιολιαΜε αυτη τη δηλωση σαμπάνιες θα ανοίξουν στο δίπλα νημα και θα φωναζουν στο γαμπρό άξιος άξιος
Πλακα πλακα, προχτες ημουν με ενα φιλο απο εδω μεσα ..
ΩΠΑ αρα το μεγεθος μετραει?Πλακα πλακα, προχτες ημουν με ενα φιλο απο εδω μεσα ..
Που στην κυριολεξια με ματωσε..
Δεν εχω δει πιο χοντρη πουτσα, στα 3000 χρονια της δρακουλενιας ζωης μου (οπως ευστοχα ειπε ψυχαλισμενος τις προαλες)..
Μην το βλεπεις τοσο απλα ..Χοντρη ειπα ..με ματωσε ειπα ..Οχι οτι μου αρεσε..ΩΠΑ αρα το μεγεθος μετραει?
Δυστυχισμενο μου αγορι και εσυ...Τι τραβας ..
Και που το κρυβεις το τερας οταν εισαι μαζι τους...
Μην το βλεπεις τοσο απλα ..Χοντρη ειπα ..με ματωσε ειπα ..Οχι οτι μου αρεσε..
Οταν πονας δεν μπορεις να απολαυσεις την πραξη οσο θα ηθελες
Καλησπερα
Κάτι τετοι κανουν τις κοπέλες να βγάζουν το κουλούρι απο το προγραμμα . Αυτοί ελενα πρεπει να πληρώνουν διπλή ταρίφα και τα παλικάρια με την 8ρα στολή μισό χαχαχαΠλακα πλακα, προχτες ημουν με ενα φιλο απο εδω μεσα ..
Που στην κυριολεξια με ματωσε..
Δεν εχω δει πιο χοντρη πουτσα, στα 3000 χρονια της δρακουλενιας ζωης μου (οπως ευστοχα ειπε ψυχαλισμενος τις προαλες)..
Κάτι τετοι κανουν τις κοπέλες να βγάζουν το κουλούρι απο το προγραμμα . Αυτοί ελενα πρεπει να πληρώνουν διπλή ταρίφα [size=20pt]και τα παλικάρια με την 8ρα στολή μισό[/size] χαχαχα
Μην το βλεπεις τοσο απλα ..Χοντρη ειπα ..με ματωσε ειπα ..Οχι οτι μου αρεσε..
Οταν πονας δεν μπορεις να απολαυσεις την πραξη οσο θα ηθελες
Καλησπερα
Οπως λεει και ενας μπάρμπας το παν είναι να είναι αυγο σφιχτό και οχι μελάτοΌπως να υποθέσω οτι το χοντρή δε σημαίνει απαραίτητα και μακρυά. Εικάζω οτι το ικανοποιητικότερο είναι ο μ.ο. μήκους και πάχους (άντε καλά, με λίγο προς τα πάνω).
Ρεχτιφιε κολου δεύτερου σταδίου (020 οπως λενε και τα μαστορια )ελένη δηλαδή πόσο χοντρή πούτσα είχε?
Αμα ηταν και μακρυα , θα κατεληγα στο νοσοκομειο ..10 ποντους παραπανω απο το μεγιστο που επιτρεπεται στους παπουληδεςΌπως να υποθέσω οτι το χοντρή δε σημαίνει απαραίτητα και μακρυά. Εικάζω οτι το ικανοποιητικότερο είναι ο μ.ο. μήκους και πάχους (άντε καλά, με λίγο προς τα πάνω).
οσο το καπακι του μικρου νες καφε περιπουελένη δηλαδή πόσο χοντρή πούτσα είχε?
οσο το καπακι του μικρου νες καφε περιπου