GottesDionysos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα! Ζέστη σήμερα!... ;)
Καλησπέρα! Ζέστη σήμερα!... ;)
Κ πως εμπαινε στο στομα τοτε?οσο το καπακι του μικρου νες καφε περιπου
ολοι θα τρεχουν στα ντουλάπια να δουν το καπακι του νεσκαφεοσο το καπακι του μικρου νες καφε περιπου
εγω το χω πει θα πληρωνουμε αναλογα με το μέγεθος.οι μικροι λιγα και οι μεγαλοι περισσοτερα.σαν τα αμαξια στα τελη κυκλοφοριας με τα κυβικα.Κάτι τετοι κανουν τις κοπέλες να βγάζουν το κουλούρι απο το προγραμμα . Αυτοί ελενα πρεπει να πληρώνουν διπλή ταρίφα και τα παλικάρια με την 8ρα στολή μισό χαχαχα
οσο το καπακι του μικρου νες καφε περιπου
πως μπηκε το προφυλακτικο??Επειδη οπως σωστα λεει η κινεζικη παροιμια
(αν δεν κανω λαθος κινεζικη ειναι).. μια εικονα χιλιες λεξεις , και για να σας βοηθησω να κατανοησετε το μεγεθος πιο καλα, χωρις να ψαχνετε καπακια στην κουζινα, και χυσετε και τους καφεδες κατω ,και τα κανετε ολα πουτανα βραδυατικα..
Ιδου με τι μοιαζει << αυτο >> που με ματωσε...
Επειδη οπως σωστα λεει η κινεζικη παροιμια
(αν δεν κανω λαθος κινεζικη ειναι).. μια εικονα χιλιες λεξεις , και για να σας βοηθησω να κατανοησετε το μεγεθος πιο καλα, χωρις να ψαχνετε καπακια στην κουζινα, και χυσετε και τους καφεδες κατω ,και τα κανετε ολα πουτανα βραδυατικα..
Εχω παντα μαζι μου μερικα <<ειδικα>> για τετοιες περιπτωσεις ..Σπανιες αλλα υπαρχουν.πως μπηκε το προφυλακτικο??
Εχω παντα μαζι μου μερικα <<ειδικα>> για τετοιες περιπτωσεις ..Σπανιες αλλα υπαρχουν.
Βρε γιατι εκτιθεσαι ..Δεν ειπαμε θα ειναι το μικρο μας μυστικοΣυγνώμη Έλενα δε θα το ξανακάνω :S
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ..Εινα αυτο που λενε << βοιδοπουτσα που θες !!>>Ποιο φαρδύ απο κουτάκι Κοκακολας ... Άλογοπουτσα
Καλημέρα Ελενα, σκέτη γλύκα!!!!!KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Φουντωσες ε ??Καλησπέρα! Ζέστη σήμερα!... ;)