Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μετα μεγαλης δυσκολιας και οχι ολη βεβαιως :S :SΚ πως εμπαινε στο στομα τοτε?
Καλημερα
Μετα μεγαλης δυσκολιας και οχι ολη βεβαιως :S :SΚ πως εμπαινε στο στομα τοτε?
Θα το κανω προταση στο athensdiva...εγω το χω πει θα πληρωνουμε αναλογα με το μέγεθος.οι μικροι λιγα και οι μεγαλοι περισσοτερα.σαν τα αμαξια στα τελη κυκλοφοριας με τα κυβικα.
Καλημέρα κυρια Ελενα
Κατ αρχη πρεπει να σου πω ότι είμαι πολύ θυμωμένος μαζι σου ...
ακου εκει παντρεύεσαι τον ξεβρακωτο .... θα πηδηχτω απ το παραθυρο ..ελεος δηλαδή... Ποιητικη αδεια γιαβρι μου Μην σε παιρνει απο κατω :-* :-*
σε ότι αφορα εκεινη τη "μπαμια" που μας εβαλες σαν δειγμα ..δυστυχώς με υποχρεώνεις να ανταπαντήσω με τα υπεροπλα των "παππουληδων" Πςςςςςςςςςς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ
κλαψτε γατακια ....
Καλημέρα Ελενα, σκέτη γλύκα!!!!!
ολοι θα τρεχουν στα ντουλάπια να δουν το καπακι του νεσκαφε
Πες μου οτι πηγες στην κουζινα και εκανες αυτη την διαδικασιαΔηλαδή, βγάζουμε το καπάκι του μικρού Νεσκαφέ, και προσπαθούμε να χώσουμε τον πούτσο μας μέσα (αφού βγάλουμε τον καφέ)
Έλενα είσαι σίγουρη? Το καπάκι του Νεσκαφέ έχει πολύ μεγάλη περίμετρο
Εξαρταται απο την νυστα γιαβρι μου και την δουλεια πως εχει κατσειΞενύχτι σήμερα?
Συνήθως νωρίς μας καληνυχτίζεις!
δωσε με πληροφοριες περι του mimis69Με τον mimis69 πήγες βρε Έλενα?
Αχ τι θα σε κανω εσενα ....Δεν σε εξεθεσα βρε ...Μονος αυτοαποκαλυφτηκες ...Έλενα ντροπή να με κάνεις βούκινο σε όλο το σαιτ
Παιδιά, είμαι πουτσαρας, το παραδέχομαι
Το εχω ξαναπει πολλακις ..Το πιο σωστο μεγεθος ειναι 16 ΕΩΣ το πολυ εικοσι ποντους και περιμετρο 7 με 10 ποντους.... χωρις να εξερουνται και οι μικροτερες οταν υπαρχει σωστη στυση , και τεχνη , και ορεξη , κ παθος , και φαντασια ..Ειναι πολυπαραγοντικο το ζητημαΚαι ένα μικρο μαθημα ανατομίας ( επαγγελματική διαστροφή γαρ )
Η Μητρα ..συμφωνα με ολη τη γνωστη βιβλιογραφια εχει μηκος 7 εως 9 εκατοστα !
Αντιστοιχα η διάμετρος του τραχήλου είναι μολις 2,5 εκ
Οποτε τα συμπερασματα για το ιδανικο μέγεθος ..δικά σας
Το εχω ξαναπει πολλακις ..Το πιο σωστο μεγεθος ειναι 16 ΕΩΣ το πολυ εικοσι ποντους και περιμετρο 7 με 10 ποντους.... χωρις να εξερουνται και οι μικροτερες οταν υπαρχει σωστη στυση , και τεχνη , και ορεξη , κ παθος , και φαντασια ..Ειναι πολυπαραγοντικο το ζητημα
Και δεν ειναι προσωπικη μου αποψη μονο αυτο ;) ;)
Το εχω ξαναπει πολλακις ..Το πιο σωστο μεγεθος ειναι 16 ΕΩΣ το πολυ εικοσι ποντους και περιμετρο 7 με 10 ποντους.... χωρις να εξερουνται και οι μικροτερες οταν υπαρχει σωστη στυση , και τεχνη , και ορεξη , κ παθος , και φαντασια ..Ειναι πολυπαραγοντικο το ζητημα
Καλημέρα κυρια Ελενα
Κατ αρχη πρεπει να σου πω ότι είμαι πολύ θυμωμένος μαζι σου ...
ακου εκει παντρεύεσαι τον ξεβρακωτο .... θα πηδηχτω απ το παραθυρο ..ελεος δηλαδή
σε ότι αφορα εκεινη τη "μπαμια" που μας εβαλες σαν δειγμα ..δυστυχώς με υποχρεώνεις να ανταπαντήσω με τα υπεροπλα των "παππουληδων"
κλαψτε γατακια ....
Πες μου οτι πηγες στην κουζινα και εκανες αυτη την διαδικασια
Καλημερα γιαβρι μου
Και ένα μικρο μαθημα ανατομίας ( επαγγελματική διαστροφή γαρ )
Η Μητρα ..συμφωνα με ολη τη γνωστη βιβλιογραφια εχει μηκος 7 εως 9 εκατοστα !
Αντιστοιχα η διάμετρος του τραχήλου είναι μολις 2,5 εκ
Οποτε τα συμπερασματα για το ιδανικο μέγεθος ..δικά σας