barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.506
Περασα μια σταλιτσα , να πω μια καλησπερα και σας αφηνω
Θα τα πουμε αργοτερα αγορινες αλλα και Κυριες του νηματος
Ακόμα;
Περασα μια σταλιτσα , να πω μια καλησπερα και σας αφηνω
Θα τα πουμε αργοτερα αγορινες αλλα και Κυριες του νηματος
Καλημερα με το εναμιση ματι κλειστο ακομα
Ολα καλα εκει ??
ΚαλημεραEλενίτσα ΔΕ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ καθόλου.
Αγαπάω μια αραπίνα κι είναι πολύ ερωτιάρα γιαυτό κας άουτ να προικήσουμε το κορίτσι!
Y.Γ.
Ωχ τι γράφω, αυτή τα πιστεύει!!![color=red ΔΕΝ ΤΑ ]ΠΙΣΤΕΥΩ .ΧΑΧΑ..[/color]
Αργησα ???Ακόμα;
Καλημέρα ελενα πελατης του Athensdiva εκανε κακκη κριτικη καθως λεει εχει κλιση ραντευου με την λιλα και δεν εγεινε ποτε δηλδ εφαγε στησιμο και αυτό γινεται όμως ελενα γιατι μπωρει εγω να σε παρω σε ραντευου 1 ωρας στο χοτελ και ξαφνηκα να μου ερθει φλασια και να σου δωσο 700 ευρο για 4 ωρες πχ αντι για μια που είχαμε πει και ακυρωσεις καπια αλλα ραντευου και αλλα να πανε μετα ελεναρα μου
Καλημερα γιαβρι μουΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!
Καλημερα και ΕΓΩ ΛΕΩΩΩ :-*
Καλημέρες λεω ....
Αργησα ???
Καλημερα γιαβρι μου ..Καλημέρα κουκλάρα...
Ολα τα λεφτά.....
Τι φευ βρε , και ξε φευ ..Τα φαγες ολα μονο σου τελικα ??Σε περίμενα με ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν, ένα μπουκάλι Beaujolais Nouveau από την ποικιλία Gamay και επιδόρπιο φουρνιστή κρέμα με ρούμι, καρύδα και σορμπέ λαιμ, αλλά φευ....... :S :S :S :S :S
Τι φευ βρε , και ξε φευ ..Τα φαγες ολα μονο σου τελικα ??
:S
Καλημερα παρ ολα αυτα .. :-*
Αντε μερες που ειναι δεν σου κραταω κακια γιατι ειμαι καλο κοριτσι αυτο
Σε περίμενα με ελιά μοσχαριού μπραιζέ Αρλεζιέν, ένα μπουκάλι Beaujolais Nouveau από την ποικιλία Gamay και επιδόρπιο φουρνιστή κρέμα με ρούμι, καρύδα και σορμπέ λαιμ, αλλά φευ....... :S :S :S :S :S
Ιχατε τετοια στου χουριου σου ..που κοβατε τον πατσα με το ψαλιδι ....
Βατραχονησι ...μπεκροκανάτα
Σταμάτα ρε μπρο, είδα και έπαθα να μάθω να τα προφέρω για να κάνω εντύπωση, σιγά μην ξέρω να τα μαγειρέψω και να τα φάω. :S :S :S