sardelas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
αδερφέ μόλις υπέπεσες σε αντιαθλητικό, σε wall μιας γυναικάρας δεν ανεβάζεις φρεσκαδούρες όσο καλές και να ναι...
αδερφέ μόλις υπέπεσες σε αντιαθλητικό, σε wall μιας γυναικάρας δεν ανεβάζεις φρεσκαδούρες όσο καλές και να ναι...
ξέρεις να χειρίζεσαι τη κατάσταση, σ'ωραιος μαν μου...
Eλα μωρε αφου εχω δηλωσει της πασει οτι δεν τα παω καλα με τους πιο νεους ...Μ αρεσουν η γοητεια των 50 Plusκαι γω νόμιζα ότι θα έλεγες για την γοητεία της ηλικίας και χάρηκα ... >
Θα συμφωνησω απολυτα ....Δεν αγοραζεται με ολα τα λεφτα του κοσμουη εμπειρία της ηλικίας ;)
Eλα μωρε αφου εχω δηλωσει της πασει οτι δεν τα παω καλα με τους πιο νεους ...Μ αρεσουν η γοητεια των 50 Plus
Eννοειται το οτι να το τραγουδαει τοσο καλα , μετα απο τοσα χρονια , ο ιδιος τραγουδιστης , σημαινει πολλα ...Προσθετει στο τραγουδι μια πιο ζεστη πιο παθιαρικη αποχρωση που το ανεβαζει επιπεδο ....μαζι παντα με την βελτιωση του ηχου
είναι και αυτό το κάθαρμα το διομήδης που ποστάρει κάτι τέτοια
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=191086.0;attach=958417;image[/img[/URL]]
και που στο διάολο να βρώ να ξεσπάσω 10.30 το βράδυ στην μέση του πουθενά... :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
[/quote] Κοριτσαρος ;) ;) ;)
Ακριβως ;). Στα αληθεια δεν εχω προβλημα με αυτα πετρρο ;) ;)η Ελενα δεν κολώνει με τέτοια... εξάλλου δεν είναι η φρεσκαδούρα του σώματος που μετράει αλλά του μυαλού και της διάθεσης...
Φιλαρακια μου εστω κι απο δω..... θα σας αφησω για νανι .. :-
Αυριο ξεκιναω παλι ... και προβλεπεται ξενυχτη... Χωρια τις πρωινες δουλειες που αρχιζουν απο τις 8
Ευχαριστω για την υπεροχη παρεα που μου κανατε και τα ακομα πιο υπεροχα τραγουδια που ποσταρατε
ΦΙΛΟΥΔΙΑ :-* :-* :-*
Καλο ξημερωμα και ενα ευχαριστω που θα υπαρξει για μια ακομα φορα ;)
Καλη σου νυχτα ωραια μας Κυρια! Καλο ξημερωμα!Φιλαρακια μου εστω κι απο δω..... θα σας αφησω για νανι .. :-
Αυριο ξεκιναω παλι ... και προβλεπεται ξενυχτη... Χωρια τις πρωινες δουλειες που αρχιζουν απο τις 8
Ευχαριστω για την υπεροχη παρεα που μου κανατε και τα ακομα πιο υπεροχα τραγουδια που ποσταρατε
ΦΙΛΟΥΔΙΑ :-* :-* :-*
Καλο ξημερωμα και ενα ευχαριστω που θα υπαρξει για μια ακομα φορα ;)
φωτο θα παιξη ;) εσυ μετα θα παιξηΚαμία φωτο με καμία καλή πίπα θα παίξει εεε
τι να βαλει εσεναΧελώνα βρήκες να ποσταρεις...?
δεν εχεις παρα να κανεις το νημα σου ταλεντ σοου ;)Καλησπερα αγαπητοτατε popov ... με τις υπεροχες μουσικες σου ... ;)
Αλλα και ο φιλος μας ο askeris δεν παει πισω ;)
αν κ γέρος παίζω καλή μπαλίτσα μαν αντέχω ακόμη να μαζευτούμε να κάνουμε ενα σουαρε είσαι αντέχεις..φωτο θα παιξη ;) εσυ μετα θα παιξη
δεν ξερω πρεφααν κ γέρος παίζω καλή μπαλίτσα μαν αντέχω ακόμη να μαζευτούμε να κάνουμε ενα σουαρε είσαι αντέχεις..
καλημερα
Καλημερα ΒΙΕΤΝΑΜ της Ελλαδας μας
Και ελληνιστι ;) ;)