Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα αγαπητοτατε popov ... με τις υπεροχες μουσικες σου ... ;)
Αλλα και ο φιλος μας ο askeris δεν παει πισω ;)
Καλησπερα αγαπητοτατε popov ... με τις υπεροχες μουσικες σου ... ;)
Αλλα και ο φιλος μας ο askeris δεν παει πισω ;)
τι εβαλες τωρα ??
Ωραίος ο φιλος askeris! Συμφωνώ απόλυτα!
Και ένα τελευταίο αγαπημένο από μένα για σήμερα!
Χαιρετώ την παρέα και την άξια Καπετάνισσα του ταξιδιάρικου νήματος!
για τον Παγκανίνι λένε ότι είχε αφύσικα μακρυά δάκτυλα γιαυτό και οι συγχορδίες του στο βιολί είναι δύσκολο να ερμηνευθούν ...Αλλα για να μαθετε και ιστορια της μουσικης, εκειπου τα διναν όλα οι γυναικες ηταν ο Παγκανινι. Τους ελεγαν κιολας ότι εχει πουλησει τη ψυχη του στο διαολο για να παιζει ετσι βιολι και αυτές τα καίγανε...
πρωτο και αυτό
ΑΥΤΟ ...
τι εβαλες τωρα ??
Που εισαι γιαβρι μου αν δεν γινομαι αδιακριτη ?
Εξαιρετικο τραγουδι.. ταξιδιαρικο ...!! Οπως μονο ο Χατζιδακις ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ....Συμπληρωματικα να πω οτι το τραγουδι που εβαλα πριν του rene aubry ηταν απορεια μαθητειας του συγκεκριμενου καλλιτεχνη με το Χατζιδακη !
Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ... Τωρα πια στην Αθηνα θα εχω και εγω την ευκαιρια να παρακολουθησω τετοιες <<συναντησεις>>είχα την τύχη τις λίγες μέρες των διακοπών μου να πέσω πάνω στην συναυλία αφιερωμένη στον Ν.Γκάτσο με τον Μητσιά και την Καραμπέτη στην αίθουσα του Παρνασσού... μυσταγωγία...
Τουλαχιστον εχεις << πληρεις αποσκευες >> απο εμπειριες σε ξενους τοπους.. << Κατ εμε οτι πιο ομορφο μπορει να συμβει σε εναν ανθρωπο >>... ασχετως των αρνητικων που μπορει να εχει αυτο..Τώρα και για το επόμενο εξάμηνο ή χρόνο Αγγλία... πριν και διαδοχικά
Λουξεμβούργο
Αγγλία
Αρμενία-Αξερμπαιζάν
Ελλάδα
Νιγηρία
Νότια Αφρική
Ναμίμπια
Καμερούν
Ελλάδα
Ελβετία
Ελλάδα.....