Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
αμερικαν μπαρ το καταντησαμε το θρενττο <<καλυψες>> ολοκληρωτικα και ως προς τα δυο φυλα
Τουλαχιστον εχεις << πληρεις αποσκευες >> απο εμπειριες σε ξενους τοπους.. << Κατ εμε οτι πιο ομορφο μπορει να συμβει σε εναν ανθρωπο >>... ασχετως των αρνητικων που μπορει να εχει αυτο..
Καληνυχτα γιαβρι μου . Και σε ευχαριστω εκ μερους ολων για την παρεα σουσας αφηνω για απόψε με ένα εντελως ελληνικο χρωμα Σκαλκωτας και μαεστρος ισως ο μεγαλύτερος μαεστρος ολων των εποχων ο Δημητρης Μητροπουλος. Μας τα μαθανε αυτά? και μιλαμε για την συγχρονη εποχη
Καληνύχτα σας
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα μα τιποτα σε οτι λυπηρο ειπες .. Παρα μονο να συμφωνησω δυστυχωςκανένα απολύτως αρνητικό δεν είχαν οι περιπέτειες...
αισθάνομαι τον εαυτό μου σαν Οδυσσέα... οι φίλοι στα ξένα με φωνάζουν (οι αγγλόφωνοι) soldier of fortune και οι γαλλοφωνοι mercenaire...
Vive la mort, vive la guerre, vive le sacre mercenaire.
πάντως προτιμώ αυτό
῎Ανδρα μοι ἔννεπε, Μοῦσα, πολύτροπον, ὃς μάλα πολλὰ
πλάγχθη, ἐπεὶ Τροίης ἱερὸν πτολίεθρον ἔπερσε·
πολλῶν δ᾽ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω....
δυστυχώς η χώρα μας πάει κατά διαόλου από τότε που ο Ελληνας έχασε αυτό το κάτι από τον Οδυσσέα που είχε μέσα του .... αυτό το πολυμήχανο που αντί να το χρησιμοποιήσει για να κατακτά το χρησιμοποίησε για να αυτοκοροιδεύεται ....
:'( :'(
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !! ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ... ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ BOU
Ωραίος ο φιλος askeris! Συμφωνώ απόλυτα!
Και ένα τελευταίο αγαπημένο από μένα για σήμερα!
Χαιρετώ την παρέα και την άξια Καπετάνισσα του ταξιδιάρικου νήματος!
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !! ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ... ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ BOU
Μ ΑΡΕΣΕΙΣ ...ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙς ΝΑ ΜΙΛΑΣ ;) ;)αστα διαλο μαρή θα με πιάσουν μελαγχολίες... και δεν είναι του τύπου μου...
το μόνο που με στεναχωρεί είναι η κατάντια του τόπου μας και τίποτε άλλο... και δεν ευθύνονται οι πολιτικοί γιαυτό...
δεν δέχομαι το "έτσι μας μάθανε"... ο άνθρωπος δεν είναι σκυλάκι να εκπαιδεύεται γαμώ την αγανάκτηση μου... θέλει γιατί τον βολεύει...
Μ ΑΡΕΣΕΙΣ ...ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙς ΝΑ ΜΙΛΑΣ ;) ;)
Ειναι εξαιρετικα μεγαλο αυτο που σε πνιγει με την ελληνικη ψυχη και δεν αναλυεται τοσο ευκολα ... Ειναι πολλοι παραμετροι που μας οδηγησα σαν εθνος εδω που καταντησαμε ...Ενα βιβλιο γραφεις μ αυτο το θεμα ... δεν φταινε οι πολιτικοι δεν φταινε οι ελληνες οι απλοι ...ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!
<<ο άνθρωπος δεν είναι σκυλάκι να εκπαιδεύεται>>.. ΑΝ ενας ανθρωπος δεν εκπαιδευεται να σκυψει το κεφαλι ..... ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ...ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗς....
Παει μακρυα η βαλιτσα μεσα στο χρονο και θα παει ακομα μακρυτερα φοβαμαι
Μ ΑΡΕΣΕΙΣ ...ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙς ΝΑ ΜΙΛΑΣ ;) ;)
Ειναι εξαιρετικα μεγαλο αυτο που σε πνιγει με την ελληνικη ψυχη και δεν αναλυεται τοσο ευκολα ... Ειναι πολλοι παραμετροι που μας οδηγησα σαν εθνος εδω που καταντησαμε ...Ενα βιβλιο γραφεις μ αυτο το θεμα ... δεν φταινε οι πολιτικοι δεν φταινε οι ελληνες οι απλοι ...ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!
<<ο άνθρωπος δεν είναι σκυλάκι να εκπαιδεύεται>>.. ΑΝ ενας ανθρωπος δεν εκπαιδευεται να σκυψει το κεφαλι ..... ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ...ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗς....
Παει μακρυα η βαλιτσα μεσα στο χρονο και θα παει ακομα μακρυτερα φοβαμαι
και εγω θα επιλεξω το 2009 ...Ισως γιατι το remastering που εχει γινει <<το κανουν>> πιο κοντα στα ακουσματα μας... χωρις να απαξιωσω και την πρωτη εκτελεση βεβαια ....ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!!