Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
αυτο που ειπες χτες στο σοχουλι ..ολα τα λεφτα ...καλημερα
πρεφα.....
Καλημερα
αυτο που ειπες χτες στο σοχουλι ..ολα τα λεφτα ...καλημερα
μα ρε ελενα αντι να πηδηξει εσενα εχει πηδηξει εμαςαυτο που ειπες χτες στο σοχουλι ..ολα τα λεφτα ...
πρεφα.....
Καλημερα
Στον κουβά πάμε, εγώ το ξέρω, γαμ***** τα ποδόσφαιρα τους γαμ*****ωρε που παμε
Τύπε, χέστα πτυχία, ηλεκτρολόγος μηχανικός ήμουν, πέρασα και για λίγο από εργοτάξια, αλλά μετά πήρα πόδι κι εξαναγκάστηκα να ξαναγυρίσω σε ένα κωλοχώρι, οπότε κοίτα να βγάλεις κανένα φράγκο είτε με την πλάτη είτε με άλλο τρόπο και γάμα τις γνώσεις.....τύπε ξήγα τίποτε και για μας που έχουμε πτυχίο πάγκου λαχαναγοράς
Οι παλιοι χαρτοπαίκτες λέγανε η Πρέφα θέλει υπομονή και το Σκαμπίλι γνώσηαυτο που ειπες χτες στο σοχουλι ..ολα τα λεφτα ...
πρεφα.....
Πλεον θα παιζω μοναχα Αγγλια Τσαμπιονς καθε Σαββατο. Τις υπολοιπες ημερες θα παρακολουθω μοναχα, με κουρασε παρα πολυ.
Ο πόλεμος ήδη άρχισε, κατέντησα περισσότερο μανιακός κι από το Χίτλερ ρίχνοντας ό,τι έχω εκεί, αν τώρα θα έχω την κατάληξη του, ξέχασέ με.........Τα αλλα περι ομαδων - στοιχηματων κ τα τοιαυτα τα παρακαμπτω ;)
ώστε ετσι κ χατζή θα σε τιμωρήσω εσένα κ άγρια κάποια στιγμή στο λεωαυτο που ειπες χτες στο σοχουλι ..ολα τα λεφτα ...
πρεφα.....
Καλημερα
ζηλιάρη εσύ μμμμμμμμα ρε ελενα αντι να πηδηξει εσενα εχει πηδηξει εμας
ρε πηδας η μονο καφεδακια πινης ετσι μου ειπε μια ψυχηζηλιάρη εσύ μμμμμμμ
αναμένω στο ακουστικό μουώστε ετσι κ χατζή θα σε τιμωρήσω εσένα κ άγρια κάποια στιγμή στο λεω
Καλημέρα γλυκύτατη Έλενα!
αναμένω στο ακουστικό μου
θα αναμενης πολλες ωρες ημερες το call center ειναι απληρωτο και το αφεντικο μονο λογια ειναιαναμένω στο ακουστικό μου
να ξέρεις δεν λεω πότε ποιός είμαι στα ραντεβού μ ετσι θα έρθω κ σε σένααναμένω στο ακουστικό μου
πο πο έτσι όπως άνοιξε το στόμα αντί για πιρούνι να ήταν κατι άλλο εκεί αχ αχΚαλή μας ορεξη
no problem ;)να ξέρεις δεν λεω πότε ποιός είμαι στα ραντεβού μ ετσι θα έρθω κ σε σένα
θα σε γνωριση απο τα χερια ρε θα εχουν κανει ριτιδεςνα ξέρεις δεν λεω πότε ποιός είμαι στα ραντεβού μ ετσι θα έρθω κ σε σένα
κ οχι μονο κ κατι άλλο έχει ριτιδες αλλά του κανω σέρβις κ δουλεύει ρολόι χα χα όχι σαν κατι άλλους λέμεθα σε γνωριση απο τα χερια ρε θα εχουν κανει ριτιδες
απλά να φέρεις τα εσώρουχα π τα θέλω για να τα εχω οκno problem ;)
ρε μπαμπογερε τι σερβις ο μηχανικος σε εδιωξε γιατι ουτε με ρεκτιφιε δεν δουλευηκ οχι μονο κ κατι άλλο έχει ριτιδες αλλά του κανω σέρβις κ δουλεύει ρολόι χα χα όχι σαν κατι άλλους λέμε