Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΤΙΠΟΤΑ απο τα δυο ... Παμε παρακατω γιαβρι μουεμεις θα γελασουμε η θα κλαψουμε?
ΤΙΠΟΤΑ απο τα δυο ... Παμε παρακατω γιαβρι μουεμεις θα γελασουμε η θα κλαψουμε?
Καλημέρα Τάσοαδελφε προσεχε τι λες εδω μεσα καραδοκει ο αγαπουλης
καλημέρα φίλε μου...Αυτο που θελω να προσθέσω και θα τελειώσει εδω απο εμενα, ειναι οτι στην διαρκεια του ραντεβου οταν μου ζητήσατε να κανετε τσιγάρο σας ειπα οτι δεν με ενοχλεί, το οποιο και κανατε στην απέναντι πλευρά τις σουίτας, δεν ηρθατε καν στο κρεββάτι που ειχε και τασάκι, στο τελος του ραντεβου οταν σας ρωτησα το ποσο που θέλετε ρωτησατε αν καναμε κατι εξτρα, μιας και δεν θυμοσασταν πραγμα που δείχνει κατα την ταπεινή μου γνωμη οτι ποτε δεν...'ηρθατε'.
Νομιζω οτι με αυτα που γινανε στο δικο μου ραντεβου ακυρώνετε οτι λετε στα ποστ σας.
Το ποιο τίμιο θα ηταν εξ αρχης να επικοινωνήσετε με π.μ και οχι να σχολιάσετε την κριτικη μου και να δωσετε τροφη στο καθενα για 'λεζαντες'.
Φιλια...Ιωάννης
εγω λες να προλάβω η λογο γήρατος να μην προλάβω ρε μωρο εεε καλημέρα γκαβλακιΚαι θα υπαρξουν ακομα πολλοι ;)
Καλημερα γιαβρι μου
Καλημερα καυλιαρη σοχακο :-* :-*εγω λες να προλάβω η λογο γήρατος να μην προλάβω ρε μωρο εεε καλημέρα γκαβλακι
Καλημερα Μυρτιλε :-* ....με τα πολλα μπαρμπαδακιακαλημερα σε όλη την παρεουλα καλημερα στην κα του νήματος κα ΧΑΤΖΗ : rose: καλημερα καο σε μενα να σας κανω να ζηλεψεται
εμενα που παραπονιεμαι τι θα μου δωσεις μονο ο σοχουλης ειναιΚαλημερα καυλιαρη σοχακο :-* :-*
Θα προλαβεις ...μην αγχωνεσαι ;) ;) ;)
Θα κανουμε παρτυ εμεις τα δυο ...και θα φυγεις και με σουβενιρ εσωρουχα
ΑΧΟΡΤΑΓΕ !! Εχεις παραπονο εσυ ??εμενα που παραπονιεμαι τι θα μου δωσεις μονο ο σοχουλης ειναι
φιλακι στο βατραχακι δεν εχειΑΧΟΡΤΑΓΕ !! Εχεις παραπονο εσυ ??
:-* :-* :-* :-* :-* :-*φιλακι στο βατραχακι δεν εχει
Καλημερα σε ολο τον κοσμο
Καλημερα και σε σενα γιαβρι μουΚαλημέρα στο ΟΜΟΡΦΟ, ΓΛΥΚΟ και "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ" απωθημένο μου.... rose: rose: rose:
καλο μεσημερι :-*καλό μεσημέρι
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*