ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καλη ορεξη ελενα
καλο βραδυ κυρια ελενα !!!Καλή μας ορεξη ...Και καλό μας βραδυ
αδελφε προσεχε τι λες εδω μεσα καραδοκει ο αγαπουληςΚΑΛΗ ΣΟΥ ΩΡΕΞΗ Κοπελαρα μου ..,
Τι ομορφη που εισαι αληθεια, πολυ θα ηθελα να ημουν στη παρεα σου,
Καλο βραδυ να εχεις !!
Μια καληνυχτα απο ενα Θαυμαστη σου!!!!
Αγορακι ανεξαρτητου ηλικιας ... Μεγαλωσε πρωτα !!! Και μετα μπορεις να εκφερεις κοινωνιολογικου περιεχομενου αποψειςπουτσες μπλε...! Μιλάμε για επαγγελματία πουτανα στην ψυχή και στο μυαλό. Για να πετύχει το ραντεβού βάζεις το χέρι στην τσέπη και τις δίνεις κάτι παραπάνω και μετά την γαμας οκ ότι τρύπα έχει στο κορμί της. Μου αρέσει που κάποιος πελάτης δεν θα την ξανα πάρει λέει γιατί ήθελε και αγκαλίτσες...χάχα
Και περιεκτικοτατα ;)διαβάζω τραγικά κι ισοπεδωτικά πράγματα από τον έναν, υπερβολές από τον άλλον...άντε να σταθείς !!
κύριε τάδε μας (δε γράφω όνομα) οι κοπέλες (όλες όχι μόνο η κ.Χατζή - καλησπέρα κ.Χατζή κι ας μην σας γνωρίζω) κάνουν ένα επάγγελμα, όλοι ξέρουμε ποιο καθώς πελάτες τους είμαστε. όμως, το ότι εκχωρούν για λίγο χρόνο το κορμί τους έναντι χρημάτων δεν τις κάνει και πουτάνες στην ψυχή. άλλες μπορεί να είναι όντως, άλλες όχι. με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που και η φίλη μας/συνάδελφος/κουμπάρα κλπ κλπ μπορεί να είναι πουτάνα στην ψυχή ή να μην είναι (αυτό το δείχνει η συμπεριφορά της προς τους άλλους). αυτό όμως εμείς δεν μπορούμε να το κρίνουμε γιατί απλά....δεν τις γνωρίζουμε. βλέπουμε μόνο και κρίνουμε την επαγγελματική ή μη αρτιότητά τους...
κύριε δείνα (παλι δε γράφω όνομα) το αν κάποιος ή κάποια έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έναντι του άλλου φύλλου είναι τόσο σχετικό, που μπροστά του τα πονήματα του Αινστάιν ωχριούν...ας αφήσουμε λοιπόν τις υπερβολές και την "επικλήσεις" (θα συμφωνήσω ωστόσο στο περί μεγάλης ψυχης που χρειάζεται το επάγγελμα).
οπότε ας αφήσουμε τα κορίτσια ήσυχα να κάνουν το δύσκολο επάγγελμά τους κι ας μην τις θεοποιούμε αλλά ούτε και να τις χαρακτηρίζουμε ανάρμοστα και χυδαία, όπως δε θα θέλαμε να κάνει κανείς για την μάνα/κόρη/γυναίκα μας.
αυτά τα ολίγα...
Καλημερα Γιαννηκαλημερα :-*
Καλημερα σερ :-*ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΩΡΕΞΗ Κοπελαρα μου ..,
Τι ομορφη που εισαι αληθεια, πολυ θα ηθελα να ημουν στη παρεα σου,
Καλο βραδυ να εχεις !!
Μια καληνυχτα απο ενα Θαυμαστη σου!!!!
Αστον κοσμο να εκφραστει ελευθερα Τασο μουαδελφε προσεχε τι λες εδω μεσα καραδοκει ο αγαπουλης
οχι βεβαια ...εφυγαΤελικά σε εκείνο το ραντεβου με την κοπριά τι έγινε ?
Πλήρωσε ο πελάτης στο τέλος ?
Ρωτάω γιατί δεν μπαίνω πια συχνά και έχασα τις εξελίξεις (και βαριέμαι να γυρίζω 15 σελίδες πίσω, sorry).
οχι βεβαια ...εφυγα
Δηλαδή τον παράτησες;
Οχι ενημερωσα το γραφειο να με αντικαταστησει αλλη κοπελλα ..Μετα δεν ξερω τι εγινεΔηλαδή τον παράτησες;
Σε ολα ΜΑ ΟΛΑ ..Υπαρχουν οριαμε το ... στο χέρι.
Εγώ φαντάζομαι την φάση και γελάω... να είστε καλά, ξεκίνησε με γέλιο η Κυριακή.
Υπάρχουν κάποιοι πολλοί τυχεροί που σε έχουν χαρεί έτσι!! Καλημέρα!
Είναι απόλαυση να ξυπνάς με καυτή διάθεση.... Αρέσει αισθησιακά πολύ ο τρόπος σου όπως παρουσιάζετε ... ;)