Badwolf035
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα γιαβρί μας
καλημέρα μηχανη του σεξ μας φτιαχνεις την διάθεση!
Είναι απόλαυση να ξυπνάς με καυτή διάθεση.... Αρέσει αισθησιακά πολύ ο τρόπος σου όπως παρουσιάζετε ... ;)
Και θα υπαρξουν ακομα πολλοι ;)Υπάρχουν κάποιοι πολλοί τυχεροί που σε έχουν χαρεί έτσι!! Καλημέρα!
Ημουνα σε πληρη τρελλα με την μετακομιση και ολα τα επακολουθα της γιαβρι μου ... > Αλλα τωρα ολα οκ .. ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ;) ;)Καλημέρα κούκλα, και ότι ελεγα μας ξέχασε δε μας στείλνεις καμια φωτο, αλλα να
Οι Φορτουνακηδες ή οι Βροντακηδες; Ειρήνη υμιν που έλεγε κι ο παπάς στην ταινία.Μια ξεχωριστη καλημερα στους καινουργιους φιλους που ειναι στο νημα :-* :-* ....Ενα νημαπου δεχεται ασυμμετρες επιθεσεις ... Μολις χτες ανακαλυψα μια καινουργια που ειλικρινα δεν την περιμενα να στηθει ετσι ...Αλλα δεν σας την λεω ....την κραταω αρχειο ... ;)
NAI..Οι Φορτουνακηδες ή οι Βροντακηδες; Ειρήνη υμιν που έλεγε κι ο παπάς στην ταινία.
Μια ξεχωριστη καλημερα στους καινουργιους φιλους που ειναι στο νημα :-* :-* ....Ενα νημαπου δεχεται ασυμμετρες επιθεσεις ... Μολις χτες ανακαλυψα μια καινουργια που ειλικρινα δεν την περιμενα να στηθει ετσι ...Αλλα δεν σας την λεω ....την κραταω αρχειο ... ;)
Παντα φουριοζα ειμαι εγω γιαβρι μου ..Κριος αφου ..χαχαΚαλημερα Σεξοχωτατη
Φουριοζικο come back!
Ειναι οντως για γελια η υποθεση ...Ισως και για κλαματα...
Ειναι οντως για γελια η υποθεση ...Ισως και για κλαματα...
εμεις θα γελασουμε η θα κλαψουμε?Ειναι οντως για γελια η υποθεση ...Ισως και για κλαματα...