Επισκέπτης
Μπορει να θελει να κλεισει ιγκογνιτο!Και για οσους αναρωτιουνται τι εγινε ο νικητης του διαγωνισμου ..
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ .
Οταν εμφανιστει θα σας ενημερωσω ;)
Ακουει οτι θα ενημερωσεις..και οπου φυγει φυγει
Μπορει να θελει να κλεισει ιγκογνιτο!Και για οσους αναρωτιουνται τι εγινε ο νικητης του διαγωνισμου ..
ακόμα τρώει η χατζή όλο το μενού πήρε φαντάζομαι πόσο θα έρθει ο λογαριασμός χα χαπαω για φαγητο ..μολις γυρισω
ρε σοχουλη θα το παχηνεται το κορίτσι δεν το προσεχεται καθόλου κοιτα τι κτυπησε το μεσημερακιακόμα τρώει η χατζή όλο το μενού πήρε φαντάζομαι πόσο θα έρθει ο λογαριασμός χα χα
Και για οσους αναρωτιουνται τι εγινε ο νικητης του διαγωνισμου ..
....Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, Θα κλείσει εντός του τρέχοντος μηνός. ;)
δεν ξερω δεν είχα την τύχη να είμαι εκεί πάντως αν ήμουν δίπλα τής σίγουρα κάτι άλλο θα της εκανα κ δεν θα έτρωγα χε χε υγ σόδες πολλές Έλενα χα χαρε σοχουλη θα το παχηνεται το κορίτσι δεν το προσεχεται καθόλου κοιτα τι κτυπησε το μεσημερακι
Ευχαρίσω γιαβρί μου για την ενημέρωσηΣύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, Θα κλείσει εντός του τρέχοντος μηνός. ;)
Που πας; >
πως τον πίνεις τον καφεθα βγω για εναν καφε ψηλε
πως τον πίνεις τον καφε
τελειος συνδιασμος καφες εσυ και ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣμε την ελενα, αποκλειστικα
Τελειος συνδιασμος εσυ καφες και ΕΛΕΝΑ δημιουργια και φαντασιαμε την ελενα, αποκλειστικα