anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
δώσε......Παιδια υιοθετηση ολα ..... ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ
....
δώσε......Παιδια υιοθετηση ολα ..... ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ
ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙς ...Μ αρεσουν τα χωραφια εμενα ....ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟΡε γράφτους στο ματσιαντάνι σου, λοιπόν αν γινόταν το μυστήριο σήμερα, μετά θα ήμουνα σαν αφιονισμένος ταύρος πότε να βρεθούμε....
Για λίγο θα πέρναγε η μία ανατροπή δε βόηθησε η Ισπανία σου σεξοσπανιόλα μου.....
Επειδή έχω χάσει (από όσο βλέπω) καμμιά 150αρα σήμερα & χθες, θα ρεγουλάρω για λίγες μέρες, ε θα πάω στο βουνό για κανένα μερεμέτι (σου εξήγησα και πριβέ) και θα επανέλθω.
Αν μου κάνεις εκείνο το χατήρι θα σε αγαπάω περισσότερο. Άντε σε αφήνω, θα πάω σπίτι να ταίσω τις γάτες μου.....
Υ.Γ. Θα σου στείλω κάποια στιγμή μια φωτογραφία από τα χωράφια, ε τουλάχιστον να με δεις κι αν είναι ρίξε μου από πριν κόκκινη κάρτα!
ΟΧΙ ΒΡΕ ....Δουλεια αφου ;)την χατζή δεν βλέπω κ ανησυχώ είδε οτι ήρθα κ έφυγε σκιαχτηκε
.....+1
τι θες παλι βρε εσυ βρε κακομαθημενο ?εγω θα την τιμωρισω ασχημα της ζητησα μια χαρη καιδεν μου την εκανε
εγω θα την τιμωρισω ασχημα της ζητησα μια χαρη καιδεν μου την εκανε
Λοιπον...καντε ολοι πισω
εσυ τι χαρη ζητησες γιαβρι μου ? ... Και σε εχω σε συμπαθεια :-*Και γω ζητησα χαρη αλλα να μη σε πω τι πηρα.
ο παπά[α]ρης κουμπάρος είναι....Και γω ζητησα χαρη αλλα να μη σε πω τι πηρα.
τωρα που ηρεμησα.... ;)Λοιπον...καντε ολοι πισω
Προηγουμαι για κεινον τον καφε. Απο Αυγουστο
Οι υπολοιποι μετα
καλησπερα george :-*καλησπερα
τωρα που ηρεμησα.... ;)
εσυ τι χαρη ζητησες γιαβρι μου ? ... Και σε εχω σε συμπαθεια :-*
δεν ειναι δυνατον κα ΧΑΤΖΗ να ζητήσω μια φωτο χωρις ρουχα και να μου στείλεται αυτοτι θες παλι βρε εσυ βρε κακομαθημενο ?
Περιμενω το νευμα! Σαν του Αντρεα στη Μιμη ενα πραγμα
δεν ειναι δυνατον κα ΧΑΤΖΗ να ζητήσω μια φωτο χωρις ρουχα και να μου στείλεται αυτο
και νόμιζα θα χορέψεις ζεμπεκιά...Λοιπον...καντε ολοι πισω
Προηγουμαι για κεινον τον καφε. Απο Αυγουστο
Οι υπολοιποι μετα