Badwolf035
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
1000 σελίδες και 1 νύχτα κατά το 1000 και 1 νύχτες.
Καταρχην καλησπερα στην παρεα! Αυτο πηγα να γραψω φιλε μου,και με προλαβες!! Την γνωρισα και εγω πριν απο λιγες μερες,και ειναι οτι ακριβως διαβαζεται. Χαρισματικη και καλο παιδι! Υ.Γ Ψαχνω ρε ελενα για την ουρανοπετρα!!τύπε αν την συναντήσεις ο τρόπος που γράφει εδω ειναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν που εκφράζεται εκ του σύνεγγυς.
Σου ειπα γιαβρι μου ειναι πολυ σπανια ...Αλλα που θα μας παει θα την βρουμε ...Καταρχην καλησπερα στην παρεα! Αυτο πηγα να γραψω φιλε μου,και με προλαβες!! Την γνωρισα και εγω πριν απο λιγες μερες,και ειναι οτι ακριβως διαβαζεται. Χαρισματικη και καλο παιδι! Υ.Γ Ψαχνω ρε ελενα για την ουρανοπετρα!!
Καλησπερα γιαβρι μουΈλενα είσαι τρελό μωρο σε έχω δει σε ταινίες που παίζεις κάνεις τρελό τσιμπούκι από ότι βλέπω είναι έτσι εε κοπέλια.
Η ...<<Η Ελενα στην χωρα των καυλιαριδων>>... ;) ;) ;)1000 σελίδες και 1 νύχτα κατά το 1000 και 1 νύχτες.
Κλεισε μωρε ...Αυριο παλι ;) ;)εγω να σγουγγαρίσω η να κλεισω τον καφενε φωναζει και ο αννον
ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ .... ;) ;) ;)τη εγινε ελενα ολα καλα
Σε ευχαριστω ναπολεων ... Εισαι καλα γιαβρι μου ? :-*τύπε αν την συναντήσεις ο τρόπος που γράφει εδω ειναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν που εκφράζεται εκ του σύνεγγυς.
Με κολακευεις Μανωλη :-* :-* .....Αλλα καπου την ξερω αυτη την μουνιτσα Τι μου θυμιζει... Τι μου θυμιζει...Πολλη κακια ρε φιλε..
Καλησπέρα μωρόΗ ...<<Η Ελενα στην χωρα των καυλιαριδων>>... ;) ;) ;)
Καλησπερα
χικ...χικ....χικ....!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2013/05/27/tebelia6.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Σουρωσες βρε ???
Οχι...Σουρωσες βρε ???
Αμα θελει αυριο μπορει να ερθει πμ ...να του εξηγησω πως εχει το πραγμα.. ( η τουλαχιστον πως χειριζομαι εγω τα της δουλειας μου ).. Μια δουλεια που ευτυχως εχει να κανει... εκτος απο <<σεξουαλικες αναγκες>>... και με ψυχες πισω απ αυτεςΛοιπόν παίδες ο Φακίρης είναι καλό παιδί, πολύ καλύτερο από πολλούς από εμάς , σέβεται τις εργαζόμενες καί δείχνει προτεραιότητα στο σέρβις και στην επαφή σε σχέση με την εμφάνιση. Για αυτό τον κατηγορούν οι συμπατριώτες μας στη Θεσσαλονίκη ως τσουβαλογαμιά. Τώρα επειδή έκανε λογικές ερωτήσεις,με τον δικό μας ιδιαίτερο σαλονικιότικο τρόπο, χωρίς να έχει καταλάβει το πως σκέφτεται και λειτουργεί η Έλενα δεν ήταν λόγος να του την πέσετε ομαδικά. Η Έλενα μπορεί άνετα να του εξηγήσει καλύτερα από τον καθένα μας. Αυτά τα έγραψα μιας και αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά έχω τιμήσει πολλές από τις εργαζόμενες που έχει τιμήσει και αυτός και οι εμπειρίες μας μοιάζουν.
χα χα ξεκινάς από χαμηλά κ μετά πας ζωντανά χι χιΚαλησπερα γιαβρι μου
Χαιρομαι που περασες καλα βλεποντας τις ... ;) ;) ;) ;)
Προσεχε τις <<σκοτεινες γωνιες>> ;) ;) Ας εισαι μεγαλο αγορι ...Εχω φαει τα μουτρα μου σε μερικες απ αυτες ...Ημουν λιγο απροσεχτη κατι φεγγαρια :-Οχι...
Κοπροσκυλιαζω....
21.09Προτείνω να μαντέψουμε την ημέρα που θα πιάσεις τις 1000 σελίδες!