Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Για πε.......μια και ο καθενας πεταει ελευθερα την μαλακια του , να πω και εγω την δικια μου
χικ
Για πε.......μια και ο καθενας πεταει ελευθερα την μαλακια του , να πω και εγω την δικια μου
χικ
Εχεις πληροφοριες απο συμπαν ???
αν η έλενα γραψει πρωτη στην 1000 σελιδα του νηματος, θα κερδισει δωρεαν σεξ με τον εαυτο της?
αν ναι, ειναι πολυ κωλοφαρδη
ΠΙΟ ΒΡΕ ...?? ΓΙΑΤΙ ΡΕΤΑΡΩ ΛΙΓΟ... ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΤΗς ΩΡΑς ΚΑΙ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΜΑΤΟς ΠΙΟ ΠΡΙΝοχι εγω το πα αυτο
μην μου κλεβεις την ατακα
εντιτ
α εβαλες εμοτικον δεν τα ειχα δει
θα πιουμε εδω ενα ποτακι ολοι μαζι, να πανε τα προηγουμενα ποτακια πιο ευκολοχωνευτα
Α καλααααααα ....εσυ εγινες βουζα ....οχι εγω το πα αυτο
μην μου κλεβεις την ατακα
εντιτ
α εβαλες εμοτικον δεν τα ειχα δει
θα πιουμε εδω ενα ποτακι ολοι μαζι, να πανε τα προηγουμενα ποτακια πιο ευκολοχωνευτα
Με προσέχουν....Προσεχε τις <<σκοτεινες γωνιες>> ;) ;) Ας εισαι μεγαλο αγορι ...Εχω φαει τα μουτρα μου σε μερικες απ αυτες ...Ημουν λιγο απροσεχτη κατι φεγγαρια :-
Στη φθινοπωρινή ισημερία;
Με προσέχουν....
ναι θα ειναι πιο εντονο ...Στη φθινοπωρινή ισημερία;
Πονταρω πρωτος για να μην εχουμε διαφωνιες μεταΕχεις πληροφοριες απο συμπαν ???
Ελενα κερναει Ελενα καταπινει δηλαδηαν η έλενα γραψει πρωτη στην 1000 σελιδα του νηματος, θα κερδισει δωρεαν σεξ με τον εαυτο της?
αν ναι, ειναι πολυ κωλοφαρδη
Οποτε δεν βαριεσαι ξαναρωτα με ...αυτη την φορα δεν θα μου ξεφυγειγια το μουνακι σου ειχα ρωτησει, αλλα δεν βαριεσαι.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΩΜΕΝΟς ΕΙΣΑΙ ??? ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕς ...Ελενα κερναει Ελενα καταπινει δηλαδη
ΟΚ...Δεν ειναι και ο μυρτιλος εδω που κραταει τα πρακτικα γαμωτο :- :-Πονταρω πρωτος για να μην εχουμε διαφωνιες μετα
χαχαχα πουλια... στον αερα πιανειςΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΩΜΕΝΟς ΕΙΣΑΙ ??? ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕς ...
ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ....