Επισκέπτης
Εγω αποχωρω, στα αληθεια τωρα
ειδα και τη Μαριλου και χαλαστηκα εντελως
τα σεβη μου
τα σεβη μου
η ελενα τυπε λογικα θελει να δουλευει και να κανει δημοσιες σχεσεις δεν θελει να ειναι ενα κρυο πλασμα να λεει μονο πληρωσε τοσο για να την γαμησεις
Αυτο δεν λεει τιποτα..η ελενα τυπε λογικα θελει να δουλευει και να κανει δημοσιες σχεσεις δεν θελει να ειναι ενα κρυο πλασμα να λεει μονο πληρωσε τοσο για να την γαμησεις
ρε αδελδε μπορει να λες αληθεια τι σε ενοχλει εσενα αυτο το γεγονος γιατι για σενα δεν μπορει να γραφει αλλος η για ολους μας εμενα με ενδιαφερει να παιρναω καλα μαζί της και την ωρα μου στο νημα τηςΑυτο δεν λεει τιποτα..
Μπορει να βαλει καποιον/α να το κανει τοτε..
ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ.... ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ....Την διαβασα τη κριτικη σου..οκ..
εγω απλα ρωτησα κατι τη κοπελα..
Απο οτι καταλαβα η κοπελα ειναι,,,
ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ..
ΡΑΝΤΕΒΟΥ....ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ..
Ουτε προσωπικη ζωη ουτε τιποτα..
βαλε την κοκκινη γραμη χαχχαχαχαχΟΚ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....
ΠΑΜΕ ΣΕ DEFCON 3
Δεν θα παρω θεση σ αυτο ...Καλο βραδυ γιαβρι μου ...Εγω αποχωρω, στα αληθεια τωρα
τα σεβη μου
Πολλη κακια ρε φιλε..Τ Ε Λ Ο Σ!!!!
εγω να σγουγγαρίσω η να κλεισω τον καφενε φωναζει και ο αννονΔεν θα παρω θεση σ αυτο ...Καλο βραδυ γιαβρι μου ...
Σε λιγο αλλωστε φευγω και εγω ....!
τύπε αν την συναντήσεις ο τρόπος που γράφει εδω ειναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν που εκφράζεται εκ του σύνεγγυς.Αυτο δεν λεει τιποτα..
Μπορει να βαλει καποιον/α να το κανει τοτε..
χικ...χικ....χικ....!!!!εγω να σγουγγαρίσω η να κλεισω τον καφενε φωναζει και ο αννον
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σουΑπλο γιαβρι μου ....Ισχυουν οι χρεωσεις για τα εξτρα .... ;) ;)
για το μουνακι σου ειχα ρωτησει, αλλα δεν βαριεσαι.Σε καμμια περιπτωση και σε ολη την διαρκεια αυτου του νηματος δεν απαξιωσα κανενα (ολοι το ξερουν αυτο και εδω και στα pm) ....Ουτε καν τους εχθρους μου ( ΕΚΤΟΣ ΕΝΟς ΤΡΟΜΠΟΝΙΟΥ ...Ποσο μαλλον εσενα που δεν εχω τιποτα μαζι σου frank ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ...Να το τονισω αυτο !!!! ;)
Aπλα οταν ρωτησες ημουν σχεδον στην πορτα φευγοντας για ραντεβου .. και το αφησα για μετα ....σχολιαζοντας μαλιστα με δυο λεξεις τον selfi που μπηκε στον κοπο να απαντησει για μενα ....χωρις βεβαια να μην σου εγραφα και εγω μετα..
Επιπλεον τι αλλο με εχεις ρωτησει που δεν το ειδα ... ( συμβαινουν και αυτα )...Εχει συμβει και με αλλους φιλους και ζητω συγνωμη για αυτο.. δεν ηταν απο προθεση
Τελευταια για το διαγωνισμο ...
Οποιος πατησει πρωτος την 1000 σελιδα εχει ενα ελευθερο σεξ μαζι μου ...
ΥΓ...............
ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ( ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ) ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΩΡΑ ....