Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ειπαμε πιο πανω ....ειμαι σε φαση τωρα ...χαχαχα πουλια... στον αερα πιανεις
ειπαμε πιο πανω ....ειμαι σε φαση τωρα ...χαχαχα πουλια... στον αερα πιανεις
Αυτο θα ειναι φοβερο τρολαρισμα. Μετα θα λεει εδω, ειδατε τελικα αλλος της τα γραφει, αυτη ηταν μαζι μου.γουσταρω να κλεισει ραντεβου ο φακιρης με ελενα, και την ωρα που η ελενα φρεσκαριζεται στο μπανιο να μπει να χαιρετησει στο τοπικ και ο φακιρης μετα να τραβαει τα μαλλια του απο το μπερδεμα
να παει για σεξ και να φυγει ετσι
Εσυ εχεις γαμηθει στις επιτυχημενες ατακεςγουσταρω να κλεισει ραντεβου ο φακιρης με ελενα, και την ωρα που η ελενα φρεσκαριζεται στο μπανιο να μπει να χαιρετησει στο τοπικ και ο φακιρης μετα να τραβαει τα μαλλια του απο το μπερδεμα
να παει για σεξ και να φυγει ετσι
Μαλλον χακαρε το λογαριασμο μου η κυρια....χαχαχαχαχαχα.........εγραψεςπρεπει να κανω μια αποτοξινωση απο αυτο το τοπικ
βλεπω την ελενα μπροστα μου παντου, ακομα και σε αβαταρ αλλων
Ναι ... Αν κατσει το ιδιο λεπτο παμε για τρελλες στις σευχελες ....Αν έχουμε ισοπαλία και γράψουν δύο μαζί στο ίδιο λεπτό; Πάμε για ερωτικό τρίγωνο;
Μy favorite κανταδα !!
Παντως εχεις πολυ νοσηρη φαντασια .....Αυτο θα ειναι φοβερο τρολαρισμα. Μετα θα λεει εδω, ειδατε τελικα αλλος της τα γραφει, αυτη ηταν μαζι μου.
Και ταξίδι; Αυτά είναι!Ναι ... Αν κατσει το ιδιο λεπτο παμε για τρελλες στις σευχελες ....
Αν είχε νοσηρή φαντασία θα έλεγε ότι εσύ έγραφες και άλλος ήταν μαζί του!!!Παντως εχεις πολυ νοσηρη φαντασια .....
καταγραφηκεΠοντάρω στις 20/9
γεια σου ελεναρα καυλακαταγραφηκε
Αααααααα... εσυ το ξεχυλωσες εντελωςΑν είχε νοσηρή φαντασία θα έλεγε ότι εσύ έγραφες και άλλος ήταν μαζί του!!!
καλησπερα γιαβρι μου ....γεια σου ελεναρα καυλα